Премиерът поздрави мюсюлманите за Рамазан Байрам

В България ценим толерантността и споделяме празниците си, каза той
25 юни 2017 10:58,
109
Премиерът поздрави мюсюлманите за Рамазан Байрам
Снимка: архив "Булфото"

Премиерът Бойко Борисов поздрави българските мюсюлмани по повод празника им Рамазан Байрам.

Министър-председателят им пожела здраве, благополучие, спокойствие и разбирателство в домовете.

Още по темата
"В България ценим толерантността между хората и държим на добрите взаимоотношения между представителите на различните вероизповедания, споделяме празниците си и се подкрепяме взаимно в трудните дни", се казва в поздравлението на премиера, цитирано от правителствения пресцентър.

"Вярвам, че проявената по такива поводи съпричастност и мъдрост могат да бъдат част от нашето ежедневие", пише още министър-председателят.

Той допълва и че според него, като отстояваме добрите човешки отношения и уважението в обществото, ще имаме не само повод за гордост, но и повече възможности за всички български граждани да живеят по-добре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 6 години
Аз,като мюсюлманин,не приемам,неговия поздрав,от другите всички християни приемам.
30
1
 
0
 
! Отговори
НЕ Е ВЯРНО преди 6 години
Не може да поздравяваш Религия която проповядва че Убийство на Дете е път към Легло с Жени Девици .Моите уважения към Аллах , но трябва този да се промени . Изби много Хора .
29
2
 
3
 
! Отговори
ЕГА ТИ преди 6 години
ХАЙДЕ, БЕГАЙ, ЧЕ ДОГАН Е ЗАПАЛИЛ БАРБЕКЮТО И ТЕ ОЧАКВА. СТИГА СИ ПОЗДРАВЯВАЛ, ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ ЗНАЕШ НЕЩО ЗА РАМАЗАН БАЙРЯМ. АМА ЕША СИ НЯМАШ ДА СЕ ПРАВИШ, ЧЕ РАЗБИРАШ ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО. РАЗБИРАШ ДРАГА МУТРО, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ ВЪРТЕНЕ НА БУХАЛКИ, ОТ ПРИСВОЯВАНЕ НА БИЗНЕСИ, ОТ КРАДЕНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. А КАК ЛЪЖЕШ. АХ КАК ЛЪЖЕШ - КАТО ЗА СВЕТОВНО.
28
0
 
4
 
! Отговори
ЛИЦЕМЕР преди 6 години
До Рило- родопски масивЗАБРАВИ, КОГАТО ГИ МАРИЗЕШЕ С ЧЕРВЕНИТЕ БАРЕТИ В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО!!!!!!!!!!
27
2
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
До г-н БорисовВие гьотферен ли сте?
26
1
 
4
 
! Отговори
Кондю преди 6 години
Силно ме интересува дали е поздравил Айкут на Мика Стоичкова ???
25
1
 
4
 
! Отговори
Рило- родопски масив преди 6 години
Държанките трябва да се поддържат и да си подражават.
24
6
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Льотчкът и той да не види нещо... - иска да подражава на ДЪРЖАВНИКА...
23
0
 
8
 
! Отговори
г-н Борисов преди 6 години
И вас да питам - Ние държава имаме ли?
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не поздравихте така братята обратни бе г-н Борисов ? Срам ви е че сте такъв,нали? Излезте бе ,излезте от гардероба г-н прецедател ! СТАР ГЕЙ ДОЛЕН.
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Измамници след 15.06 какво гласи договора ставаме европеици няма мб няма кое се подобри скороста или мб а мошенници измамници мтел
20
9
 
3
 
! Отговори
Крюгер преди 6 години
- Защо има толкова малко хора във Фейса?- Ами Неделя е, къпят се хората...
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** АТЕИСТАМИ И ОТ МЕНЕ ДА ИМ Е ЧЕСТИТ БАЙРЯМА ! ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ И ИМ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ПОНЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ АКЪЛ И РАЗСЪДЪК ОТ ДОСЕГАШНИЯ !БЕНДЕНДЕ БАЙРАМЪНЪЗ МУБАРЕК ОЛСУН ! ТЮМ МЮСЛЮМАНЛАРЪ ТЕБРИК ЕДЕРИМ , ОНЛАРА САГЛЪК ВЕ ШИМДИКИДЕН БИРАЗ ДАХА ЧОК АКЪЛ ВЕ ФИКИР ДИЛЕРИМ !И НЕ ТРИЙТЕ ЗА ДА НЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА МИ ЧЕТЕТЕ Х-У-Я,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
18
5
 
6
 
! Отговори
Ал Панов преди 6 години
В България освен про-турски има и про-руски партии... Има и фирмени партии на Ковачки,Овчаров,Пеевски и т.н.За Атака и ВМРО там са доживот депутат-ръководители....
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каратиста за да си осигури някоя и друга година спокойствие, ще сложи *** и ще облече Цветелинка с бурка. Кво толкова, важното да е на власт, да си краде и се прави, че управлява. А Християнството,че е зверски атакувано от камилари, които искат да налага гадната им религия. Трепери от Ердоган, от Меркел и Макрон, от пред САЩ е партер. От там се решава, ще го бъде или не. Готов е да продаде и душата си, отдавна я е продал, както и България. Рано или късно ще има Народен съд за предателствата!!!
16
5
 
14
 
! Отговори
11111 преди 6 години
А християните защо не ни поздравява за Великден?
15
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що да не ги поздравява бе..?В турция и арабските страни се скъсват да поздравяватневерниците за техните християнски празници!
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бочко веднага е поздравил мюмюните, браво!! Премиер на всички нас но най-вече на мюмюните. Взел си е килимче за да покаже съпричастност, ще се дупогъзи с тях но и вазелин. Те обичат дебели дупове, уважават ги много. За да е изцяло с празника им, да си направи сюнет но публично. По-добре е в Турция, при откачалника Ердоган. Да докаже верността си. Оня припаднал, ако беше пукнал щеше да е най-добре. Да не мислите, че Бочко го е страх? Не, от приятелство го прави, мишока. Лъв със сърце на мишка.
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да докаже искреност, да си направи сюнет в Софиямед. Стига само менискуси. Началниците му в Европа са всички със сюнети.
12
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя кратун разделя нацията, поздравява на религиозен принцип.