Ѕ—ѕ от Ћисабон: Ќ€ма да подкрепим » !

"ўе подкрепим —танишев за трети мандат на ѕ≈—"
ќбновена: 7 дек 2018 19:47 | 7 дек 2018 19:40, јниси€ »ванова
27
Ѕ—ѕ от Ћисабон: Ќ€ма да подкрепим » !
—нимка: Ѕ—ѕ

"ќще по време на подготовка на резолюциите, Ѕ—ѕ много €сно и категорично, позовавайки се на устава на ѕ≈—, е декларирала, че не може да подкрепи текстовете в резолюциите, които каса€т призоваване към ратификаци€ на »станбулската конвенци€". “ова за€ви зам.-председател€т на Ѕ—ѕ ƒеница «латева в Ћисабон, където се провежда конгресът на ѕ≈—, съобщиха от Ѕ—ѕ.

ѕо думите й двете писма са депозирани в секретариата на ѕ≈— и ще бъдат отразени при обсъждане на резолюциите. «латева подчерта, че са спазени всички уставни изисквани€, като се придържат към позици€та, ко€то е приета и на Ќационален съвет, и позици€та на  —. “€ посочи, че и други партии - членки на ѕ≈— са изразили резерви по обсъжданите резолюции.

"»ма процедура, ко€то също е спазена и партиите предварително декларират по кои теми да не се чувстват обвързани с взетите решени€ на  онгреса", каза още зам.-председател€т на Ѕ—ѕ.

—поред не€ в едно семейство, в което има 34 партии и организации, е нормално и резонно да има различи€. "¬ажното е, че основни теми като борбата с неравенството, заетост, младежка заетост, н€маме никакви различи€", допълни т€.

«латева уточни, че Ѕ—ѕ има десет пълноправни гласа за участие в преки€ избор за председател и десетте единодушно ще бъдат дадени за —ергей —танишев. "”бедени сме, че той ще има успешен трети мандат и за нас е гордост, че председател на ѕ≈— е член на Ѕ—ѕ и бивш председател на парти€та", коментира ƒеница «латева.

"Ќие сме в Ћисабон, за да подкрепим —ергей —танишев за негови€ трети мандат. “ова е едно уникално постижение за Ѕългари€ и ц€лата делегаци€ на Ѕ—ѕ с радост ще гласуваме", за€ви зам.-председател€т на Ѕ—ѕ  ирил ƒобрев.

“ой подчерта, че често се внушава, че Ѕ—ѕ е лидерска парти€. "¬ случа€, тук сме десет човека, двама зам.-председатели, които израз€ваме подкрепата на конгреса, на българските социалисти. ќтносно документите, над€ваме се нашите европейски партньори да оцен€т това, че има решение на  онституционни€ съд, с което не приемаме »станбулската конвенци€", каза още  ирил ƒобрев.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


27
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
19
3
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
„уд€т се как да съберат повече гласове. ј и от младежкото Ѕ—ѕ може да не са особено съгласни, като знам какви тенденции имат социалистите в днешни€ св€т ;))
18
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ѕротив »  са и подкреп€т —танишев, който пък е за » . ћоже би защото на заседани€та по изработванвто на конвенци€та представителката на Ѕългари€ беше от негови€ кабинет.
17
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ј ƒърева жена ли е...?
16
3
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
јко не подкрепат —таниш в ≈вропа, тук ли да се върне. Ќа Ќинова и сега й пари под задни.ка, еле пък ако и —ерго се върне.
15
8
 
5
 
! ќтговори
бай ганю преди 5 години
ƒо јнонимендори нимаш минимално елементарно разбиране какво е *** или какво като ц€ло е тази конвенци€ жалко че прекрасната ни страна е пълна със еснафи като теб и заради това е на това нивопреди да отхвърл€ш нещо си направи труда да се запознаеш в дълбочина с него а не да се остав€ш банда популисти да ти подхвърл€т н€каква глупост и ти да се хващаш веднага за не€
14
2
 
6
 
! ќтговори
¬ъпрос преди 5 години
¬същност, като е »станбулска тази конвенци€, в “урци€ разрешени ли са браковете между лесбоси?
13
4
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
Ѕ—ѕ от Ћисабон: Ќ€ма да подкрепим » ! ≈ хубаво де, разбрахме че за Ќинова и Ѕ—ѕ най-важно е да се прав€т свиpки с повод и без повод на ѕутин.
12
0
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ј бе »станбулска работа.ќпитите продължават...
11
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
јз вечно имам проблем с амбриажа на колата - това е долен л€в ***.
10
0
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ѕодкреп€йки —ерж, косвено подкреп€т » .
9
0
 
6
 
! ќтговори
’ъсан преди 5 години
дорогарйо станишаф нема кифтета от тебе за мене си
8
2
 
9
 
! ќтговори
 утев преди 5 години
ќх, как се объркаха нещата!Ќали ревахме срещу »станбулската конвенци€, за да дискредитиране гербаджиите и задачи ги изкараме пледира и лесбоси?!ѕосле какво така се обърка, че всичко сега се обърнаха реши нас?!ќооох! —ложно ...
7
5
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ƒрамата на Ѕ—ѕ:∆ената мъж *** Ќиноваћодерни€т л€в јлександър Ћилов—ъществото ƒърева и да не пропуснем крадлата ѕопдимитрова са категорично против »станбулската  онвенци€!
6
4
 
11
 
! ќтговори
 утев преди 5 години
Ќе бързайте, хибриди мои юначни, че е сложно.’ем сме за Ѕ—ѕ и сме срещу десните, хем левите подкреп€т »станбулската там каквото беше, а ние и ѕутин не, хем с е леви, хем не е €сно... ј бе не бързайте, че да не объркаме нещата!»зчакайте внимателни€т анализ и после следвайте плътно опорните точки! јма много плътно ги следвайте, стъпвайте с меки терлици!ƒерзайте, юначни мои хибриди!
5
2
 
7
 
! ќтговори
’юго Ѕос до 4 преди 5 години
ћда, и държат и ти да биеш жена си, ***. “ова че н€кй не иска √ћќ хора и грантаджийски Ќѕќ- та да мът€т главите на децата му, не значи че бие жена си. јма нацилиберастите толкова си можете... ато искаш ***, чупката, но не ни натрапвай болмата си психика на нас. ќтивай да биеш вкъщи..
4
2
 
5
 
! ќтговори
ѕредложение преди 5 години
ѕредлагам да направим маньовър като онзи на ÷— ј, Ћитекс и ≈трополе!«начи, всички членове на Ѕ—ѕ напускат парти€та и влизат в нова току-що създадена парти€. “€ обаче се обедин€ва с Ѕ—ѕ и взима нейното м€сто в ѕ≈—. (» така —танишев отново става шеф на ѕ≈—).Ќакра€, казваме, че новата парти€ ще се настани в офиса на третата малка ѕарти€ на ≈мо и при€тели с 0,0002,% на последните избори. ѕосле обаче се прави търг за офисите, сградите и фирмите на вече закритата Ѕ—ѕ и се печел€т от ≈мо.ўе стане!
3
7
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
от Ѕ—ѕ държат на мъжете да би€т жените си и да остав€т не наказани
2
4
 
5
 
! ќтговори
бай ганю преди 5 години
колко жалко че ѕ≈— н€ма дори един кандидат с желание да го ръководи и от зор заман нашето другарче с гордост ще се отзове има ли нещо което Ѕ—ѕ да са подписали (освен повишение на собств.заплати)не чухме аргументът защо са против тази конвенци€ и как може останалите цивилизовани и напреднали нации да се подпишат а ние гион сурати както винаги на обратно,бихме приели обоснован силен отговор защо не вместо да но получаваме само сурати и изрепчване че не та не
1
5
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
Ћевите партии подкреп€т либералните възгледи и »станбулската конвенци€. “ова е принцип, основополагащ възглед на всички Ћеви по света.јко Ѕ—ѕ не приема този възглед, със сигурност —танишев е аут от лидерството на ѕ≈—, а и на ц€лата Ѕ—ѕ ще се гледа там вече със съмнение.