Борисов е говорил по телефона с турския президент Ердоган

Не се съобщава по чия инициатива се е провел разговорът
16 сеп 2020 07:12, Елка Василева
228
 Борисов е говорил по телефона с турския президент Ердоган
Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов е разговарял снощи по телефона с турския президент Реджеп Ердоган. За това съобщават турски агенции, предаде БНР.

В разговора са били обсъдени начините за активизиране на двустранните отношения, както и важни регионални проблеми.
 
Не се посочва по чия инициатива се е провел разговорът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
1
 
! Отговори
Велика Франция преди 3 години
Франция няма да търпи някой да заплашва страна членка на ЕС - в случая България или Гърция. Браво на президента Макрон!
182
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Франция е най-великата страна, люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Франция притежава самолетоносачи, ядрени бомби, ракети, свръх оръжия. Турция не може да се мери с Франция. Неслучайно след като Макрон размаха пръст Ердоган си прибра гeмиите. Франция е Европа. Макрон е лидера на ЕС.
181
1
 
2
 
! Отговори
ОСМАН преди 3 години
СПОРЕД ПРОМИТИТЕ БАЙГАНЬОВСКИ МОЗЪЦИ,ИМА ЛИ ТУРЦИЯ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ?1.ДА2.НЕГЛАСУВАЙТЕ.....
180
1
 
2
 
! Отговори
един преди 3 години
А бре що разправяте вицове още сутринта? Бил приказвал, че на какав език е приказвал нашичкия?
179
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е говорил с никой лай-ня -ни ят-чи -футс-ки ибри-кчия Бахур Бахар дето български език не знае и не говори той само е слушал.Султaна е заповядвал.Лай-ни-ви-ят чиф -утски-ибрик Бахур са му првеждали.Не е било разговор,а заповеден тон да изпълнява заповедите на султана.Разговори не е нямало.Било е чист монолог с тъпо без ро дно животно,което *** България и я превърна в ци-гa ни жи-ран ке не-ф на Отворено общество и Сорос.
178
0
 
5
 
! Отговори
истината преди 3 години
Много ясно че разговора се е провел по инициатива на Реджеп, той е шефа на Борисов.Борисов е толкова незначителен и никой не го уважава от световните лидери че той не може да си позволи да се обади на тях, само те могат да му звънят.Бойко си знае мястото и знае какъв е.
177
6
 
8
 
! Отговори
??? преди 3 години
Турция е агресор в Сирия, Либия и Средиземно море!!!Докога Бойко Борисов ще кляка на Ердоган............лудия "султан" .................докога???С ЕС ли сме или с Турция?Или от два стола...................на земята???
176
2
 
6
 
! Отговори
ст преди 3 години
Защо вдигате газта с 20% след като руснаците е намалят /американски ***/, защо взехте 5 000 000 000 долара кредит??????????????
175
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те са си гаджета 2мата.Тиквата е жената!
174
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук постоянно се подвизават разни турчaци, които се опитват да внушат на българската публика колко било добре да си поделим Гърция. Ха дур, агалар, толкова прости не сме. По-скоро с гърците, арменците и кюрдите ще си поделим страната Пуйка.
173
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се посочва по чия инициатива, а още по-малко се посочва КАКВО са си говорили. Сякаш това са някакви частни дела на Бочко, а не засягащи огруханата ни държавица.
172
0
 
7
 
! Отговори
само попитам преди 3 години
ББ зная ли телефонен език?
171
11
 
6
 
! Отговори
Пилето преди 3 години
Май ще си поделяме Гърция. На юг до Лариса ще е за България, все пак български земи и народ живее там. А за Турция островите, плюс Кипър.
170
0
 
5
 
! Отговори
мак преди 3 години
Много скромно инфо.
169
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Позитано 20Всъщност ние умираме от любопитство - на какъв ЕЗИК са си говорили Бойко и Ердоган и дори не ни трябва опорна точка !
168
2
 
11
 
! Отговори
Селянин преди 3 години
Шпигел: Борисов и Цацаров са помогнали на Ердоган <p>Немскоезичното списание твърди, че властта у нас е нарушила законите вполза на управлението в Турция
167
2
 
16
 
! Отговори
Студент теолог преди 3 години
Шпигел: Цацаров и Борисов са нарушилизакона, за да угодят на Ердоган
166
2
 
11
 
! Отговори
Студент преди 3 години
Дежурният редактор чака с калъчката, интересно дали веднага ще ме изтрие:" Как българския премиер Борисов се превърна в слуга на Ердоган", пише един чужд вестник от 10 т.м.
165
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нещастен народ да се остави да го управлява тоя гъ.зо.ми.йникбанкянски комунист второ поколениеалчеен алчеен и тотален гьонсуратнаправо задмина оная дето я наричаше тъ.па кърджалийска п..ка
164
4
 
26
 
! Отговори
данчо преди 3 години
Това което става в момента пред парламента е срамно и позорно.Еничарите на Бойко Борисов извършиха безчинства над жени и деца.Утре Европа трябва да бъде залята с кадри от ставащото в парламента.След кървавата сряда мястото на бойко в затвора беше резервирано.Сега вече е сигурно.Щом хунтата иска кръв ще си я получи.