Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...

Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
Обновена: 27 мар 2021 10:38 | 27 мар 2021 10:00, Петя Славова
451
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Снимка: БГНЕС

В поредната си традиционна съботна обиколка на страната премиерът Бойко Борисов взе със себе си зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

"Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложени и мантинели.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш.", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",   заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер. Стараем се", каза работникът и допълни, че иска да кара  камион. Борисов обеща да му даде - да има кариерно развитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
377
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е гаси шофьора професионален при това 24часа зад волана на джипа не му е лесно
376
0
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Тази бивша мутра от прехода след 1989 г.Която лично помня! Е време да я изритаме от властта българино! Лицемер до мозъка на костите си! Местото му вече е в нафталина! До гусин Костов!-:)))Гласувай МАСОВО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Именно така,ще получим реален резултат!
375
0
 
0
 
! Отговори
Тоя мой остър език преди 3 години
Пред нас са блеснали, блеснали житатата и ..... довършете без "Шат на патката главата"
374
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП са прави ако нямаше магистрала Тракия сега нямаше да ремонтиратте за това не СТРОЯТ
373
1
 
3
 
! Отговори
корупция преди 3 години
Това участъка на магистралата дето ИЗЧАКАХА ДА МИНЕ ГАРАНЦИЯТА И ТОГАВА ДА ГО ПРАВЯТ ЛИ Е?????а БЕЩЕ ЗА РЕМОНТ МНОГО ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ ГАРАНЦИЯТА.бЕЗСТРАМНИЦИ.
372
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари важно е да изгоня старите кадри и да сложа малади послушниказа Нинова и ако ме изберете ще променя всичко в тази държаване искам нов девети септември 44
371
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този каквото казва и го правиказа че България е Газов Хъб и го направипострио магистрала ТракияСофия най накрая видя МЕТРОпак ще гласувам за него==28==
370
1
 
2
 
! Отговори
До 388 преди 3 години
Колкото си бивш гербер толкова жив да си ! Айде у лево !
369
2
 
5
 
! Отговори
бивш - гербер преди 3 години
А маската къде му е на този ***! Нали пример трябва да дава. Изтреби народа си.
368
3
 
2
 
! Отговори
Комсомолец преди 3 години
Пред нас са блеснали житатаОкъпани от топъл дъждИ ний вървим вървим вървим вървим натаатъкИ няма край и няма край нашир и длъж!Урааа, урааа, безкрай нашир и длъж,Урааа, урааа, безкрай нашир и длъж(спомени от младежките бригади от комунизма - благодарим ти, Бойко, че ни навяваш спомени за нашата младост!)
367
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мнаааа червената змия яко е настъпена и съска ли съска ! На 4 април камък и по главата ! Това е спасението
366
2
 
5
 
! Отговори
НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ преди 3 години
ПОЖАРНИКАРЧЕ ВСУЕ СЕ МОРИШ И АГИТИРАШ С ДЖИПКАТА РАЯТА.НЕ МОЖЕШ ВЕЧЕ УГАСИШ НАРОДНАТА " ЛЮБОВ" КЪМ ПАДИШАХА.ЗАТУЙ *** СИ С МИР И СЕ СНИШИ ЧЕ СКОРО ЧАКА ТЕ РАЗПЛАТА.
365
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Бе другари не разбрахте ли че колкото повече мърдате толкова повече ви влиза ! На 5 април среща на жълтите павета ама тоя път полицията няма да бъде майка Тереза...обличайте се дебело !
364
2
 
9
 
! Отговори
сърбина преди 3 години
Приятели да свалим шайката на суджуците ограбила държавата и довела народа до бедност и нищета така че на 04 само не гласувайте за шайката друго какво искате
363
2
 
8
 
! Отговори
ПЕПИ КЕМПЕСА преди 3 години
НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ШАЙКАТА И *** КП А ВИЕ?
362
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам Бойко, кого ще млати но Българина ще си остане пак прекаран, защото в Европа неделя е ден за почивка дори и хр. магазини не работят а модерните роби при Бойко стават герои на труда.
361
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неграмотници! ...имахме ордени за герой на труда...Синтаксис, морфология и лексика като на първолаче! А за Пет(ката) списателката в този смисъл на изказването се пише герой без й кратко просто герои. Объркване на спрягането множествено с единствено число и.т.н. Оказва се, че неграмотността е част от квалификационните изисквания за журналистика на сайта тука!
360
7
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Браво Бойко! Така дръж! *** от всички страни да се пукат.Корнелия да закрива и наесен и Румбата в кауша.------Я извикай санитарката да те измие и да те обърне, че като се н*сереш и ти се обостря деменцията дядо. Йоцо.
359
1
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
СОЦ.БГ2021Работническо Селската класа е пак на власт. Човек завършил хотелиерство ме уверява , колко бе добър асфалта. Цялата ви герберска папла... Е такси. Боже еее
358
3
 
14
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
*** човек, какво да прави. Остава му само възможността да се разхожда с джипката на държавни разноски. Защото не му се харчи от неговите.