Окончателно: Здравният сертификат ще е безплатен

Надзорният съвет на НЗОК е взел решението
33
Окончателно: Здравният сертификат ще е безплатен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Надзорният съвет на НЗОК е взел решение издаването на сертификат за ваксинация срещу COVID-19 да е безплатно, съобщи в личния си профил във Facebook министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

„Надзорният съвет на НЗОК взе решение издаването на сертификат за ваксинация срещу COVID-19 да е безплатно! Това ми докладва зам.-министър Начева, която е и председател на Надзорния съвет”, написа той.


33
Още от Избори 2021
Избори 2021: Институциите трябва да заработят, поиска Павел Вълнев
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре дошли в света на медицинския фашизъм! Този сертификат е началото. Следващата стъпка е да се изизква този сертификат за работа, пътуване, пазаруване ... както е сега в Израел и онези които нямат сертификата да бъдат наречени врагове на нацията, както е в Израел!
27
2
 
7
 
! Отговори
Бачкатор преди 3 седмици
Здравният сертификат ще е безплатен ? Това означава, че стоката съм Аз... Не мерси !!!
26
2
 
9
 
! Отговори
Някой си преди 3 седмици
Ма що ве, направете ги платени и не забравяйте да лепнете жълти звезди на ония, които отказват да участват в спектакъла корона вирус - ваксини - корона вирус и т. н. Така ще преброите овцете, дето ви вярват, и ще отличите тези, които знаят, че мамите. След това - по законите на фашизма ако успеете. А както вече се вижда шансът ви за успех е нула и ще последва нов Международен трибунал.
25
1
 
9
 
! Отговори
минаващ преди 3 седмици
в РЗИ се иска такса 33 лв.Запознато ли е очилатото министерче??
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На чужд гръб всичко е безплатно щом и нзок няма да плаща за услугата а може само да взема решения то всичко е безплатно и изборът на екип да е безплатен едни 10 лв всеки може да даде щом му се ходи по екскурзии но едни 1000лв когато доплаща за избор на екип или става /5000лв/настава мълчание е това не го разбирам у тоя народ протестира срещу дребното не и с-у същественото
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Както са казали ако прудкта е безплатен замислете се дали вие не сте продукта
22
1
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Абе понеже стана дума за ваксинации... Урсулата от ЕК ваксинира ли се вече с безвредната Астра Зенека или още се ослушва?

ПП. Тиквата не се е тупал по гърдите като нея, та да задавам подобен въпрос за него.
21
1
 
19
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До (-_-)/18

"Сертификат!? Това ма ло умие трябва да спре незабавно!" - така е. Незабавно трябва да излезем от ес на некадърниците в ек като урсулата.
20
2
 
17
 
! Отговори
копи-пасте преди 3 седмици
И сега пак да си припомним отново началото на представлението.
Месец март, пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".
В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.
Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?
19
0
 
19
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 седмици
И все пак за начесване на душевен сърбеж ще задам въпроса: Ако преболедувам коронавирус, включително този единствения КОВИД 19, в който сега са се вторачили какъв имунитет придобивам, доколко и от какво съм защитен от придобития имунитет, за колко време....!? Щото ако ще е временно нещо като имунитета от грипа ми се губи медицинския смисъл на всичкото това заиграване! Превъртаме едни пари през производители на ваксини и лекарства с клонящ към НУЛА полезен краен резултат!
18
1
 
32
 
! Отговори
(-_-) преди 3 седмици
Сертификат!? Това ма ло умие трябва да спре незабавно!
17
2
 
16
 
! Отговори
Англичани уроди преди 3 седмици
В Западна Европа естественият имунитет е смятан за “варварски придобит” и че няма нищо по-хубаво от ДВОЙНА ПРОТЕКЦИЯ. Това е все едно две билетчета да си перфорираш едно срещу друго...
16
0
 
23
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 седмици
А за преболедувалите какво!? За тях сертификат изобщо няма да има?! Но те нали си имат както каза Кантарджиев по качествен имунитет от всякаква ваксинация!? Или Кантарджиев е еретик, богомил...!? А може би затова го и скриха и не му дават да се изявява медийно повече! Аз не, че нещо нооо...!?
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Колко месеца минаха от втората ваксинация да кажем в Израел и потвърдена ли е поне 6-месечна продължителност на имунитета? Колко месеца имунитет ни гарантира този сертификат и колко процента от ваксинираните изграждат имунитет. Разнопосочни отговори и нищо убедително. Важното е да ограничават и проявяват власт. Горко на съвременни общество чакащо на документ да му определя живота и бъдещето
14
1
 
22
 
! Отговори
Минчо преди 3 седмици
Не знам какъв е проблемът на ваксърите срещу антиваксърите - нали сте предпазени, какво ви пука дали ние не сме! Оставете ни на мира!
13
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
vaccineimpact
Добавете соm.
Който има telegram - в търсачката му поставете
@covidvaccinevictims

Почетете малко, бре ваксерски мишлета.
12
1
 
18
 
! Отговори
Прокламация преди 3 седмици
Ако има заведения за ваксинирани и неваксинирани отделни, отивам веднага в това за неваксинирани. Че сред антиваксърите има ***, вярно, но повечето са трезво мислещи рационални хора. Ваксърите са или хипохондрици или натегачи или публична администрация, които не стават за нищо и са готови да рискуват живота си, защото не могат да изпъкнат в живота с реални качества, а само с някакви хартийка за ваксинация.
11
0
 
26
 
! Отговори
Опресия преди 3 седмици
Защо постоянно тръбят за тези ваксини - всички рабрахме, че имаме възможност. Нека тихо и кротко желаещите да си отидат, а останалите тихо и кротко да продължим живота си. Но не - това не се вписва в плана за The Great Reset.
10
2
 
11
 
! Отговори
Ботокса преди 3 седмици
Получих нареждане от Шефа. Трябва тия ваксини да ги разтикаме. Битката е на живот и смърт и ставам все по-силен. Работата ми е на кантар, ако не се справя. Ако трябва бременни и деца ще ваксинирам, но постът ми е нужен. Помогнете, хора!
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Окончателно - изобщо не ме интересува.