Бабикян: Готови сме за избори, имах надежда за ход на Трифонов

По думите му резултатите на изборите може да се повторят
74
Бабикян: Готови сме за избори, имах надежда за ход на Трифонов
Снимка: БГНЕС

Ние сме готови да се явим на предсрочни избори, моето опасение е, че е огромна вероятността да преповторим същия резултат или да е по-лош.

Това заяви пред БНТ депутатът от парламентарната група на "Изправи се! Мутри вън!" Арман Бабикян. Той уточни, че няма предвид коалицията, а резултатите като цяло.

Още по темата

"Част от промяната се случи. Бойко Борисов е министър-председател в оставка и очевидно няма да бъде министър-председател. Но само дотам. Останалата част от промяната очевидно се отлага, защото хората, които получиха най-голямо доверие, не успяват да сглобят кабинет", каза Бабикян.

Ходът на Слави Трифонов не го е изненадал. По-скоро е имал други очаквания - надежда за ход, който изисква щети и жертви - да се поеме управлението на страната поне в кратък регулиран период от време, в който да се свършат ключови неща, базирани върху общо съгласие.

"Може би се опитва да се предпази от риска да бъде натискан от партии, които не харесва. По този начин се опитва да предпази партията си вероятно, може би се опитва да предпази възможността за силна реформа. Може би се надява на по-честни избори", предположи Бабикян.

По думите му вече са заложени огромно количество капани, в които има прекрасна възможност управлението да падне и съответно да пострадат и гражданите на България.

"Колко свенливо кабинетът в оставка на Борисов отказва от доста време да внесе Плана за възстановяване и развитие в Брюксел. Изключителен свян. Има и сбъркана философия, има и много неща, които трябва да се поправят, но Планът трябва да се внесе. Има месеци наред, в които могат да се коригират неща. Да не го внесеш, означава да не искаш парите да влязат. И нямат никакъв свян, когато си назначават шефовете на политическите кабинети. Там свян няма, но да оставиш българите без този финансов пакет, там има страшен свян", коментира още Бабикян.

На въпрос какво ще правят от "Изправи се! Мутри вън!", ако трябва те да направят кабинет, той отговори: "Какво остава да направим - да оформим кабинет на малцинството в малцинството ли?" Според него това е несериозно.


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
11
 
! Отговори
СЛАВИ-ПАТЕРИЧОК-ГЕРБ преди 1 месец
СЛАВИ НЕ Е ОПОЗИЦИОНЕН ПОЛИТИК А патерица КОЯТО МАМИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, А ГЕРБ ВИНАГИ СА ПЕЧЕЛИЛИ С ПАТЕРИЦА, КОЙ СЕГА ДА ИМ Е ПАТЕРИЦАТА АКО НЕ СЛАВИ, ИЗВОДЪТ Е ОЧЕВИДЕН. Всеки нормален опозиционен политик се съюзява с останалата опозиция за да свали диктатурата, да върне честните и нормални избори и плурализма в политическия живот. САМО ЕДИН ПАТЕРИЧОК МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА НАПРАВИ КАБИНЕТ ЗА СВАЛЯНЕ НА ГЕРБ, САМО ЕДИН ГЕРБАВ ПАТЕРИЧОК. ТОЙ СИ ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И Е ВРЕДЕН ГМО ПАРТИЕН ПРОДУКТ НА КОЙПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/04/26/slavi-trifonov-s-video-vyv-facebook-ne-e
10
4
 
22
 
! Отговори
гражданин преди 1 месец
Готов си да гледаш парламента отвън. И тогава точно ще отговорите на името си "Мутри вън".
9
4
 
30
 
! Отговори
Доцента преди 1 месец
Кралят на фашливите новини говори от трубуната на Народното Събрание!Професионален къжец номер едно на републиката дава акъл от трибуната на най-висшият орган на властта в държавата!Вижте, ама хубаво вижте докъде се докарахме!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не ги дават по канал 1 парладжиите?
7
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако народът има грам акъл, втори път Джаба Фет и МаяМа няма да стъпят в парламента.
6
7
 
29
 
! Отговори
Неспособни баби преди 1 месец
Този ще е аут, ще има и други положителни промени при нови избори. Но защо тези толкова способни клоуни от шоуто, с техният огромен потенциал и експерти, завършили в Кеймбридж бързат да хвърлят бялата кърпа? Дори не показаха един бъдещ кабинет. Да каже шута, ако на другите избори ме изберете, това ще са министрите. Защо губят нашето време и пари в нови избори?! Всички негодници, като се почне с шоуто, през Хр. Иванов, до този арменец заслужават един звучен шамар. Бойко е способен да им го отпери
5
4
 
14
 
! Отговори
C6a6ичкян преди 1 месец
Наздраве!!!
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Готов си за политическите гробища където ти е мястото заедно с адвоката и калинката.
3
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имам отлично мнение за арменците. Този е някакво изключение. Сбъркан е.
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хаджиадвокатът няма ли да е премиер?
1
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бабикянчо ти изобщо не трябва да си там. Готов бил. да краде. Позор.