Кои имена се спрягат за министри в проектокабинета на ИТН?

Те все още не са официално обявени
Обновена: 3 авг 2021 15:32 | 3 авг 2021 15:21, Нели Христова
238
Кои имена се спрягат за министри в проектокабинета на ИТН?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Все още не са съобщени официално министрите, които "Има такъв народ" ще предложи за своя проектокабинет. И все пак няколко имета се завъртяха след срещата на партията с “Изправи се БГ! Ние идваме!”

Още по темата

На срещи днес с ИТН са и "Демократична България”, и БСП. Оттам нататък трите по-малки парламентарни сили трябва да решат сами подкрепят или не кабинета. БСП дори вече свика национален съвет, който да вземе това решение, за сряда.

Ето и предложенията за министри на партията:

Министър на финансите - Пламен Данаилов

Министър на икономиката - Десислава Димитрова

Министър на енергетиката - Александър Николов

Министър на здравеопазването -  Силви Кирилов

Министър на регионалното развитие -  Георги Георгиев

Министър на транспорта и информационните технологии - Гроздан Караджов

Министър на правосъдието - Момчил Иванов

Министър на младежта и спорта - Радостин Василев

Министър на отбраната - Теодора Ганчовска

Министър на външните работи  - Ради Найденов

Министър на вътрешните работи -  Петър Илиев


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
0
 
0
 
! Отговори
Neli преди 1 месец
Кандидата за ключово министерство - това на икономиката.......https://linkedin/in/bulgarian-association-circular-economy-and-biotech-baceb-a1b6131b0/detail/recent-activity/shares/
220
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подигравка с България! Това е цирк. Браво на тези, които гласуваха за ИТН. Самоубийци
219
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе Ристьо дали не съжалява, че се обърна срещу Боко? Защото с него поне може да се преговаря. Тия от ИТН са като тaлибaни с картечница.
218
0
 
4
 
! Отговори
ГАРЕЛОВ! преди 1 месец
ГАРЕЛОВ СЕ ОЧЕРТАВА КАТО ГОВОРИТЕЛ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! Той нарича снизходително неспазването на Конституцията на Българиия просто нарушение на правилата. ГАРЕЛОВ е дал съвет на Слави Трифонов да обяви първия си проекто кабинет веднага след изборите - дори резултатите още не бяха окончателни. ГАРЕЛОВ действа като ГОВОРИТЕЛ на ИТН и на СОЛОМОН ПАСИ, както гальовно го нарича Мони. ГАРЕЛОВ обясни, че Космическите Цели, обявени тогава от Слави са идея на Мони. ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА ИЛИ...?
217
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПО-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА МЕН СА: ОБЕКТ НА ИЗМАМАМА ЛИ Е ОБЩЕСТВОТО С ДОКТОРСКОТО ЗВАНИЕ НА ПЛАМЕН НИКОЛОВ; ЩЕ БЪДЕ ЛИ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ НА МАНИПУЛИРАЛИТЕ ДЪРЖАВНИЯТ РЕГИСТЪР; ИМА ЛИ ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕН СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" ПЛАМЕН НИКОЛОВ??
216
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
18,00 03.08.2021 ИЗЯВЛЕНИЕ НА ХАДЖИ ТОШКО : "НИЕ НЕ СМЕ КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО - ТАКА, ЧЕ КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ НЯМА." Е, В ТАКЪВ СЛУЧАЙ - ЗАДНА ПРАШКА И АДИОС.
215
1
 
2
 
! Отговори
Калашников преди 1 месец
Искаме нови избори! тези ще ни довършат!!! Дотогава поне ще остане служебния кабинет. Или с мандата на Корнела да остане.
214
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия кво. Готвят се да сменят управление на мутри с управление на анонимни селяни, ли. Ми да издирят по айпи коментиращите в тоя сайт тука, ще намерят по-добри селяни за управленци. Няма шега, няма измама.
213
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Министър на образованието е 31 годишна докторка, стипендиантка на Бил Гейтс. Ще останем без учители много скоро!
212
0
 
5
 
! Отговори
Уточнение преди 1 месец
Пламен Илиев е плагиатствал от труд на доц. Н. Киселова. Последната не е повдигнала обвинение, но юристи за сравнявали текстовете и твърдят, че става въпрос за преписване, за интелектуална кражба. Барбадоското червено момче е със силни позиции, явно зад него стои и одиозните фигури на проф. Герджиков на проф. Близнашки. Тъмни са делата в ЮФ на СУ, много тъмни! А, Тошко? та той е един съвършен тоталитарист, дето е готов с тесличката на баба си коли какго кокошки, така и всеки изпречил му се пътя
211
1
 
8
 
! Отговори
НКК преди 1 месец
Вие от чалгаря какво искате. Освен да се пули, да се плези, да показва среден пръс, да пее "ще ти скъсам г**a , на задната седалки и още други простотии". Той от две думи изречение не може да свърже Вие искате Правителство с министри да състави.
210
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диктатора Тошко сега се пени, че Пламен Николов щял да съди който казва, че е изплагиатствал пасажи от книгата си. Хахахахааааааааааааа Николов мълчи. Тошко като гестапо му взе думата.
209
0
 
1
 
! Отговори
как се изчегъртва преди 1 месец
Първо се намират шкафчетата ,после собствениците им отиват където им е мястото , после тези от екипите им ,,след това тези който водят информационната вйна срещу нормализирането остават без средства и без възможност за словесна подривна дейност. Един закон за лустрация да се приеме ,все още има защо .В момента едно от местата в което се приютиха поне за 4-ри години бивщи кадри на управляващите са във разни обюински администрации под владение на бившите управляващи ,Там са цели екипи.....
208
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петър Илиев как ще изпусне по 50 000 лв на месец хонорара от БСП за консултации и ще остане не министерска заплата?
207
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Негово наркоманско величество, е благоволил да даде на народа министри, да му се свети името.
206
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
аз съм шокиран от "избора" на министър на ОТБРАНАТА!!...Проверете каква информация,макар и оскъдна,има за тая жена!.....Нема военни,нема специалисти,нема генерали, или други от армията!..Има една "УПРАВИТЕЛКА" на неква ФИРМА с капитал..5000 лв!!!!!...Е тук вече,ако наистина го пробутат това "правителство",ще падне крадене,по-сериозно и от това на Тиквата!..Ах,Чалгарю,чалгарю!!!..Каква ЗЛА КАРМА си докара!..Зъл жив скелет си ти!..Ще съкратиш и без това кратките си дни..
205
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИТН трябва да бъдат изметени и повече нямат работа на политическата сцена . Този на снимката с липсващото челце, не само не е философ, но и средния курс по математика едва ли е в състояние да осмисли.
204
0
 
10
 
! Отговори
КРАЯТ НА БСП преди 1 месец
Това ще бъде краят на БСП, ако подкрепи такъв анти-български кабинет. Икушени сте, че най-после някой обръща внимание на политиките, които наистина са важни. Не бъдете глупаци! Слави ще ви прелъсти и после ще ви изчегърта. Той е там не за да прокарва политики, които да направят България силна. Той е там, за да направи възможно българите да си дадат всичко и най-после и душите. БСП ще бъде ключът за прокарването на този кабинет - ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НА СТЕРОИДИ! Бъдете разумни! Това са вълци!
203
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Силви Кирилов ми прилича на сергей станишев, да не са рода?
202
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ- МИНИСТЪРЪТ НА ЕНЕРГЕТИКАТА КОЙТО УВЕЛИЧИ ТОКА ДВА/ТРИ ПЪТИ- БЪЛГАРИЯ ГОРИ, ХАОСЪТ Е ПЪЛЕН, ЦЕНИТЕ ХВЪРЧАТ, ДЕПУТАТИТЕ НЕ СИ НАМАЛИХА ЗАПЛАТИТЕ, НЕ УВЕЛИЧИХА И НАШИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ДА ДОЙДЕ ГЕРБ.