Минчев: Трябва общонационална позиция за Северна Македония

Обяви, че диалогът е на много високо ниво
23 май 2022 14:49, Росен Стойчев
54
Минчев: Трябва общонационална позиция за Северна Македония

България трябва да има общонационална позиция за Северна Македония, която да мине през диалог в Народното събрание.
Още по темата
Това обяви председателят на Народното събрание Никола Минчев пред Bulgaria ON AIR.

"На мен ми се струва, че доколкото парламентът е представителен орган за цялото българско общество, най-добре е този въпрос да бъде обсъден при нас. Със сигурност диалогът през последните няколко месеца е на най-високото си ниво сравнен с предходните години.

Тъй като вярваме, че това е довело до развитие, желанието на "Продължаваме промяната", изразено от премиера, е да се проведе КСНС, в който да бъде изготвен доклад от МВнР и да вземем една общонационална позиция, защото такова е представителството в КСНС", заяви председателят на Народното събрание.


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има общонационална позиция с подкрепа от над 80% от населението и тя е позиция на "безкомпромисно следване и отстояване на Българските интереси" не знам защо е толкова трудно да се обясни или разбере от нашите продажници в парламента!
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този е кудкудяяк като партийния си шеф. Търси се лидер за сваляне на негодното правителство.
40
0
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 месец
Минчев събирай си партекешите и Вън Оставка неадекватници за какво получавате толкова много пари облаги за какво разрушители
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В коя България живееш ,щом не си разбрал позицията ,до сега ?!?
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Македония има общонационална позиция, гласувана от Парламента и одобрявана от целокупното българско общество! Това, че позицията, която успя да обедини за пръв път голяма част от народа, не съвпада с вашите интереси и обещанията, които сте дали на господарите си, за да ви поставят на власт, си е ваш проблем! Млади сте, но сте по-пробити и промити, по-безскрупулни и нагли дори от предшествениците си!Нито знаете, нито можете! Въздух под налягане, ще взривите и унищожите България, майцепродавци!
37
0
 
8
 
! Отговори
наложително преди 1 месец
трябва да разберем от каква вяра са членовете на правителството и Минчев и заместника му от ПП. Кои са православни, кои са католици, кои протестанти, съботянини, лютерани, адвентисти, свидетели на Йехова, баптисти, петдесятници, методисти и т. н. С други думи да разберем от къде се дърпат конците, за да имат такова дезориентирано, хаотично и алогично поведение и говорене .
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Минчев е преместил решетките, на място където ще може повече да им се радва - софийския
35
0
 
14
 
! Отговори
Stamen преди 1 месец
Трябвало общонационална позиция за Северна Македония. Добър ден! Че няма ли такава позиция до момента? Не е ли имало КСНС до сега по този въпрос? Или трябва да се правим на ударени?
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имах един познат, който ми говореше точно по същия начин, тогава не ги разбирах тия работи, но после разбрах, че бил п.е.д. - раст
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи, те отказват да се нарекат българи, тогава защо аз трябва да се навеждам заради тях на ФАЩ.
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва незабавно да се омитате,видяхте се че за нищо не ставате предатели!Сложиха ви три решетки за 34000лв.и ти момченце разбра след три месеца колко струват.И въпреки всичко тази кукумявка не върна нито един лев,нито я уволни,нито я осъдиха.Оставка.
31
2
 
21
 
! Отговори
хсха преди 1 месец
Разбрахте ли сега защо е инсталирал решетки, предателя!
30
2
 
15
 
! Отговори
МБуйнова преди 1 месец
Позицията е ясна и е данена вече, няма втора. Ако не може да устиска да си ходи. И без това само ни излага, не е дорасъл за премиер.
29
2
 
11
 
! Отговори
Вики преди 1 месец
Минчев, връщай решетките,че ще ти трябват...
28
1
 
14
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
И кое точно е неясното на тази общонационална позиция? Нещо се събудиха отвъд океани и съвсем случайно това те накара да си промениш мнението от сутринта?
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
то позицията в народа я има но избранниците на народа я нямат тая позиция
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че то има общонационална позиция, която дори беше затвърдена на КСНС преди няколко месеца! Единствено вие от ПП се дърпате от тази позиция! Виждам някаква тежка форма на шизофрения в Продължаваме Подмяната!!!
25
1
 
14
 
! Отговори
1.1 преди 1 месец
Тези са царете на нищоговоренето и нощоправенето. Празнодумци. каква национална позиция, като България отдавна няма общ национален идеал. като уж най-националистичските и птраиотарски партии веят знаменат на други и то поробващи ни държави, тоя бленува национална позиция. ненужници
24
2
 
19
 
! Отговори
перко преди 1 месец
Подавай си оставката, защото за председател на Народното събраие не ставаши тивай на якаква длъжност в зоологическата градина. Има договор и РСМ е длъжна да г изпълни! По позицията ни две мнения хич да няма.
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя позицията е казана.