Връзката с Гърция може да не заработи и през октомври

Това обяви Людмил Йоцов
9 авг 2022 11:03, Росен Стойчев
77
Връзката с Гърция може да не заработи и през октомври
Снимка: БГНЕС

Газовата връзка с Гърция е възможно да не заработи и през октомври, каза изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов по време на заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране, съобщи БНР.

Още по темата


По време на заседанието стана ясно още, че проблеми с доставките на газ през следващите месеци не се очакват. За цените обаче прогнози не могат да се правят.

Днес регулаторът разгледа предложението на обществения доставчик за поскъпване на природния газ през август до 298 лв. за мегават час.
 


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"А не може да си мислите така, знаете, че указът на президента Путин за тях е повече от категорично правило, така че по принцип, нека да завърша г-н Йоцов, по принцип още след 1 април, защото указът излезе след 31 март, и на първи април получихте първото писмо от "Газпром експорт", те ви предупредиха, вие не сте вярвали, но вие като ръководител на голямата газова компания на България, е трябвало да се задействате не само с питане към МС", каза Иван Иванов.
64
1
 
0
 
! Отговори
егати калинката преди 1 месец
Общественият доставчик "Булгаргаз" се оказал неподготвен за разрива в отношенията с "Газпром" и беше разкритикуван от председателят на КЕВР Иван Иванов, че не е взел мерки навреме. "Ами не, в интерес на истината си мислехме, че това е шега", каза Людмил Йоцов.
63
1
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
А утрените тук са тихи
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Газовата връзка с Гърция е възможно да не заработи и през октомври, каза изпълнителният директор на "Булгаргаз"... - ___ - Както им наредиха от към кремл, блъскат токовете и викат "слушаюсь"!
61
0
 
1
 
! Отговори
sdf преди 1 месец
да, като се върне статуквото и всичко почва да става сложно невъзможно...................
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
булгаргаз газпром вечна дружба да го духат българите
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, термина е 'саботаж'
58
6
 
4
 
! Отговори
нн преди 1 месец
За всичко има технологично време. Октомври, Октомври, какво ни бърка. Ако си бяхме на мястото, до края на годината имахме газ от Газпром, а сега дупе да ни е яко, хем няма газ, хем ще ни обуят с едни неустойки, дето ще ни се завие свят. Едни подредени работи, К.Петков с ината си и невежеството си им разказа играта, само и само да угоди на американците.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Омръзна ми 40 години да живея в държава в която нищо не може да се случи защото всичко значимо се контролира от Русия.
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 44-"Ти знаеш ли кога Кирето стана министър председател, та на него му приписваш вината за забавянето?"Според теб нищо не е зависело от Кирил? Защо газът поскъпна още м.май 2021?Не може никой да скрие,че Кирил и Асен още тогава започнаха да работят срещу Газпром ! ТЕ ДВАМАТА НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!НЕЗАБАВНО ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ КРАДЦИ!!!!
55
7
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 1 месец
АМЕРИКАНЦИТЕ НА КИРЧО МОГАТ , ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ , ДА НИ ДОСТАВЯТ ГАЗ СЛЕД 2027 - КАЗА ШЕФА НА БУЛГАРГАЗ !!!
54
4
 
11
 
! Отговори
кво стаа преди 1 месец
как бе , нали връзката е готова , киро крано отвърте ?
53
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 51 "нам , да .... Кирчо е министър от май 2021 година." Ааах тарикатчеее :))) Аз не те питах откога е министър, а откога е министър председател :)))) КАто министър не можеше да влияе на скоростта на строежа. За тва питай другарите Янев и Радев.
52
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама естествено, че няма да заработи. Те НЕ ИСКАТ да заработи. Роби на газпром завинаги!Маските на всички им паднаха. Виждаме кой мисли за България.
51
0
 
14
 
! Отговори
Въпросът преди 1 месец
е дали изобщо ще заработи!
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знам , да .... Кирчо е министър от май 2021 година. Срокът тогава беше януари 2022 да бъде пуснат и освен това се казваше, че в договора има клауза , че всеки ден забавяне носи глоба. Никой не търси 29 милиона от изпълнителя... Защо ли
49
1
 
5
 
! Отговори
бабушка вангеловая преди 1 месец
во лето господне две иляди двасетиот и две Бугарията ке се върне у росийская сфера влиянии бугодарение на первиот льотчик республики - румениот радефф!
48
0
 
1
 
! Отговори
Едно време преди 1 месец
Политическите комисари са били незабавно разстрелвани
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предлагам да върнем смъртното наказание и да обесим всички, които нарочно спират независимостта на България.
46
2
 
9
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 месец
Ще положите честни комyнистически усилия, връзката... да не проработи. Сударя ще бъде много ядосан, така че, ще шумкарствате и ще пречите до последно - като за последно. Защото знаем - един е Путин и Газпром е неговия пророк!

Спонсорирани публикации