Борисов към енергитиците: Блокирането не е изход, тормози много други

В ден, в който хиляди протестират, в парламента сме оставени сами, заяви той
2 окт 2023 11:48, Нели Христова
186
Борисов към енергитиците: Блокирането не е изход, тормози много други
Снимка: БГНЕС

Така не може да се комуникира, това са български граждани, каза в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за протестите на енергетиците. Той е в Пловдив за откриването на южната трибуна на стадион „Локомотив“.

"Искам пак да се обърна към премиера, правителството и миньорите: Блокирането не е изход, тормози много други граждани", коментира Борисов и призова за диалог, който да успокои напрежението.  

"Оставиха ни в петък вечерта да защитаваме Закона за енергетиката, а те отидоха на предизборна кампания. В ден, в който хиляди протестират, в парламента сме оставени сами", каза Борисов по адрес на партньорите си от ПП-ДБ. Според него те са били длъжни да бъдат в парламента в този момент.

"Аз съм против депутат от една партия да става шеф на специални служби. Тези директори са назначавани по времето на управлението на президента Радев, Кирил Петков и Асен Василев. Работили са с тях. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на наша снимка. Всичко е изчегъртано", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разгледа  стадиона на "Локомотив" Пд, по който има още работа.

"След стадиона на Ботев в "Локомотив" вече също гледат с оптимизъм към бъдещето. Отборът им е първи. Както винаги съм казал, аз нямам неизпълнено обещание. Който и да е собственик – те знаят, че надеждата им е в нас. Според мен затова хората очакват тази политика за изграждане на инфраструктура да продължи. Обещали сме и отпред паркингът да стане. Ще се получи едно прекрасно комплексче", заяви Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До FUCKEU И спря Чаира, която система е много по-зелена от соларните паркове и ВЕЦ-ове на неговите приятели. Този е такъв предател , а се показва по телевизията и обеснява какъв защитник бил на България. Преди 100+ години Алеко ги е описал , а сега характеристиките им са същите. Червени, Жълти, Сини, Зелени.... всичките са предатели.
152
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Така е. Изходът е оставката на тази антибългарска некоалиционна сглобка!
151
0
 
0
 
! Отговори
ммки преди 7 месеца
ТОЛКОВА УМЕН НИКОГА В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО !!!!!!!
150
0
 
1
 
! Отговори
Урсулка Кон Дилав преди 7 месеца
Блокирая твоята празна манерка, за да угоди на идолите със сбъркан генетичен код в западните покрайнини на Европа. Народа няма още дълго да ви търпи, много стана вече.
149
0
 
3
 
! Отговори
леля Пена преди 7 месеца
ВИНОВНИЯТ ЗА ВСИЧКО СЛУЧВЧЩО СЕ СЕГА Е ВЪПРОСНАТА ПРАЗНА ГЛАВА,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ И ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ПРИ БАЙ СТАВРИ.
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"само миналата година са произвели с 50% по малко и са били на загуба," - Милиаед и половина плюс и са на загуба?! Йахахха! Ще те бия, ей!
147
6
 
7
 
! Отговори
Айре бе преди 7 месеца
Ти я забърка кашата щот нищо не направи толкоз годин сеа даваш съвети. Т.нар. енергетици почнаха некви невъзможни неща да си измислят да си се прибират и да почват да пишат свта щот часовника тик така. Не го ли разбраха че бизнес с ТЕЦове няма и да има - само миналата година са произвели с 50% по малко и са били на загуба, да не говорим че Гълъбово е най мръсното място в Европа заради тъпия тец
146
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не ми пречете с вашите неподчинения! Шепа тумбери не искат да им се наруши нищоправенето за големи заплати от държавата.
145
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Гнусната крадлива и похотлива Тиква активира пълначните на Чекмеджето.
144
15
 
11
 
! Отговори
Да отбележа: преди 7 месеца
Точно блокирането е начинът към единствения правилен изход от създалата се ситуация! А имено: Незабавната оставка на престъпната,нелигитимна сатанинска сглобка,която унищожава скоротечно РОДИНАТА и НАРОДА ни!!! ОСТАВКА,продажни мекерета!!!
143
3
 
14
 
! Отговори
Красимир преди 7 месеца
боеко подписа ликвидацията на мариците. Мен по ме притисняват ония другите неща които подписа с Исраел!!!
142
3
 
21
 
! Отговори
НУЛЕВА ФИРА преди 7 месеца
СПОКОЙНО БУДА, БЛОКАЖА НА "МАГИСТРАЛИТЕ" ЩЕ ГИ ПРЕДПАЗИ ОТ СКОРОПСТИЖНО ИЗРОНВАНЕ НА КАЛПАВАТА НАСТИЛКА НА ПРИЯТЕЛСКИТЕ ФИРМИ...
141
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лицемер!Ти ги подкукуроса,а сега мазно,мазно им говориш,че не е хубаво да правят това.
140
2
 
13
 
! Отговори
Ангеларий преди 7 месеца
А коя е Мата Хари?
139
3
 
33
 
! Отговори
Статистик преди 7 месеца
Реших да проверя в нета кой е подписал Зелената сделка - и съответно затваряне на ТЕЦ до 2026. И - о, изненада - подписал е другарят *** още през 2016! Е, това неговото сега не е ли връх на наглостта?
138
3
 
23
 
! Отговори
То и ти преди 7 месеца
Тормозиш с присъствие, но не може и да те блокираме, разочарование за избирателите си!
137
2
 
12
 
! Отговори
блокирането ти , преди 7 месеца
предвид, че досаждаш и натрапваш с присъствие , дали би било изход
136
4
 
25
 
! Отговори
... преди 7 месеца
Борисов ся намери да критикува! Ем добре де тикво тии 11г беше на власт! И ся ми разправяш, че то тоя проблем с мини Марица изток е от вчера най много оня ден! А тикво!!!??? Не за друго ми то от 20г се знае, че мини марица изток ше се закриват! От тия 20г 11г ти ни оправяше и НИЩО не направи! И ся ми критикуваш!!! Айде скрий се некъде да не ми лаеш сега по площадите и ти!!!
135
5
 
7
 
! Отговори
Лъки преди 7 месеца
Слушах Кирето в петък,пишел програмите на ЕП,от А до Я,спец по всичко,колкото Спецов!Дали сте наясно може и на тясно,че от сряда ще ви се къдри косъма!В петък ще редите павета!
134
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
на никого не го еня за паветата, за ги раздадат на хората и да асфалтират. смешни сте с тия павета