ПроКредит Банк с 10 зони за банково самообслужване в страната

Банката инвестира в развитието на нов начин за използване на банкови услуги
Спонсорирано съдържание | 30 юни 2014 09:20, Екип на Dnes.bg
ПроКредит Банк с 10 зони за банково самообслужване в страната
Снимка: ПроКредит Банк

Банково обслужване от нов тип предлагат зоните за самообслужване на ПроКредит Банк. Зоните разполагат с набор от автоматизирани машини, които позволяват на клиентите да извършват най-често използваните банкови операции сами и по всяко време – без да чакат да бъдат обслужени, дори в извън работното време на банката. Съчетанието от банкови услуги на самообслужване на практика прави ПроКредит Банк единствената банка, която предлага на клиентите си неограничена възможност да използват основни банкови услуги самостоятелно.

В зоните за самообслужване ПроКредит Банк предлага на клиентите си сигурен денонощен достъп до банковите им сметки с възможност да внасят по сметка в банката или теглят пари в брой, да разпечатват извлечения или нареждат плащания по банков път.

„Ние сме експерти в обслужването на малките и средните предприятия и знаем, че когато те посещават банката то е, за да получат консултация и банков съвет от професионалист.“, споделя Светлозара Сиракова-Матеева, ръководител отдел „Банкови услуги“ в ПроКредит Банк.

„Знаем, че бизнесът не може да чака, за да бъде обслужен за рутинна банкова операция като вноска по сметка или разпечатването на извлечения, например. Затова създадохме условия те да ползват тези основни банкови услуги сами – в зоните за самообслужване.“

Зоните за самообслужване на ПроКредит Банк са специално пригодени за нуждите на много малките, малките и средните предприятия. Те могат да се използват от фирми с търговски обекти, които внасят дневния оборот след изтичане на работния ден или за разплащане с доставчици, например.

В същото време, в зоните за самообслужване, и частните лица могат да използват основните банкови услуги без да е необходима консултация и специално обслужване от банков служител – теглене и внасяне на пари в брой, разпечатване на извлечение, подпечатване и подаване на платежни нареждания.

Вече работят 10 напълно оборудвани зони за самообслужване в 5 града в страна – София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, като предстои откриването на нови зони и в други градове. Зоните за самообслужване на банката са отворени – 24 часа и 7 дни в седмицата. Достъпът до помещенията е напълно свободен и се осигурява посредством банкова карта.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации