Централна кооперативна банка предлага нова дебитна карта – Gold Debit Mastercard

Tя е от висок клас, безконтактна и е предназначена за притежателите на сребърна клубна карта CCB Club
Спонсорирано съдържание | 28 апр 2017 15:32, Екип на Dnes.bg
Централна кооперативна банка предлага нова дебитна карта – Gold Debit Mastercard

Централна кооперативна банка разшири продуктовото си портфолио с нова златна дебитна карта - Gold Debit Mastercard. Tя е от висок клас, безконтактна и е предназначена за притежателите на сребърна клубна карта CCB Club. Приема в цял свят, както за теглене на пари в брой, така и за плащане на стоки и услуги. Всеки нейн притежател може да се възползва безплатно от редица отстъпки в над 600 търговски обекта, включени в каталога CCB Bonus, безплатна застраховка при пътуване в чужбина и много други преференции.

Картата се издава в една от трите валути – евро, лева и щатски долари и се приема при интернет пазаруване. Gold Debit Mastercard разполага с E-Secure защита, която може да бъде активирана от притежателя и гарантира максимално високо ниво на сигурност при пазаруване онлайн. За разлика от други дебитни карти, при които се начисляват такси при покупка, пазаруването с Gold Debit Mastercard е без такси както в България, така и в чужбина.

"Gold Debit Mastercard е позиционирана малко по-ниско от най-високия клас дебитни карти, които банката предлага - World Debit Mastercard. Tя е предназначена за всички клиенти, които имат предпочитания към по-скъпи стоки и услуги и висок стандарт при обслужване. С новия продукт се стремим да задоволим техните нужди, като им осигурим надежден платежен инструмент, който им носи и допълнителни преференции", коментира Георги Константинов, изпълнителен директор в Централна кооперативна банка.

 


Още по темата: ЦКБGold Debit Mastercard
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации