Над 1500 учители и директори успешно преминаха обучения за работа с е-дневник за детски градини

Фирма Инфокол организира и проведе над 35 обучения в 22 населени места
Спонсорирано съдържание | Обновена: 30 сеп 2022 15:49 | 30 сеп 2022 12:14, Александър Попов

Над 1500 учители и директори успешно преминаха обучения за работа с електронен дневник за детски градини. Един от финалистите на събитието FOUNDERS TODAY на Investor Media Group – фирма Инфокол организира и проведе над 35 обучения в 22 населени места из цялата страна!

„Стъпка по стъпка и без да бързаш!“ - с тази мисъл Инфокол ООД започват да градят плана за провеждане на практически обучения за 3-ма служители от всички 420 детски градини, взели решение да използват електронен дневник за детски градини www.EDG.bg през 2022-2023 учебна година.

Общо 72 общини и райони от Столична община кандидатстваха с фирма Инфокол ООД по програмата на ИКТ към МОН за финансиране на електронен дневник за детските градини. Благодарение на отличната комуникация, се фиксират удобни дати за провеждане на обученията по различните локации. Създаден е прогнозен план за изпълнение, със стартова дата на обученията 19.08.2022г. и амбициозен край – 15.09.2022г.

Реализацията на обученията се осъществи благодарение на страхотните лектори – Александър Цветанов, Радостин Тодоров, Димитър Райнов и Чавдар Савчев. По време на обученията безценни съвети и добри практики за работа с електронен дневник споделяха Десислава Миленкова, Боряна Георгиева и Кристиан Койнов. Цялостната организация и комуникация се изпълни безупречно благодарение на Анита Георгиева и екипите на всички общини, избрали за детските градини електронен дневник от Инфокол ООД.

Рекапитулацията с цифри изглежда така: 24 града, 7 лектора, 42 обучения и над 1500 успешно преминали обученията за работа с електронен дневник в детските градини. Снимки от проведените обучения може да видите във фейсбук страницата ни - ТУК.

Съдържанието на отзивите след проведените обучения е изпълнено с  безценна информация за подобряване функционалностите на разработения от Инфокол ООД електронен дневник за детски градини. Споделяме само няколко от множеството благи думи, получени от преминалите обученията:

ДГ "ЯнБибиян" - гр. Силистра  -Останах изключително доволна от обучението. Получихме точните указания, за да стартираме подготвени новата учебна година при работата си с електронния дневник.

ДГ РанБосилек- гр. Бургас – Всичко беше повече от изчерпателно и информацията беше поднесена по достъпен начин за всеки един.

ДГ "Радост" с филиал в кв. Крайморие – Много добре структурирано обучение, насочено към практическо овладяване на знания и умения за работа с електронния дневник.

ДГ №8 "Вечерница" – Благоевград- Обучението беше много ефективно. Обучителят отдели достатъчно внимание и време на всички въпроси, зададени от аудиторията.

ДГ Миньорче  1 -гр.Перник – Обучението трябваше да се проведе във всяка градина на место с персонала много ни е трудно за един ден толкова информация.

Благодаря на Б.Георгиева за помощта и ДГ 48 "БратяГрим" – Благодаря Ви за практичната насоченост на обучението, изчерпателните отговори и позитивната атмосфера!

Като глобален извод след всички 42 присъствени обучения ни става ясно, че работата с електронен дневник в детските градини е истинско предизвикателство за повечето директори и учители. Основната цел пред екипа на Инфокол ООД в процеса на работата с ел.дневника е да улесним и опростим максимално всеки модул от системата. За успешното изпълнение на тази цел сме създали план за поетапно въвеждане на модулите в дневника през първите два месеца от учебната година. Така от една страна ще може всеки колега да свикне с нововъведението електронен дневник, а също така ще си следваме мисълта „Стъпка по стъпка и без да бързаш!“


Спонсорирани публикации