Западът направил рускините леки жени

Навремето неомъжените момичета били само девственици
Обновена: 28 яну 2011 14:58 | 27 яну 2011 11:32,
366
Западът направил рускините леки жени
Лена и Юлия от "Тату" също гневят руските моралисти. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Грехът на Содом стана норма в Русия, бие тревога известната руска психоложка Вика Дружинина в "Експрес газета".

"Западните ценности разрушават Русия", категорична е Дружинина.

"Какво става с нашата младеж? Защо за толкова кратък исторически период рухнаха нравствените устои, с които винаги се е отличавала Русия? Всичко това е заради отсъствието на идеология, за която властите в последните 20 години забравиха да помислят", пише психоложката.

Дружинина изтъква, че дори при цялата си одиозност комунистическите младежки организации навремето са проповядвали нравствена чистота и от ранно детство формирали в човека матрица на съвестта. 

"Известен факт е, че когато германците окупирали съветските територии, били поразени от факта, че практически 100% от неомъжените рускини са девственици. И подобно състояние се приемало за норма", твърди психоложката.

А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага". 

Според Дружинина рухването на нравствените устои било най-вече заради следването на западните ценности в руското общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: СодомРусияразврат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага". "Ами че то и в Бг е така на 100%........и кво от това?
285
3
 
6
 
! Отговори
Наталья Ильинична Ро преди 13 години
Abe glupci, ne ste li 4eli ruska klasi4eska literatura. Ruskite jeni, sa bili religiozni, izcqlo prodrajavali na frenskata kultura, s izlku4itelni manieri i visoki moralni ustoi. Bednotiata i nedoimuka dovedoha tsqla izto4na Evropa do prose6ka toqga. Desetiletia nared mladite ruski momi4eta bqha prinudeni da prostituirat za da spasqt semeistvata si ot gladna smurt. I vse o6te e taka. Za sujalenie tova zapo4va da se prevru6ta v narodopsihologia. Kakto tam taka i u nas.
284
4
 
6
 
! Отговори
Macbeth преди 13 години
Kakto i bulgarskite! Kude si Todore, kude si Jivkov?
283
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде бе, Западът ги направи ку..и. На Запад може да се радват на ку..и, ама ку..и насила не правят. А рускиня винаги е било равнозначно на ***. Руския е весика страна,с велики книги,велики хора с големи сърца,ама от руската жена по - голем *** няма!
282
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe ti sefte niamash,nomera nauchil,aide holan
281
5
 
8
 
! Отговори
EMIGRANT преди 13 години
TAZI DRUJININA NE E BILA V MMC PRIMORSKO !!!! KOLKO NOMERA NAU4IH OT RUSKITE KOMSOMOLKI , JIVI I ZDRAVI DA SA ! TE VINAGI SE PRODAVAHA , ZA VODKA I VESELA KOMPANIA .RUSKINIA , UKRAINKA , POLIAKINIA , TOVA NE SA NACOINALNOSTI , TOVA SA PROFESII !
280
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Русините нямат нужда от чужда помощ за да са ***, точно както руснаците нямат нужда от чужда помощ за да са алкохолици, а Русия няма нужда от чужда помощ за да е диктатура.
279
17
 
9
 
! Отговори
Плейбоя преди 13 години
Рускините за големи уруспии и ***,най обичам да ги поря в чушкопека и калната бурия:)
278
1
 
8
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
На дружинната хич не са и ясни западните цености! В западните страни беше с пъти по-трудно да направиш бройка, отколкото в ГДРто Полша и Русия(примерно) по комунистическо! Същото важеше и по нашите курорти !
277
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да бе, пак "гнилият капитализъм" е виновен на братушките..... Едно време по плажовете за всяка "свалена" чужденка се печелеха различен брой точки, само за рускиня се отнемаха.... не беше никаква трудност да ги развратиш...
276
2
 
9
 
! Отговори
граф Съри преди 13 години
Аз пък се радвам,защото така се отсява зърното от плявата! Като ги държиш насила с морал има лицемерие.Оставени сами да се отсяват влиз в пълна сила естественият отбор! Нека се развращават да ги хваща спин,всякакви венерически болести; нека пропада младежта, нека са наркомани ,престъпници за да може който наистина е свестен да живее спокойно и след тях. Иначе има изкуствено задържане и култивиране на лошите при добрите. Светът е пренаселен ,няма войни оставени са сами да се затриват!
275
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая па квачка като й липсва толкова комунизма да се обеси. Хем жена, хем сексистка. Всички неомъжени жени трябвало да бъдат девствени... Аз да не съм се родила та да се омъжа. Това ли ми е целта на живота? Това вече и комунизъм не е, ама радикален ислям.
274
7
 
23
 
! Отговори
poi преди 13 години
Тук 2/3 от пишещите големи ебектори били по социализма, ама сигурно морето само на снимка са го виждали. А *** си е *** и в България и в Русия и в Западна Европа, с едно уточнение- ако отидеш в собствената им страна на рускини ,полякини , чехкини, никой няма да ви пусне да сте големи свалячи само българките като видят чужденец където и да е - халките им се разтварят.
273
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да не би българките да са по-различни?Същите,че и по-зле...
272
1
 
8
 
! Отговори
ТЪПАК преди 13 години
ДА СЕ СМЕЯ ЛИ ДА ПЛАЧА ЛИ
271
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А при комунизма - за чушки и ***.
270
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Парите и капитализма съсипаха хората. При капитализма всичко е за пари.
269
8
 
7
 
! Отговори
nasko преди 13 години
Ruskinite ot krai vreme sa si bokluci da ne govorim za tova che sam namiral prevrazki pod leglata im kakav kapitalizam toi veraiatno mojeshe da gi opravi
268
4
 
9
 
! Отговори
Edinstveniq преди 13 години
Еми така е то ,западния свят е развратт и при нас и при руснаците налазването на "западните ценности" е голямо за съжаление!
267
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
PO SKORO RUSKINITE RAZVRATIHA ZAPADA !