Медведев: Ядрените ни арсенали са гаранцията за запазване на Велика Русия

Опитът на САЩ да разпадне Русия ще доведе Деня на страшния съд, заплаши той
3 сеп 2022 15:57, Анисия Иванова
379
Медведев: Ядрените ни арсенали са гаранцията за запазване на Велика Русия
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обвини САЩ и техните съюзници, че се опитват да провокират разпадането на страната, и предупреди, че подобни опити могат да доведат до Деня на страшния съд, съобщи Асошиейтед прес.

Медведев предупреди Запада, че опитът да тласне Русия към разпад ще се равнява на "шахматна партия със смъртта".

Още по темата

След като присъства на прощалната церемония на бившия съветски лидер Михаил Горбачов, Медведев публикува пост в канала си в приложението за съобщения, в който споменава разпадането на Съветския съюз през 1991 г. и обвинява САЩ и техните съюзници, че се опитват да предизвикат разпадането на Русия.

Медведев твърди, че някои на Запад биха искали „да се възползват от военния конфликт в Украйна, за да тласнат страната ни към ново етап на разпадане, да направят всичко възможно, за да парализират държавните институции на Русия и да лишат страната от ефективен контрол, както се случи през 1991 г.“

„Това са мръсните сънища на англосаксонските извратеняци, които заспиват с тайната мисъл за разпадането на нашата държава, мислейки как да ни раздробят на парчета, да ни нарежат на малки парченца“, пише Медведев. "Подобни опити са много опасни и не бива да се подценяват. Тези мечтатели пренебрегват една проста аксиома: силовото разпадане на ядрената сила винаги е шахматна партия със Смъртта, в която се знае точно кога ще дойде шах и матът: гибел за човечеството.“

В заключение Медведев заяви, че руските ядрени арсенали са „най-добрата гаранция за запазване на Велика Русия“. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
0
 
1
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
До Бай ДрънИзглежда малко четеш. САЩ са велика сила, така, че няма как да стане.А Руската *** се разпадна отдавна, това е само остатъка от нея, който също е на път.Няма как тези аллкохолоици да са военна сила и фактор.Изглежда много си повярваха, пълни деебили. Сега е ред на Чечня, която ще се отдели, а после и другите ще се махнат, защото тези гии теглят само в калта.
296
0
 
1
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
Това Джудже е много зле в главата.Виждат, че ги спукаха от бой, но те с промитите мозъци говорят пълни глупости.Сугорно е притеснен, че след края на воййната ще бъде осъден или убиит.Но да беше си мълчал, а не да говори глупости. Украаинцците ще го открият, рано или късно, заедно със шефа му. Тези са пътницци отдавна.
295
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
относно ядрените с който играеш...вашите няма да излетят дори...дайте повод моля...приятели...това е 21 век...технологийте на заплашващият ви са от 20 век...от ерата СССР!обясни на децата и внуците си защо ще умрат!
294
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
"великата"убива и изнасилва жени и деца в Украйна...за тоалетни чиний,имате убийствата,разрушенията,смъртта,позора и срама за ценности...отказали се от Бог,това ви е "величието",над 100 х. деца на руснаци са убити в украйна...за нищо...кой си ти,че убиваш децата на сънародниците ти бре...лилипут алчен,САЩ прогониха синчето ти осребряващо животите на руснаците..."велик"...убиец и крадец!!!
293
4
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Евала на Медведев, казва го в прав текст. Честно казано, САЩ ще се разпадне доста преди Русия. Тексас е готов.
292
2
 
5
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Велика Русия ?!?!?!?! СМЕЕЕХ
291
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя лилипут пак говори глупости.
290
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом ядрените арсенали са единствения знак за величие значи Русия е стигнала дъното.
289
5
 
9
 
! Отговори
Кен Ли преди 1 година
Руският бушмен последно време много си изтърва нервите и пелтчеи свирепи глупости !
288
8
 
13
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
руския бушмен не оже да загрее че държавите не са велики ако имат големи бомби и ракети , а ако дават на човечеството прогрес и го водят към бъдещето .Америка е дала на света компютъра интернет , джаза , рокендрола ,автообила ,трактора ,комбайна,прахосмукачката ,джинсите и тн и тн и с това е велика а Русия е дала цареубийството , отровите с новичок ,чая с литий изнасилването на деца в украйна ,кражбите на територия , имущество и нй-вече тоалетни чинии.Сами си отговорете кой е велик
287
4
 
8
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тоя е висок 1,50м ,па неме се надигне и каже некои глупости де сам не си верва или иска да го забележи некой!!! Явно провизиите ви се исчерпаха и сега ни замервате с приказки или нещо Пунин се скри и каде ееее???
286
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведев трябва да направи само едно нещо : да се гръмне веднага ..Няма по увредена ватенка !!!!
285
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведев е Главният ***.ОТ на всички ***.оти по света .Невероятен улм.пен ....
284
5
 
17
 
! Отговори
Handel преди 1 година
Не можеш да запазиш нещо, което не съществува.
283
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези мокри сънища за "велики" не останаха ли в миналия век?
282
0
 
3
 
! Отговори
Хитър Петър преди 1 година
Замисъла "RNG" съдържа гибел за човечеството.
281
4
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Търсим червена тоалетна хартия,но след забърсване да не остава боя по ,,повърхноста",много дразни и сърби.
280
5
 
21
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Най-голямата опасност за разпада на русия е путин,медведев и всички около тях, подкрепящи неговата политика и унищожението на Украйна.Идва страшният съд, но той ще съди всички тия руски военнопрестъпници начело с путин.Амин!
279
7
 
27
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Нещо взеха да заемат защитна позиция брадърите от Московието. Щом взеха да мислят за отбрана а не за нападение,значи работите във Великая не са много аферим.Скоро от Кавказ ще задуха вятъра на свободата.
278
6
 
34
 
! Отговори
Mopcku_ преди 1 година
щом се разприказваха за ядрено оръжие, значи в масква вече мирише здраво на га8на :D