Путин трябвало да бъде убеден, че не може да победи на фронта

Това би го накарало да преговаря, за да спре войната
138
Путин трябвало да бъде убеден, че не може да победи на фронта
Снимка: Pixabay

Най-добрият начин войната в Украйна да свърши и да има мир е руският президент Владимир Путин да бъде убеден, че не може да победи на бойното поле и трябва да преговаря. Това заяви днес генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг след първия ден от заседанието на външните министри от алианса в централата на пакта в Брюксел, цитиран от БТА.

Путин трябва да седне на масата за преговори, за да се постигне споразумение, при което Украйна остава суверенна нация. Когато войната приключи, трябва да бъдем сигурни, че по-късно няма да бъде продължена, както стана след завземането на Крим и последвалото навлизане на руските сили в източните части на Украйна, преди да бъде започната същинската война преди две години, добави Столтенберг.

НАТО няма да стане част от конфликта в Украйна. Като приятели на украинците имаме правото, според международното законодателство, да им помогнем да се отбраняват сами. Не обсъждаме бойно присъствие на НАТО в Украйна, поясни генералният секретар.

Той отново призова САЩ да приемат спешно решение за изпращане на допълнителна помощ за украинските сили. Всеки ден отлагане се отразява на обстановката на бойното поле, руснаците днес разполагат с повече оръжие и боеприпаси от Украйна, заяви Столтенберг. Държавите от НАТО имат отговорността да осигурят необходимото на украинската страна, за да отблъсне нашествениците, настоя генералният секретар.

По неговите думи днес външните министри са обсъдили възможностите за съгласувани военни доставки за Украйна, като решение се очаква в следващите седмици. Всички съюзници одобряват нуждата да се продължи с помощта за Украйна, украинците изпитват недостиг не на смелост, а на боеприпаси, добави Столтенберг.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Русияпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Фют 35. Ние не превземаме нищо бе. Ние не водим бойни действия. Ние се намираме живеем и работим в България и сме българи. Кога най-сетне ще дойдете на себе си ?
29
3
 
15
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ преди 1 месец
Според запада Путин умря от рак за първи път още 2009г,след това 2014 и сега 2022г .Има двойници ,тройници. Всеки ден му свършват ракетитите, всеки ден може да бъде свален НО ТОЙ ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ. Оня ден Американците изпаднаха в масова истерия заради предстоящото слънчево затъмнение. Като взема из предвид всички факти смятам че за обикновенния западняк Путин е безсмъртно божество . Ееее щом това мислите за него,няма как да го биете !Вашата пропаганда му създаде тоя образ. Сърбайте си попарата сега
28
26
 
4
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
Абе, копейки, днес не сте се хвалили кое село сте превзели?
27
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалки вопли на агонизиращи евролиберасти. Мачът им е свирен. Путин едва ли ги забелязва.
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И как точно ще го убедите? Ще го хипнотизирате ли?
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя какви дърташки фантазии развива бе ?
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами убедете го ако можете, като гледам се е запънал на неговото.
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кого да убедим ? Оня с червеното копче ли ? С Резервите а не със заемите . Сега гледат да не дават много жертви и да ги доят . Така или иначе ЕС ту ще падне и Русия ще си вземе нейното .
22
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин не може да бъде убеден. Докато не свърши маатрялa за могилизиране, няма да спре.
21
3
 
16
 
! Отговори
Пирамиди С/у Самолет преди 1 месец
Укр и РФ сайтове показват как на някаква дистанция от 30-40 км от днешната фронтова линия се правят окопи, бункери и най вече се подреждат светли бетонни пирамидки чиито върхове се оплетени с дълги дебели здрави стоманени въжета които преминават през метални бримки показващи се над всеки връх от пирамидите. . . километрични пирамидни антитанкови прегради са и се създават още. Абе хора. Руснаците ви изровиха, а вие си показвате едва ли не координатите на всяка пирамидка. От въздуха ще ги попилеят
20
4
 
15
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
Русия е в състояние да блъска противниците си като шкембе у дувар.
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Като приятели на украинците имаме правото"Ей тва е топ изказването хахахах
18
5
 
22
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 месец
Имам чувството че целия запад е толкова жалък че Путин изобщо не го забелязва и не му обръща внимание. Вие колко често обръщате внимание на мравките които стъпквате?
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ега ти клоуна, едва ли си вярва, но защо смята че ние ще повярваме на тези глупости!
16
3
 
19
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ преди 1 месец
Ама май той убеди вас че не можете да го биете!
15
6
 
19
 
! Отговори
Здрав Разум преди 1 месец
И колко трябва да е глупав уважаемия читател, че да повярва на такъв очеваден фейк. Путин държи на практика всички козове в тази война и дори не обръща никакво внимание на психобрътвежите на западната пропаганда. Жалко квичене на коледни прасета с предизвестена съдба. Твърде е вероятно до тази Коледа действително да си посрещнат съдбата.
14
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ръчкаха, ръчкаха, дразнеха мечката. И сега олеле, какво стана, не можем да спрем дядо Иван. Ами не можете, я. Накрая мечокът замахна с лапата и Украйна я няма вече. Ако замахне втори път и Полша и Балтийските страни няма да ги има.
13
8
 
19
 
! Отговори
много убедително преди 1 месец
Ефрожейовете и краварите да пълнят дисагите с дарове и да ходят да целуват краката на Путин и да му се молят да спре на границата на Полша!
12
25
 
7
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Дори неграмотен,но любопитен човек може да вникне във военното дело и разбере,че Русия на бойното поле е същата трагедия като Украина. Тенденцията руснаци и турци да купуват мощно щатско оръжие,което да пребоядисат и поокастрят,че да изглежда по-различно и нарекат свое е доказателство за военна немощ. Проблемът е обаче в това,че нашите армии са управлявани от араби,сефаради , роми. Затова и никой не прави най-лесното,а именно да унищожи за 24 часа неунищоженият все още СССР. Това е
11
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надявай се калино , бачо ти Иван да дойде ! Този с коя глава разсъждава не е много ясно. Не знам на какво се надяват като виждат накъде отиват нещата . Чоплиха на мечката под опашката и като тръгна да ги мачка се извъртяха и друга песен пеят ,но пак лъжовна.