Студеният душ в София се отлага за края на август

Източните райони остават без топла вода от 30 август
9
Студеният душ в София се отлага за края на август
Снимка: архив "Булфото"

Спирането на топлата вода в половин София се отлага за края на август. Вместо от 1 до 11 август софиянци ще минат на студен душ от 30 август до 11 септември.

Причината за отлагането е в забавянето на административните процедури и строителните дейности.

Спирането на топлата ще засегне източните части на столицата. То се налага заради нов ремонт на ТЕЦ "София-изток". Ремонтни дейности ще текат и в авариралия през зимата магистрален тръбопровод.

В края на август без топла вода ще останат клиентите от следните квартали: ж.к. "Дружба" 1 и 2, промишлен район "Гара Искър", ж.к. "Младост" 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. "Дървеница", кв."Мусагеница", кв. "Витоша", ж.к. 4Студентски град", ж.к. "Изток", ж.к. "Изгрев", ж.к. "Дианабад", ж.к. "Лозенец", ж.к. "Гео Милев", кв. "Яворов", кв. "Иван Асен" II, ж.к. "Подуене център", кв. "Редута", ж.к. "Слатина"; кв. "Цариградски комплекс", Академия МВР, ВТУ "Т. Каблешков"; м. "Къро"; кв. "Полигона", НРТЦ, ЗИТ, БАН - ХМС, БАН-Враня, резиденции.

За да бъдат минимизирани неудобствата за потребителите, графикът за спиране на централата е съчетан с профилактиката на газоснабдяващите съоръжения.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството – www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg, информираха от дружеството.

Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните съобщения, съобщават от топлофикацията.
 


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А БЛЕ, ЩО САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ, СПРЕТЕ Я ЗА ДВА МЕСЕЦА
МАЧКАЙТЕ ГИ ТЕЗИ ЖЪЛТИ ПАВЕТА.
8
0
 
2
 
! Отговори
И ИРЕЧЕК Е ПИСАЛ преди 3 години
Че за какво им е топла вода на софиянци? Те и без това рядко се къпят.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая година 5 пъти правиха профилактики и ремонти на тоя ТЕЦ и сега точно началото на септември, когато всички се прибират у градО да вземат пак ремонтират. ГРОБарите некадърници ни върнаха в средновековието, цариградско и другите големи булеварди всяко лято ги затварят и ремонтират на едно и също място. Фандъкова на въжето !
6
0
 
3
 
! Отговори
Вальо топлото преди 3 години
Алоу, Редута не е на ТЕЦ, какво да им спират!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ще бъде точно третото спиране в Младост за тая година! И откъде-накъде Младост е източен квартал?
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а в люлин - кога ?
3
1
 
13
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Топлофикация, за пореден път се доказахте. Ще изчакаме хората да се приберат от отпуска и ще спрете водата. Що за *** сте?
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казвайте ги навреме тези неща,че си планираме отпуските заради вас! Никой не ще да няма вода посред лято. Гледайте поне за 15 ти септември да има водица, да замине децата за школото;-)
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздрави на тоя които ми намаля кабелния сигнал на опти да е жив и здрав скоро о ткачам звънеца какво дири не знам