Къде няма да има вода утре в столицата?

Софийска вода прави тестове в района на бул. "България"
0
Къде няма да има вода утре в столицата?
Снимка: Софийска вода

На 20 май 2020 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест за налягането на водата във водопроводната мрежа на бул. "България" жк. "Красно село - Борово" се налага спиране на водоподаването от 00:00  до 00:06 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. „България“, ул. „Пирински проход“, ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Природа“, ул. „Родопски извор“ и ул. „Ладога“ + бл. 1, 2, 3, 4 и 24а и подлеза на бул. „България“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Борово “ ъгъла с ул. „Родопски извор“; ул. „Ладога“ ъгъла с ул. „Подуево“; бул. „България“ до бл. 4.

На 20 май 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Николай Бинев“ вилна зона „Киноцентъра“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Николай Бинев“ от ул. „Иван Кондов“ до ул. „Лешникова гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Кондов “ ъгъла с ул. „Николай Бинев“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари