Ледена пързалка "Юнак" отваря врати на 1 декември

Децата до 7 години ще се пързалят безплатно
10
Ледена пързалка "Юнак" отваря врати на 1 декември
Снимка: Ледена пързалка "Юнак"

Ледена пързалка „Юнак“ отваря врати за посетители на 1 декември. Най-голямото съоръжение в София е разположено на ледена площ от 1200 кв/м.

Всеки делничен ден сесията, която започва в 10 часа ще бъде безплатна за деца до 7-годишна възраст. Входът за пързалката с кънки под наем е 12 лв. Вход със собствени кънки е 10 лв. Билет за 12 посещения, валиден от 01 декември 2021 до 01 февруари 2022 е на промоционална цена от 99 лева (без включен наем на кънки). Наем на „пингвин“ е 10 лв. Урок с инструктор е на цена от 15 лв.

През целия сезон на пързалката ще се организират множество развлекателни събития, кулинарни изкушения и открити уроци с известни български спортисти.

Пързалката ще работи при спазване на всички противоепидемични мерки.

Ледената пързалка „ЮНАК“ се намира до метростанция стадион „Васил Левски“. Тя е наследник на легендарната пързалка „Дружба“, която не беше отваряла врати от близо 30 години преди през 2018 г. отново да заработи за посетители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стадион Дружба/Юнак беше разрушен след трагедията, случила се по времето на комунистическата държанка Кохари, която направи Тиквеш генерал. Сега там има само една дупка, няма никакъв стадион вече.
7
2
 
2
 
! Отговори
само питам преди 2 години
За какво е точно сега тая пързалка? Кулинарни изкушения щяло да има( демек локум и захарен памук), без тях не може ЛИ? и обеднели спортисти дето търсят известност.Ще пропусна. В мола дето е доста голям не пускат без сертификат, тук няма се струпат хора. Идеи.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предишният стадион Юнак е футболен стадион.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, имало е стадион Юнак, който е разрушен заедно със стадион Левски, за да се построи стадион Васил Левски. После построяват там ледената пързалка Дружба, която е трудно да се приеме за наследник на стадион Юнак, както и дискотеката Индиго след това на същото място, където загинаха много деца. Сега идва пак ледена пързалка, която наистина е наследник на предишната ледена пързалка.
4
1
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Грешка, Камелийче!!! Ледената пързалка "Дружба" е наследник на стадион "Юнак".
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"А ще искат ли сертификати?" - Ако се надупиш да те боцнат - няма да ти искат.
2
3
 
9
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Като питаш за сертификати обещаваш ли да не ми дишаш във врата?
1
2
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
А ще искат ли сертификати?