Лудогорец помечта, но Базел го свали на земята

Разградчани загубиха с 2:4 в първата плейофна среща за ШЛ
Обновена: 21 авг 2013 23:44 | 21 авг 2013 23:41, Красимир Ангелов
76
Лудогорец помечта, но Базел го свали на земята
Снимка: БТА

Шампионът на България Лудогорец изигра добър мач срещу Базел, но допусна загуба с 2:4 от швейцарците в първа плейофна среща от Шампионската лига.

Разградчани демонстрираха европейски футбол, създадоха половин дузина голови положения, вкараха два гола, но допуснаха непростими и груби грешки в защита, които ги лишиха от добър турнирен резултат преди срещата реванш.

Двубоят на стадион "Васил Левски" бе невероятно драматичен, след като Базел поведе с 1:0 в началото с гол на Мохамед Салах, но българите стигнаха до пълен обрат след попадения на Марселиньо и Иван Стоянов.

След това обаче швейцарците се разиграха, а българите започнаха да допускат фрапантни грешки, което доведе до нови три гола във вратата на Владо Стоянов, вкарани от Мохамед Салах, Джовани Сио и Фабиан Шер от дузпа.

В 84-ата минута пък червен картон получи Жуниор Кайсайра и Лудогорец завърши мача в намален състав. 

Още подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
ТОДОР ЖИВКОФФ преди 10 години
ЕДНО Е ДА БЯГАШ ЗА 1.000 ЛЕВА , СЪВСЕМ ДРУГО Е ДА БЯГАШ ЗА 100.000 ДОЛАРА, НАЛИ !?
58
0
 
0
 
! Отговори
ТОДОР ЖИВКОФФ преди 10 години
ДОРИ ДА БЕШЕ 4-2 ЗА "ЛУДОГОРЕЦ" ........... В ШВЕЙЦАРИЯ СЪДИИТЕ ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПОМОГНАТ НА "БАЗЕЛ" ДА ГИ ПРЕОДОЛЕЕ С 3 ИЛИ 4 НА НУЛА . СЕГА ШВЕЙЦАРЦИТЕ СИ ОПЕКОХА РАБОТАТА И ТАМ ЩЕ ИГРАЯТ С РЕЗЕРВНИЯ СИ СЪСТАВ ЗА ДА НЯМА КОНТУЗИИ ЗА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА. ...ЧЕ ТЕ ДА НЕ СА ЛУДИ ДА СИ ПОТРОШАТ ИГРАЧИ ЗА ОКОЛО 100 МИЛИОНА ДОЛАРА С ИЗТОЧНО ОТБОРЧЕ , КОЕТО ДОРИ ЛИЦЕНЗИРАН СТАДИОН НЯМА :) АМИ ЧЕ ПОСТАВЕТЕ СЕ И НА ТЯХНОТО МЯСТО !КОЙТО И ОТБОР ДА БЕШЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА... БРАДВА !
57
1
 
3
 
! Отговори
bd2 преди 10 години
Като домакини Берое победи Ювентус ,Атлетико /билбао/ и Аустрия/виена/ -7-0,ЦСКА победи деистващите европейски шампиони Нотингам,Ливърпул и Аякс би и Байерн,Левски надигра Барселона с Кройф и Неескенс ,победи и Аякс. Марек /дупница/ утрепа от бой Байерн с 2-0.И тогава разликата във финансите беше огромна м/у б.г. клубовете и горепосочените.Как може да се приеме да загубиш у дома с 4-2 за нормално.Явно освен посредствени футболисти имаме и зомбирани президенти.Всички са горди от загубата .Браво.
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато в Швейцария са имали организиран спорт и са пратили учители да ни обучават ние сме ходили още с *** по това време.
55
0
 
6
 
! Отговори
обичайния лаф преди 10 години
добро смо играли,али смо немали шансу за гол и смо паднали лошо
54
0
 
21
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Футбол се прави с пари. А голям футбол се прави с големи пари. Ако "нашите" играеха срещу подобен съперник всеки месец, друго щеше да е. Ама у нас първенството е пълна скръб - всички мачове си приличат. Изпраха си мутрите парите отдавна, вече не си мерят ... с футболни клубове. За държавата футбола го няма. Лошото е не че положението с родния ни футбол е трагично, а че ще става още по-трагично.
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До MrTauКласни в БГ.
52
8
 
7
 
! Отговори
MrTau преди 10 години
Единственото, което им липсва на нашите играчи е ПСИХИКА! Добър ход би било от страна на ръководството на Лудогорец ако назначат качествен психоаналитик, който да работи с играчите и ги накара да повярват и разберат, че са наистина класни футболисти!
51
12
 
28
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Заглавието е неправилно, вместо да благодарим на фитболистите на Лудогорец за добрите мачове ние ги оплюваме! Горда съм, че те показаха най-добрият футбол, който се играе в момента в България!
50
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на футболистите от Лудогорец, ако станат пак шампиони на България ще имат опит! Само Ботев Пд е добър отбор, като тях, къде е Левски, ами ЦСКА-никъде!
49
1
 
3
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 58 - НЯКОЙ - За съжаление............ трябва да призная........ че си.......... НАПЪЛНО ПРАВ В ИЗКАЗВАНЕТО СИ!
48
2
 
35
 
! Отговори
някой преди 10 години
Лудогорец направиха, каквото можаха. Просто класите са различни. Дайте да си говорим сериозно, български отбор не е за Шампионската лига. Та ние имаме само един лицензиран стадион! Къде сме тръгнали?
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лудогорец - Българският Анжи. Така ще свършат след някоя друга година
46
3
 
10
 
! Отговори
1948 преди 10 години
Има национален отбор на България, оттам нататък има само една ценност, наречена клубна принадлежност. Тя не се мени при никакви обстоятелства! Може да съм "***" и "***", но не съм ФУТБОЛНА К...А!
45
6
 
9
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
.... А че съдията леко ги подпря беше видно , но няма какво да кажем и на кой ! :( При 2:4 в последната минута и удар на Безяк от точката на дузпата някъде имаше ОЧЕВИДНА ИГРА С РЪКА на защитник на Базел пред очите на Германския съдия , но тоя си замълча като п_ _ка!!! Не знам обаче защо! При явно вече решен мач за Швейцарците! :(..... Почти съм убеден , че ако Лудогорец имаше 2-*** солидни централни защитници и разбирателство отзад за покриването щяха да спечелят мача категорично!!! Жалко.... :(
44
2
 
12
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
"Лудогорец" не са никак лош отбор за средните Европейски стандарти!!! Обаче с такава направо казано СМЕШНА ЗАЩИТА и ТРАГИЧНА ПОСТРОЙКА и ТОТАЛНО НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО отзад няма как да се атакува влизане в Шампионска Лига! Особено пък срещу миналогодишния полуфиналист за Лига Европа,който отстрани тогава Манчестър Юн. и аха-аха да направи същото с Челси на полуфинала! И 4-те гола на Базел бяха направо СМЕХОТВОРНИ с неразбирателствата в защитата на Лудогорец! Особено третия и накрая тъпата дузпа!!! :(
43
13
 
7
 
! Отговори
111 преди 10 години
Съдията подпираше явно и видно до края Базел. Те бяха си дошли със съдиите.
42
14
 
15
 
! Отговори
До Присмехулник преди 10 години
България се представя от Българският национален отбор.Всичко друго е клубна принадлежност и никой не може да ме убеди, че видите ли трябва да подкрепям селяците от Антибиотик.Смешната им публика и изкуствен отбор, който ще съществува още максимум две години и чиито шефове пратиха престъпници срещу обикновени привърженици да ги мушкат с ножове.Но това ти няма как да го знаеш защото си пълен дилетант като 90% от коментиращите тук.Смешни сте.
41
4
 
27
 
! Отговори
... преди 10 години
Ами то неможе в родното ти първенство 99% от мачовете ти да са уредени,купени,продадени,черно тото и след това да очакваш нещо повече! Пак браво, че успяхме да вкараме 2 гола инак да се сравняват класите на двата отбора е просто смешно!
40
14
 
8
 
! Отговори
Svako ti преди 10 години
Няма нищо, не ми говорете за отбори с минало, ЦСКА, Левски... *** парчета като Вас!

Спонсорирани публикации