България се справи и с Канада в Световната лига

Отборът на Пламен Константинов с четвърта победа
Обновена: 13 юни 2015 10:40 | 13 юни 2015 09:05,
11
България се справи и с Канада в Световната лига
Снимка: архив Булфото

Волейболните национали на България записаха 4-ата си поредна победа в Световната лига, като този път "Лъвовете" стигнаха до страхотен обрат срещу Канада и победа с 3:2 гейма (20:25, 25:19, 22:25, 27:25, 15:12).

Това бе първият мач между двата тима от третия кръг на Група "С", който бе игран на остров Принц Едуард, като втората среща между двата тима ще се състои утре от 2:00 часа българско време през нощта.

За нашия отбор най-полезен бе Дани Милушев, който заби 17 точки.

Първият гейм първоначално започна равностойно, но канадците дръпнаха постепенно с 15:12, а след това разликата продължи да расте в тяхна полза и стана цели 5 точки при 20:15, като до края на гейма интрига нямаше и домакините успяха да го спечелят.

Още за мача четете в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
2
 
! Отговори
Канадец преди 8 години
Кандациии- Юнааации
9
0
 
10
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
На мен пък ми хареса победата.Правим много грешки но накрая с повече воля се наложихме,успехи занапред.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В София ги чака много трудна група от Франция (Чехия), Канада (Аржентина) и Белгия (Холандия).
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5Нашите участват по право на финалната четворка като домакини. Резултатите от мачовете нямат значение в момента. Хубаво ще е ако Константинов успее да сглоби боеспособен състав, защото отборите от групи А и Б на Лигата са много над Канада.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МирославНяма как да се коментира мач, който не е гледан. Нямам представа нито с какъв състав са играли, нито кой как се е проявил. А на "журналистическите" писания не мога да вярвам. Просто няма журналисти у нас. Иначе поздравления за успеха на отбора.
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищожни шансове за класиране даже и да бият Канада.
4
1
 
24
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
По това можем да видим какъв народ сме и колко сме "задружни"! Вярно, ако бяхме загубили щеше да е най-четената новина и най-коментираната, как отбора ни са некадърни и т.н. Поради тази причина ни управляват 25г ***! Не искам да мислите, че обръщам нещата на политика, но си е баш така! Продвама се за 20-30лв на глас и плюем всичко хубаво, а лошото знаем само да коментираме в новинарските сайтове и фейсбук... Поздравления за нашите момчета от волейбола!!!
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Канада и некадърници? Канада волейболно се развива много добре, затова не коментирай неподготвен. Честита победа срещи един много силен отбор, а Пламен нека продължава по същия този начин работата с *** и ще има успехи!
2
32
 
2
 
! Отговори
asfdasf преди 8 години
Дреми ми,че са били Канада тия некъдърници
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, хубава новина! Странно как като има такива добри новини не се коментират много, но ако е нещо, че сме загубили или подобно, веднага се почва една хейтърска атака!

Спонсорирани публикации