Арсенал повали Манчестър Сити в дербито на Висшата лига

Резервата Габриел Мартинели стана герой за "топчиите"
5
Арсенал повали Манчестър Сити в дербито на Висшата лига
Снимка: БГНЕС

Арсенал постигна първата си шампионатна победа над Манчестър Сити в последните им 12 срещи. Това стана факт след успеха с 1:0 на "Емиратс" в 8 кръг от Висшата лига.

Габриел Мартинели стана големият герой за "артилеристите". Бразилецът влезе от резервната скамейка на полувремето на мястото на Леандро Тросар. Той оправи удар от границата на наказателното поле в 86' след върната топка назад от Кай Хаверц, а кълбото рикошира в Нейтън Аке, за да заблуди Едерсон и да влезе в мрежата зад стража.

Срещата въпреки това бе белязана от поредното скандално съдийко решение. През първото полувреме Матео Ковачич се възползва от благословията на Майкъл Оливър, когато направи нарушение за директен червен картон срещу Мартин Йодегор, но получи само жълт. Минути по-късно стори нещо подобно и срещу Деклан Райс, но тогава бе отсъдено просто нарушение и хърватинът остана на терена, въпреки всякаква здрава логика.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Скай Нюз преди 6 месеца
За разлика от руските ядрени ракети английските са точни. Русия говори че била голяма държава но реалността е че са два три града. Всичко друго териториално принадлежи на Китай.
3
0
 
3
 
! Отговори
До#1 преди 6 месеца
Мъжки отбор са Реал,че Перес заплаши тези от УЕФА ,че ще прави лига и те игреха с по 14 човека срещу 11 ,а да и виж кои взимат в последните години Златната топка,Ако махнем Меси-всичките от Реал.Рамос и Пепе с Марсело колко пъти бяха за гонене и им се разминаваше с жълт картон,някъде с устна забележка.
2
3
 
2
 
! Отговори
до фен преди 6 месеца
Какво му е мъжкото на Реал Мадрид? Отбор създаден за малки дечица които се кефят на поредното многомилионно попълнение. Не знам как ги намеси в тема за Висшата Лига където твоите нежни футболистчета няма да влезнат и в топ 6.
1
6
 
4
 
! Отговори
фен преди 6 месеца
Ами то такива ненормалници така трябва да падат, Пуул, Сити, Арсенал, Барса...Мъжки отбор е Реал от гр. Мадрид, до преди 10 г. така бяха и Ман Юнайтед, но след Фърги са едни големи вагини...