Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово

Нараняванията от нападението се оказаха фатални за живота на момиченцето
Обновена: 12 окт 2012 14:44 | 12 окт 2012 09:50, Красимир Ангелов
527
Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово
Снимка: Булфото

Тази сутрин около седем часа е починало нахапаното от ловно куче момиченце на година и десет месеца от силистренското село Ситово, съобщиха от болницата в Силистра.

Близо денонощие лекарите се бориха за живота на детето, но в крайна сметка не успяха да го спасят.

Dnes.bg припомня, че тежкият инцидент се случи преди ден в силистренското село Ситово.

Кучето, което е нахапало момиченцето, е било вързано в двора на съседите на детето.

Още по темата


Момиченцето е минало през дупка в оградата и се спуснало към животното да му се радва, но тогава ловното куче го нападнало и го нахапало по главата и шията.

По данни от Регионалната здравна инспекция в Силистра  от началото на годината до края на август в Силистренска област са регистрирани 122 граждани, нападнати от кучета и други животни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо такова невръстно бебе е оставено да се скита без надзор по дворовете на хората? Какво прави в чужд двор и къде е била майка му? За каква безотговорност говорим само... не е истина, че има такива родители!!!
261
6
 
3
 
! Отговори
чужденец преди 11 години
Радвам се, че не съм се родил българин.Влезте в друг форум на друг език (но не английски, англичаните са *** като вас) и ще намерите съвсем друг тип коментари.Влезте в руски сайт.Уж и те са славяни.Влезте в сръбски сайт.Ами съвсем друго е.Тука пишат и получават плюсове някакви.И искате държавата ви да се оправи?Ами няма да се оправи.Рибата се вмирисва от главата.Във вашия случай - мисленето ви не струва.С такова мислене такава държава.Българинът не мисли.Или ако мисли е грешно.
260
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен /КУЧЕТО ДАЛИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ, АКО ГО РАЗКЪСАТ ЖИВО? ДАЛИ ЩЕ СТРАДА КАКТО Е СТРАДАЛО ДЕТЕТО, ДОКАТО КУЧЕТО ГО Е ХАПАЛО И РАЗКЪСВАЛО ОТ ЗЛОБА? /Ти на колко годинки си и от кой град ?
259
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май не сме ние комплексираните диваци тъй като не приканваме постоянно към избиване, разкъсване и насилие. Точно обратното вие сте такива, което ви прави комплексирани диваци посягащи на животните по низши и слаби от нас хората. Страхливци... ясни сте на всички.
258
3
 
9
 
! Отговори
Зидар преди 11 години
Собственикът на кучето задължително ще го отнесе, защото е трябвало да бъде обезопасено при наличие на дупка в оградата. То си е действало съобразно природата си и напълно адекватно е защитило територията си. Сигурно никога не ще излезе наяве как по-точно е станало всичко - дали кучето е нападнало детето или е било провокирано от него. Но родителите на детето безспорно също са виновни и то моного, поради което трябва да бъдат глобени. Не може да се оставя без надзор невръстно дете!!!
257
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защитниците на такива безотговорни родители са ненормалници и вероятно ги защитават, защото са същите като тях и се отнасят точно с толкова внимание и грижа за децата си колкото тези допуснали бебето им да бъде изядено!!!!
256
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искрено се надявам, че обвиняващия кучето и собственика му е някое редакторче от днес.бг, което ги пише тия неща за да прави интрига и да си трупа кликания на сайта. Просто не мога да си обясня по друг начин как може да съществува толкова нелогично мислещ и ограничен човек.
255
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кучето убиец, за което говорите си е било в двора на стопанина завързано, въпроса е какво е правило там невръстно бебенце??????????????? Какви са тези родители щом така си оставят децата бе??? Правилно ли е според вас така да се гледат бебета та завързаното куче ви било виновно?!
254
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 409човешкия живот е поставен в опасност в случая от други човеци, които са носили отговорност да го гледат и пазят! Какво им прави детето в чужд имот без надзор без нищо? Казвате ми че това е правилно отношение и грижа спрямо едно бебе ли? Явно толкова ви е акъла злобари такива! Оставяйте си и вие така невръстните деца пък после обвинявайте терасата, от която са паднали! Глупостта на човека край няма.
253
4
 
2
 
! Отговори
Сун Дзъ преди 11 години
кучетата нямат разум, те са ЖИВОТНИ!!! Търсете вината във вълците които са им стопани/важи и за уличните, за тях отговаря общината, сиреч държавата/!!! ПС: Абсолютно същия принцип важи и за ***.
252
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имаш вързано куче, дупка на оградата и безотговорни родители, които не са направили нужното да осигурят сигурност на бебето си след като ще го оставят без наблюдение да се скита, което пък е противозаконно и трябва да се санкционират, че поради безотговорността им е пострадало това невинно бебе!!!
251
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 406 - дупката в оградата може детето да си я е направило! Защо реши, че кучето е злобно??? Може да си е спяло и детето да му е ръчнало една клечка в окото или в ***, нормално е да реагира агресивно! Кучето е било ВЪРЗАНО в собствения си двор!!! ДЕТЕТО НЯМА РАБОТА В ДВОРА НА ЧУЖДИ ХОРА ПРИ ТЯХНОТО КУЧЕ !!! Виновни са родителите на детето и никой друг!!!!
250
9
 
2
 
! Отговори
до 374 преди 11 години
Имало е дупка на оградата. Имаш агресивно куче, не можеш да имаш дупка на оградата.А ако имаш дупка на оградата, слагаш му намордник. Децата не хапят кучета, кучетата хапят деца.
249
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отчайващо е сред какви *** живеем и на мен ми се повръща вече като ги чета какви бездушни убийци станаха. ***. Не може да се спускаш така над животното и стопанина, безумие е да се търси вината в тях и да се пишат някакви страхотни крайности! Повечето имат сериозни психически проблеми и направо е ужасно, че живеем сред такива агресивни ***.
248
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен.Ефтаназия друк път.А ако много те е яд на кучето вземи си сложи една примка на врата и се ефтаназирай.
247
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Потресаващи *** пишат тук. Направо съм изумен сред какви *** живея. Кучето било виновно, да го трепели. Стопанина и той... За какво е виновно кучето бе? Че си стои ВЪРЗАНО в собствения си двор и идва някакво дете и почва да му ръчка клечки в очите и *** ли? Какво прави това дете там? Кой е оставил без надзор детето си??? Вие сте абсолютни деграданти повечето. Направо ми се повръща, като ви чета простотиите.
246
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са му родителите на горкото бебе да го гледат вместо да го оставят без контрол?! Те са виновни, че и дупка имало в двора и го пуснали там без да го наглеждат. Кой е виновен? Този който взима парче от баницата или този който му я поднася на тепсия!!! Детето са си поднесли на тепсия от невнимание и безхаберие!
245
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евтаназия !
244
3
 
3
 
! Отговори
до 381 преди 11 години
Ок мачкайте, мачкайте и несъвестните родители и бабите и ромите и всички...има си закони има си обща култура ..тук не трябва да има злоба и убийства..като една историйка за една млада "майка" хвърляла отровни кюфтета в парка за да трови кучетата,като там играят деца ето тази е за мачкане а не някаква животинка за която само и единствено стопанина е виновен за държанието и ..това е една драма и всичко пак се обръща в омраза,малко ви трябва!
243
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственият виновен е родителят, който е оставил безнадзорно детето си. Кучето няма абсолютно никаква вина! Нито пък неговият стопанин!