20-годишен без книжка загина в катастрофа във видинско

От силния удар двигателят се отделил от колата
17 юни 2015 11:20,
10
20-годишен без книжка загина в катастрофа във видинско
Снимка: архив Булфото

20-годишен мъж е загинал при катастрофа по пътя между селата Връв и Куделин, съобщиха от полицията във Видин.

Инцидентът се е случил снощи малко преди полунощ. В полицията е постъпил сигнал от дежурен граничар, че лек автомобиле катастрофирал по пътя между селата Връв и Куделин.

Водачът, в тежко състояние, е транспортиран от екип на центъра по спешна медицинска помощ. По-късно обаче е починал.

При огледа на местопроизшествието е установено, че колата се е движила от село Връв към село Куделин, управлявана от 20-годишният мъж, който бил неправоспособен.

На прав участък превозното средство напуснало пътното платно в дясно по посока на движението и се блъснало в крайпътни дървета. В резултат на силния удар двигателят и скоростната кутия се отделили от купето, а шофьорът излетял в дясно на платното за движение.

Продължава работата за установяване на причините и условията за възникналото пътно произшествие. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Видинкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ei smeshki nito e etnicheski glasopodavatel , nito e mlad i tup , cql jivot se e trudel i e nqmal vuzmojnost da izkara knijka hodeshe s kola za da otide na rabota ne da se prai na interesen i ako neznaete tam nqma gradski transport ima na 5 chasa. Bog da go prosti ,a kato vi se sluchi na was dano nikoga ne wi se sluchwa drugo she govorite da vi *** maikata i pomiari dolni.
8
5
 
1
 
! Отговори
избери прибери преди 8 години
100% e бил етнически "гласоподавател"
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото сам си направиш.... Никакви закони не се спазват тук, няма никакъв страх от законите и затова всеки си прави каквото си поиска... Което в по-голямата част от случаите води до такива неща... Да почива в мир
6
4
 
1
 
! Отговори
аз съм си аз преди 8 години
До АнонименДобри ти пък къв си сега ?
5
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Липса на книжка, превишена скорост, нощ, липса на предпазен колан... и най-вече - на мозък си е смъртоносна комбинация.Добре поне че не е затрил и някой невинен.
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лека му пръст на момчето. Млад и ***. А тоя *** отдолу с коментара... КАКВИ мотористи видя тука, бе? Шизофреник скапан!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно преди няколко дни имах среща с един такъв и...т! При път с много завои, разрешена скорост 50 км и забранено изпреварването, той не само ме изпревари с доста над 50, но и ме напсува, че съм се движила бавно, бях с 50, защото толкова беше разрешената скорост. Та се чудя дали не е същият? Ама дори да не е и тоя ще влезе в новините скоро с този стил на каране.
2
1
 
17
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Да позная ли, че пак става дума за превишена скорост?
1
15
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Мотористите винаги карат като луди и все после друг им е виновен. Ти се качи на две колела и карай 10 километра над ограничениео, пък после се оплаквай...Резултатът е новина като тази!