Предсрочно пускат последните 3 км на "Струма"

Целта е облекчаване на туристическия поток към Гърция
15 юли 2015 19:55, Златко Желев
8
Предсрочно пускат последните 3 км на "Струма"
Снимка: архив, Булфото

Утре предсрочно се пуска двупосочно движението по дясното платно по последните 3 км от ЛОТ 4 на АМ "Струма".

По този начин транзитният трафик ще бъде изнесен извън селата Кулата, Чучулигово и Марино поле.

Целта е в активния туристически сезон, когато много хора пътуват към морските курорти на Гърция, движението да е много по-безопасно и да не се създават неудобства на жителите на трите населени места, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

На пускането на 3-километровия участък ще присъстват министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на Управителния съвет на АПИ инж. Лазар Лазаров.

Движението от км 435+340 до км 438+500 на "Струма" ще се осъществява двупосочно с временна организация на движението до окончателното завършване на магистралното трасе, което е планирано за 1 август.

 


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Халкидики достига 28-29 градуса, а на *морието въобще не ме интересуват температурите нито на водата, нито на таратора, нито на мутрите
3
3
 
6
 
! Отговори
юнака преди 6 години
Дупките кога ще се появат,може би след една седмица,ще се източат някое друго милъонче ей така за уж ремонт на новата магистрала.А паричките ще отидат за нови коли и маникенки.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...и след 3 месеца основен ремонт.
1
7
 
20
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Ясно, значи малко след това ще почнат и ремонтите на новата отсечка!!! Същото като и с Цариградско шосе и с всичко в БГ!