Търновци изпуснаха 2 млн. джакпот

Печелившите взели готов фиш, но така и не го пуснали
Обновена: 10 апр 2019 21:55 | 10 апр 2019 21:32,
18
Търновци изпуснаха 2 млн. джакпот
Снимка: pixaBay

С 2 млн. лв. са се разминали банкови служители и техен приятел охранител от Велико Търново, съобщава Труд.

Печелившите не успели да вземат крупния джакпот, защото... не пуснали фиша. Няколко дни по-рано охранителят взел готов попълнен фиш, но тъй като нямал навик да участва в игрите на късмета, го дал на приятелите си в търновска банка.

Седмица по-късно решил да провери от любопитство дали комбинациите в крайна сметка не са били печеливши, въпреки че фишът така и не бил пуснат.

Останали втрещени обаче като видели, че числата до едно са се паднали при тегленето. От въпросната шестица те щели да спечелят 2 млн. лв., но пропуснали шанса на живота си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Лелееее ..... представям си жена му как го пребива ежедневно от момента на констатацията... със смесени чувства съм към държавното тото щото познавам човек спечелил не малка сума. Относно частните лотарии - там е 100% лъжа и са смешни с тъ-пи-те си реклами. Не остана човек от селата който да не е спечелил поне 100х. :-)
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо се фърля пред влака ...
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до жоро късмета на начинаещия
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 10напълно си прав , от както в игрите има замесен изкуствен интелект никога не можеш да спечелиш , той изчислява за една секунда коя е не печелившата комбинация и дава нея , как може да си обясните че във еврофутбол се играят на ден милиони а може би и милиарди фишове на топчетата и още никой не е спечелил 1 милион , веднъж пуснаха 200 000 хиляди и това беше , аз се отказах още преди година, всичко е измама
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако го бяха пуснали фиша числата нямаше да излязат. 28 години играя с едни и същи числа и не съм пропускал тираж. През последната седмица нямах възможност да си пусна фиша и числата ми излязоха като печеливши. Може ли да си представите 28 години не съм пропускал тираж и веднъж го пропуснах и 6-те числа излязоха. Какво му се казва на това. СЛУЧАЙНОСТ. Не е няма случайности в играта на комар.
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако го бяха пуснали нямаше да изязат тези числа.
6
3
 
14
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Ех...ако Ботев беше с каска...
5
1
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДО 2 И 3АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВИ 6 ОТ 47 Е ПЪЛНА ИЗМАМА ТО Е НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО НА ЧЕРЕПАДО ПРЕДИ ГОДИНА СЕ ТЕГЛЕШЕ СЪС АНИМАЦИОНЕН КЛИП! СЕГА НЕ Е ПО РАЗЛИЧНО ------------------ПРИ ТОТО В МИНАЛОТО ПРАВЕХА ЗАПИСИ НА ПРЕДАВАНИЯТА НО СЕГА НЕ СМЕЯТ!! ТАМ ЛЪЖАТ КАТО ТИ СЕ ПАДНЕ ТИ НАБУТВАТ ОЩЕ 1 ИЛИ ДВАМА ИЛИ 3-*** ФАЛШИВИ ПЕЧЕЛИВШИ И ТАКА АКО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕШ 2 МИЛИОНА КАТО ТИ ШИБНАТ ОЩЕ 3-*** ФАЛШИВИ ПЕЧЕЛИВШИ ЩЕ ТИ ДАДАТ 500 ХИЛЯДИ ЛЕВА
4
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искате наистина да спечелите от тотото в България просто не го играйте
3
2
 
29
 
! Отговори
марко преди 5 години
Ако бяха пуснали фиша , нямаше да излезе тази комбинация от числа , всичко е измама
2
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и за това е спечелил този фиш, защото не е пуснат.След "обработка на резултатите" следват тегленията.
1
7
 
7
 
! Отговори
Аз Гонзо преди 5 години
Липса на малшанс