Спасители искат глоби при нарушаване на флаговете на плажа

Какви са правата на спасителите, когато летовниците не спазват правилата?
Обновена: 30 юни 2020 18:33 | 30 юни 2020 17:45, Ния Христова
14
Спасители искат глоби при нарушаване на флаговете на плажа
Снимка: БГНЕС
Спасители настояват за санкции за летовниците, които не спазват правилата на плажа. В сряда в социалните мрежи се разпространи клип, на който се вижда как пиян румънски турист е изваден с шамари от бурното море, съобщава Нова тв. 
 
Случаят е от курорта Несебър. Конфликтът избухва, след като летовникът с надуваем дюшек отказва да излезе от морето доброволно. Това постави и въпросът какви са правата на спасителите, когато плажуващите нарушават флаговата сигнализация.  
Още по темата
 
"Такива случаи се случват често. В един момент оставаме без правомощия. Трудно се работи с агресивни летовници.  Посягат на колегите. Когато има подобен случай сигнализираме на охраната на плажа", споделиха спасителите. Те смятат, че глоба от 50 лв. би била достатъчна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз искам да няма спасители по плажовете
9
2
 
1
 
! Отговори
User преди 3 години
След 10 лв за картофи, след 6 лв за барбарон, сега и глоби иска да налагат, защото младежа е още махмурлия и не му се работи днес, даже сложил и подходящия флаг!Стратегия за "привличане" на български туристи!
8
2
 
4
 
! Отговори
бай х преди 3 години
защо ги няма тия дивотии със спасители в Гърция .... всеки си има глава на раменете и си прави сметка до къде да влиза спасители почти няма
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все едно охранител на банка ,презглавите на сума шефове да си спретненякаква такса от клиентите.Те са наетилица,като тези които бият звънеца вучилище и ще изпълняват,ако въобщеим се работи.Ако не ,има други професии.Обикновенно са препотилигларуси,без много мозък.Е,няма какза три месеца плуване да станешмилионер.Почва се от хотелче,послепартийно рамо,после още едно,послене плащаш данъци един сезон- едно поедно.Веднага не става.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви спасители са тези селяци, по-скоро наблюдатели. Имаш шанс единствено друг човек да ти помогне отколкото тези измислени стойкаджии.
5
3
 
6
 
! Отговори
9 преди 3 години
Тоз дето ми е сложил минус, му побелавам да съживи мъртъв и тогава да клика по форумите и дава мнение компетентно!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нещо и тия искат да са като милиционерчета и докторчета май... да могат да се дървят и след това да се крият зад хартийки :)
3
2
 
19
 
! Отговори
9 преди 3 години
Аз пък искам глоби за спасители които играят волейбол докато аз им вадя мъртвите тела от морето! Наглостта им беше толкова голяма, че когато дойдоха две линейки и докторите пресякоха с носилката волейболното -пясъчно игрище започнаха да бучат на докторите, че са им развалили играта! Човека го спасих. Жив е...видял бял тунел...но го извиках! Беше син като боя....удавен..не дишаше.
2
0
 
16
 
! Отговори
Паро от Париж преди 3 години
По Черноморието спасителните служби се презастраховат, и флагът им почти винаги е пресилен, това също трябва да го имаме предвид.И опасностна е различна за различните плажуващи.
1
5
 
13
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Синът ми беше две лета на студентска бригада в Синсинати, САЩ.Работеше като спасител на плаж с басейн.Той ми разказваше, че там спасителя е с правомощия да отстрани от плажа всеки създаващ някакви проблеми.Единствения случай, в който е трябвало да се намеси бил, когато плажуващи се оплакали от 4-годишно детенце. То гребяло с кофичка вода от басейна и я плискало върху лежащите на шезлонгите.Наложило се, синът ми да намери бащата на детето и да му направи забележка.Бащата и детето се извинили