Кола се вряза в детска площадка в Сливен

За щастие при инцидента няма пострадали
25 юни 2022 16:30, Красимир Ангелов
20

Автомобил се вряза в детска площадка в Сливен тази сутрин. За щастие при инцидента няма пострадали, въпреки че е имало майки с деца.

Инцидентът се е разминал само с материални щети.

Около 9 часа сутринта в кв. "Сини камъни" семейство с две деца потегля на почивка към морето. Автомобилът е управляван от жената, но заради грешна маневра, колата излиза от пътното платно и събаря оградата на детската площадка.

На шофьора е съставен акт, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
евророма преди 1 месец
бхк информиран ли е ?
16
2
 
2
 
! Отговори
Наакана преди 1 месец
територийка.
15
1
 
0
 
! Отговори
защо преди 1 месец
13, Като що е то "комунални услуги"
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 13. Това се опитай да обясниш тия, които си мислят че автобусните спирки са направени за да може да спират там за да не се разходят няколко десетки метра до близкия магазин понеже ще им се износят краката. Или на тия които държат празни гаражи и големи дворове а си държат колите на тротоара та всички да видят каква хубава тенекия имат.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 12 - Ще изчезнат когато хората се научат да поставят интересите на съгражданите си, пред своите лични. Живея в Дружба, ползвам метро, влакове, автобуси, самолети, таксита, апликации. Моят начин на живот е в изгода на цялата общност и пътувайки се запознавам с много хора. Не бих си позволил да ползвам автомобил, просто щото имам пари да си го купя. Това е назадничево мислене на някой забил в 90те. 21ви век е век на комуналните услуги и поне 45% от автомобилите са излишни.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гат изчезнат автонобилите от тротоарите, зелените площи, детски площадки, автобусни спирки ще знаем, че вече има надежда в близко бъдеще да започнем да си оправяме държавата и сме започнали да се цивилизоваме и очовечаваме.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 10. Не, не знаем какво е "шубинизъм". Би ли обяснил?
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"комплексар форумен купи си барем една кола менте работник форумна клюкяркаа" - пабоня за чуждестранни фирми не за да изкарвам пари от Църгария, а да вкарвам, ама повечето не сте живяли на Запад и не знаете какво е шубинизъм. В държава дето тегли по милиард на месец заеми за да съществува очевидно няма разбиране за градеж на общество. Как не ме е срам да ходя пеш докато всеки втори е паркирал в калта. Тц, тц къф съм комплексар. ;)
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хората в България не могат да се ориентират как с 3 леви завоя се прави десен - кажи му на българина, че три пъти ляв прави десен и ще те нарече комунист или екоталибан. В Света Троица, в София им направиха еднопосочни улици и вдигнаха протест, че не знаят как да се приберат.
8
1
 
6
 
! Отговори
ахуу преди 1 месец
вкарвал 4ри бона осигурявал бензина на Фики ехоо комплексар форумен купи си барем една кола менте работник форумна клюкяркаа
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Пак ли звездите ти говорят?" - що се жегваш де, обективен съм, очевидно е, че нямат 2.50 за паркинг, живота е скъп, цигарите 6лв, Колата стана 2.5, бананите и те. А улицата няма как да стане еднопосочна и да паркират в едната лента както е в западните държави, щото хората в България не могат да се ориентират как с 3 леви завоя се прави десен.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На клипчето няма нито 1 автомобил който да не е паркиран на пешеходната алея, в градинките или на площадката, така че нещата са в реда на нормалното. Шофьорите са жолям плюс за икономиката на Саудитска Апабия, Русия и Гепмания, но за България нямат 2 лева за паркинтлг щото не могат да се приберат без пакет цигари, връзка банани и кока кола - ще им се смеят съседите. Капитализъм пък за не си угажда. Кво беше "политиците са виновни, че им дават свободата да живеят като талибани."
5
2
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 1 месец
Пак ли звездите ти говорят?
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е стига де какво значи вряза? За българите е нормално да паркират в зелените площи и по детските площадки. А осъждащите деянието не се преструвайте, че и Вие не паркирате по тротоарите. Ние където не си купуваме автомобили, така или иначе, сме втора ръка хора, нали така Ви разправяха от автокъщите, докато Ви продаваха поредния вносен таралясник? Паркирайте, не се притеснявайте аз вкарвам по 4 бона на месец от чужбина и ходя пеш. Осигурявам бензина на 12 такива (с крак тип Фики 2016та.) на месец.
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промяната на жaлкия фигурант им идва в повече...
2
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
русофил и терорист е едно и също
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато дадеш на жена си да покара