Спектакълът "На нея с обич! Емил Димитров" се завръща на сцената

Това е спектакъл, който съчетава музика, театър и кино, каза Даниел Цочев
28 юли 2021 12:11, Ния Христова
2
Музикалният спектакъл "На нея с обич! Емил Димитров" се завръща на сцената на 6 август. Даниел Цочев, който влиза в ролята на Емил Димитров, ще си партнира с Мартина Апостолова за първи път пред софийска публика.
 
"Много хора очакват завръщането на този спектакъл. Пандемията заключи много представления, които бяхме предвидили. Това е спектакъл, който съчетава музика, театър и кино. Спектакълът е за живота на големия Емил Димитров и сбъдването на неговата последна мечта - да се срещне със своята публика, да пее за нея и да си каже "Сбогом", сподели Цочев в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
"Пристрастих се към тази идея, в която сцена и зала се сливат", казва Емил. Уникалното на този спектакъл е, че публиката е главно лице в него. Пеят и плачат с мен, но накрая излизат щастливи", каза още актьорът.
 
Той призна, че е срещнал трудности при изиграването на Емил Димитров, тъй като всеки българин има своята представа и смята, че го познава много добре.
 
"Пея с маниера и близък тембър на Емил, но от мое сърце и душа. Визуално нямам никаква прилика с него. Превъплъщавам се с емоцията, когато пея неговите песни. Изпълнявам на живо 16 негови песни. Не е концерт. През песните му предаваме времето, в което той е живял. Отиде си тъжен от времето", посочи Цочев.
 
"Това е голяма премиера за мен, въпреки че предишното изиграване беше преди малко повече от година. На 3 март беше абсолютно препълнена залата. Сега с голямо нетърпение чакам 6 август. Голямото завръщане и голямата премиера за мен. Вълнувам се да излезем на открито", каза актрисата Мартина Апостолова.
 
Тя е останала впечатлена от историческите и документални факти, които е научила за Емил Димитров.
 
"Някои от най-големите му хитове са били спирани в България. Публиката го е искала и публиката го е задържала в България", изтъкна Апостолова.

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"На нея" - има се предвид публиката в случая.
1
2
 
0
 
! Отговори
На нея? преди 1 месец
Не трябва ли да бъде На него с любов?