Окончателно: Съдът остави Банева в ареста

Имала обаче нужда от операция на щитовидната жлеза
7 юни 2019 10:05,
8
Окончателно: Съдът остави Банева в ареста
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

След шестчасово заседание късно снощи Апелативният специализиран съд остави в ареста Евгения Банева.

Още по темата

Тя се нуждае от операция на щитовидната жлеза и биопсия, според експертите, написали медицинската експертиза, предаде Bulgaria ON AIR.

Банева иска по-лека мярка от "задържане под стража", но магистратите не я пуснаха да се лекува.

Бизнесдамата и съпругът ѝ Николай Банев са в ареста от декември миналата година. Те бяха екстрадирани от Франция по обвинения за данъчни престъпления, длъжностни присвоявания и пране на пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Ставрю преди 4 години
Некой много го е страх да излезнат на свобода. Некои величия ще им се стъжни. Баневи са това благодарение на някой висшестоящи които много годинки лапаха проценти от това което разрушиха не само Баневи. А сега в килия са предупредени че ако шукнат ще свършат на 2 метра под земята.
7
2
 
7
 
! Отговори
Калифорншя преди 4 години
Ми то когато си вземаха, не бяха болни, как така се разболява незнам.Предлагам да им се вземат милионите или милиарди, В полза на външния дълг,или да ровишът пенсиите та хората иДа работят в затвора, за да се издържат, че иначе ние трябва да им плащаме от данъците ни.
6
4
 
11
 
! Отговори
леля Пена преди 4 години
За обща култута - около 50% от жените сме с такъв проблем.Последната тенденция в световната медицина е изобщо да не се бърза с операциите.Но биопсията е манипулация за най-много 10 минути ,което е осъществимо без отпадане на мярката.
5
2
 
15
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Предлагам операцията да бъде извършена в килията. Иначе ще се скрие в еквадорското посолство.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е КАК ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЕ ОПЕРИРА МИ СЕГА КАТ Я ПЪХНАХА В ПАНДЕЛАТА ??? АБЕ ТОЯ ЗАТВОР РАЗБОЛЯВА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ Я ЗА ОПЕРАЦИЯ , А СЕ ИНВАЛИДИЗИРАТ Я ОГЛУШАВАТ. ОСЛЕПЯВАТ , СТАВАТ ИМПОТЕНТНИ ,,,,,,,,,,,,,,,,,
3
1
 
9
 
! Отговори
Майкъл Джексън преди 4 години
... ти ли си
2
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро утро, България!Тази новина прави Петъка още по -добър!Остава румен радев да си подаде оставката и всичко ще е 6!кремълски слуги са нежелани в България!
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е като в палата от креслото да переш пари ,Гриша Ганчев е наред и него искам да го видя да търка наровете и Цеко Минев и още много гнусни олигарх чета.