Полицайката, задържана с канабис в колата, остава в ареста

Мярката на служителката на 7 РУ-София е окончателна и не подлежи на обжалване
10
Полицайката, задържана с канабис в колата, остава в ареста
Снимка: БГНЕС

25-годишната полицайка Симона Лулеова, задържана с 478 гр. канабис в колата си в Разлог, остава за постоянно в ареста, съобщава БГНЕС.

Още по темата
Тричленен състав на Окръжен съд-Благоевград потвърди наложената миналата седмица от районния съд в Разлог мярка "задържане под стража" спрямо Лулеова, в чийто автомобил преди 10 дни бе открит канабис, укрит под резервната гума.

Пред съда жената поиска да излезе от ареста, за да се грижи за 5-годишното си дете. Тя веднъж вече е била спирана за проверка от автопатрул, пробата с полевия тест била положителна за наркотици, но кръвната била чиста.

Мярката на служителката на Седмо РУ-София, е окончателна и не подлежи на обжалване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Депутата преди 1 година
Полицаи продават дрога!Те са главните дилъри, защото няма кой да ги контролира, защото са полицайчета-смешници и наркодилъри -***!
4
1
 
2
 
! Отговори
истина преди 1 година
ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР СА ПРЕСТЪПНИЦИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ,,ОБУЧАВАНИ СА ОТ МИЛИЦИОНЕРИ ... ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАНЯТ ЗАПАДНИ ПОЛИЦАИ ОКОЛО 100 000 ЧОВЕКА .. СЪОТВЕТНО НАШИТЕ МУХЛЬОВЦИ ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ НА МНОГО ГОДИНИ ЗАТВОР И БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАСТИГНЕ ШВЕЙЦАРИЯ.............
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много често вече ...как ги назначават тия полицайки !
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактите сочат,че ако човек не е неук измамник, мошеник,престъпник, убиец,крадец, наркоман,пияница , морално разложен ,деградирал и занимаващ се с всевъзможни схеми и престъпления, няма никакъв шанс да го вземат за милицойнер.
1
1
 
8
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 1 година
Подсъдимата Лулеова,съдействайте на правораздавателните органи! Вие сте само муле кажете нагоре във веригата за кого работите!Кои от вашите шефове ви дава такава задача? Не се страхувайте! Държавата е по-силна от мафията ! Прокурора на Пелишат