Какво всъщност се случи при атаката на флотилията

Разказите на активисти и командоси с уникални кадри от операцията
2 юни 2010 12:46,
341

 

Източник: Reuters

Израел започна експулсирането на близо 700 чуждестранни пропалестински активисти, задържани при завземането на флотилията, превозваща хуманитарна помощ.

Междувременно Израел започна да изтегля семействата на дипломатите си в Анкара. Израелско радио съобщава, че ще бъдат прибрани около 50 души, които са свързани с персонала на консулството и посолството на Израел в Анкара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
4
 
5
 
! Отговори
До 82 преди 14 години
Я да видим можеш ли да направиш разлика между думите съюзник и враг.Голям си ***.И каква е ролята според теб на тоя военен блок наречен НАТО.Освен това в конвоя с помощите дейно участие има и Гърция -всички кораби са натоварени на гръцки пристанища и тръгват от там.Защо се дърляте сама с Турция.Ако убитите бяха гърци или американци каква песен щяхте да пеете.А Турция не я мислете -никога не си оставя магарето в калта.
79
5
 
2
 
! Отговори
pitam...? преди 14 години
V tezi zemi mnogo palestinci sa prodali zemite si na evreite,(vij.istoriata Rotshild) kato sa smiatali che s pari se pravi poveche otkolkoto sas zemia.Shepa palestinci sa slojili parite v djoba no kogato e zapochnalo zaselvaneto s evrei sa zapochnali skandali. Estestveno arabina e sluguval na doshlia ot evropa i rusia evrein..Za men tezi hora ot Gaza sa ***, s tiah vzimane i davane da niamash ! Ako turcite sa solidarni bratia musulmani da si gi vzemat pri tiah! Kakvo praviat tezi *** tuk?
78
4
 
6
 
! Отговори
555 преди 14 години
Страшно Е....колко,араби и турци щъкат не само в тези форуми,но и из цяла България!
77
0
 
2
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 14 години
АМИ ДА НАПРАВЯТ И ЕДИН КОНВОЙ И ЗА ФАКУЛТЕТО В ОВЧА КУПЕЛ,И НЕКА ДА СИ НОСЯТ И МАЛКО ПОВЕЧЕ ЦВЕТНИ МЕТАЛИ...
76
0
 
0
 
! Отговори
5 преди 14 години
Едва ли ще измести по слава Тодор Живков, Петър Стоянов, Жельо Желев, Бойко Болисов? Техният цар няма да се радва на такава слава нито на такава почит от народа си. Ако ще командува и мен, аз няма да се подчиня, а ще взема кларинета и такава врява ще му дигна, че кючек ще заиграе. Ние си имаме царе, които вече 20 години ни управляват мъдро, безпристрастно и далновидно. как така ще ги ззаменим, за някакъв си юдейски мессия? А ще има ли ДДС, тогава? ще махне ли винетките? Ще ни даде ли социални?
75
9
 
18
 
! Отговори
преди 14 години
Ха-ха, дамата на пресконференцията обяснява, че не били въоръжени и стоели кротко, а дори на видеото се вижда как размахват тояги и нападат. И не ги разбирим защо са повели децата си през морето след като са били предупредени, че няма да бъдат пропуснати. Това си е явна провокация. Не одобрявам насилието, но подкрепям безкомпромисната позиция на Израел.
74
3
 
7
 
! Отговори
PoluZaSpaL преди 14 години
Разликата обаче ще е, че тук няма да има 'активисти', защото сме *** овце. Тия къде им стиска да се опълчатат са измрели по време на 'Османското присъствие на Балканите' и сегашните българи сме останали само ***. Излизаш по улиците и гледаш ниски, кривокраки, брадясали 'мъже' с бръснати глави, ланци и тауирани плетеници по мазните си ръце. Това ли е държавата на Левски (активист) и Ботев (терорист)? Нима сме наследници на славяни и траки и на Ханове и царе?
73
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цялата юдейска есхатология(наука за края на света) се върти около създаването на Израел.Според юдейскияя календар, светът ще просъществува 6000 години(а после 1000 години няма да съществува - по аналогия със създаването на света за 6 дни и един почивка), а религиозните евреи в момента са в година 5770. Т.е. има още 230 години до края на света. Колкото по-бързо евреите "оправят" света, толкова по-бързо техният Месия ще слезе и ще командва света от трона си в Израел.
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 80-тия - очаквай някоя малка плутониева бомбичка, която ще защити националните интереси на Палестина!
71
1
 
7
 
! Отговори
Pip преди 14 години
За да няма грешки, нужно е да се спомене, че израелците също се обрязват, и то далеч преди мюсюлманите да започнат да го правят;
70
8
 
17
 
! Отговори
AcOrP преди 14 години
80 ти чуваш ли се бе?? Да не са спрели кораба в изрелски води ??? Първо изреал няма място в палестина. Там са поставени, на базата на какво ??? Че преди 2000 години живеели 2000 евреи там ? Се едно утре някой да изтапанчи половин българия и да каже тва е турция тук щото преди 140 години е било част от османската империя. Нелепо е .И те не са спряли случайни кораби а такива с хуманитарни помощи. И мн ясно,че ще има активисти на тях, забележи не терористи.
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Точно така !!!
68
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А бе пишман българи. стига сте се плашили от *** - я да бяха живи прапрабабите ви за да ви кажат. навремето колко доволни били от тях...
67
3
 
11
 
! Отговори
ммм - кеф преди 14 години
кеф, кеф - и исраел *** дръвцето и туркия и арабеските - по добър вариант за нас няма! Мечтата на Фюрерът - Обединена Европа без комунизъм и семити се сбъдва :)
66
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Mazel tov, Yisrael, Mazel tov! Палестинците ***.
65
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво на Израел, така се защитават национални интереси. След като неколкратно са били предупредени, защо *** активисти продължават. Явно за да провокират Израел за да се стигне до кръвопролитие, защото им е ясно че няма да бъдат оставени да продължат. И как се спира един кораб, това не е лека кола да опънат лентата с шипове и да и спукат гумите. Много ясно, че трябва да заставят екипажа, а това става единствено по начина по който го направиха. Иначе трябва да ги торпилират.
64
5
 
10
 
! Отговори
До 69 преди 14 години
Ти си пълен ***.Ако не знаеш ние сме съюзници с Турция и сме членове на НАТО.И ако се допусне военен конфликт Турция-Израел всички членове са длъжни да помогнат на съюзника си.Отделен е въпроса ,че *** ще си намерят майстора .Турция не е Палестина или Ливан.И това са хора ,за които се погрижиха и им дадоха територия за държава-от тогава само проблеми с тях.А дали Хитлер не е бил прав като ги е правил ***
63
2
 
10
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Хубав пример, но неадекватен!Палестина е автномна територия, и няма място за сравнение!но да оставим този спор на страна - аз питам: Изреал има сума ти години дипломатически опит на международната сцена! Не можеше ли да се досети, каква ще е международната реакция, когато разстреля толкова хора, и то в международни води! Пълна трагедия!
62
8
 
11
 
! Отговори
до 72 преди 14 години
Разликата е в това, че ние не сме създали фашистко-апартейдска държава, която е затворила местното население в две големи гета, огражда ги със стени, разстрелва ги от самолети, арестува ги без съд и присъда, изкоренява посевите им, заселва колонисти, хвърля им бял фосфор и т.н, и т.н...
61
2
 
12
 
! Отговори
Handel преди 14 години
Истината е че правителството на Ердоган се опитва да направи отново от Турция ислямска държава. Първо пробва с "пълзящата ислямизация" - от тук по-малко, от там по повече но военните му скръцнаха със зъби. И ето сега се опитва да създаде про-ислямски настроения създавайки изкуствени провокации. И така ако успее да създаде про-ислямски настроения смята че военните няма да посмеят да се намесят тъй като веднага ще ги обвини че защитават "убийците от Израел".