Протестиращи превзеха кметството в Киев

Властите им обясняват, че действията им са незаконни
1 дек 2013 18:53,
98
Протестиращи превзеха кметството в Киев
Снимка: БТА

Протестиращи превзеха днес кметството в Киев, където опозицията продължава да демонстрира, предаде Франс прес.

"Представители на силите на реда водят преговори с граждани, които поеха контрола над кметството. Те им обясняват, че действията им са незаконни и ги приканват да напуснат сградата", каза говорителка на полицията.

Водачи на опозицията казаха, че антиправителствените демонстрации ще продължат до оставка на сегашните управляващи, предаде ДПА.

Още по темата
"Ще останем тук, докато бъдат изпълнени исканията ни: оставка на правителството на Микола Азаров, оставка на президента Виктор Янукович", каза пред множество от около 100 000 души опозиционният лидер и бивш световен шампион по бокс Виталий Кличко.

Той осъди опитите на групи маскирани младежи, които проявиха насилие. "Да се щурмува президентството е провокация, чиято цел е да бъдат злепоставени мирните протести  на хората на площад "Независимост", добави Кличко.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: украйнакиевкметство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
13
 
! Отговори
ШопЪт преди 10 години
Едно требе да е ясно, дигне ли се УНА няма да има силанатоя свят, която да може да спаси Янукович и ***...... за незнаещите тинейджъри и полуграмотни атакисти ще уточня това е украйнската версия на едновремешното ни ВМОРО
67
0
 
9
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
дреме ми кво отмятате + или - с подобни изказвания няма как да се качите нагоре в моралната ми класация,що за деградирала личност трябва да си да пожелаваш смърта на друг и що за деградирала личност трябва да си да се разваш на чуждото нещастие и що за деградирала личност трябва да си да сочиш хора прокудени от воина и да ги наричаш изметкои е измета в случая?????
66
3
 
9
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
ало психиатрията стига си пускаите клиентитеедин *** на площада месеци наред,друг ще убива хора с другивиждания ,трети ще коли хора с чужда вяраабе вие с всичкия ли ли сте?????
65
31
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червени скапани комунисти. Смърт за вас ***. НИКОГА ВЕЧЕ ВИЕ НЯМА ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТЕ БЪДЕЩЕТО. ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВИ ИЗБИЕМ, БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ НЕ НА РУСОФИЛИТЕ И КОМУНИСТИТЕ !!! СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ, ИЗБИЛИ ТОЛКОВА БЪЛГАРИ!! ГАДИ МИ СЕ ОТ ВАС.... ДА ПОДДЪРЖАТЕ РУСИЯ И СТРОЙ, КОЙТО Е РАБОТИЛ ПРОТИВ НАРОДА ВИ. ГАДОВЕ ! НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ. ИЗМРЕТЕ ДОЛНИ ***, ИЗБАВЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ВАС, ЗА ДА СТАНЕМ НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА !!!
64
4
 
9
 
! Отговори
иде им края преди 10 години
Тревожно и страшно е,но който не умее да говори,трябва да се научи да слуша,а нашичките и тука нали не чуват звездите ще им пратят ядове
63
23
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срам ме е като чета коментарите на някой хора. Такива *** на Русия няма!!! как може 40 години репресия от Русия и комунизъм и той сега пак да реве за него? Как може да искате строй,който е избил всичките ни интелигентни хора 45 година ? Как може да плачете за РУсия, която ни продава на 2-3 пъти по високи цени газ отколкото на Германия? Това ли са ви братушките? Бива да сте прости комунисти, но това да ви еб*т толквоа години от Москва и вие да искате още е ... мазохистко.. Престъпници!!!
62
8
 
29
 
! Отговори
иде му края преди 10 години
A,скоро и в София на жълтите павета
61
21
 
34
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Военни от Николаев мобилизирани за протестите Киев . Също така около 40 автобуса с курсанти от последните курсове от Харсковската академия на вътрешните войски са се отправили към украинската столица.Диктаторите са готови да колят собственият си народ само и само да са на власт. Срам. Комунизмът не иска да си отива.
60
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТЕЗИ УКРАЙНЦИ НЕ СА ЛИ ИДВАЛИ В НАШАТА КИТНА БОГАТА И ЕВРОПЕИЗИРАНА БЪЛГАРИИКА? АКО НЕ СА ИДВАЛИ ДА ДОЙДАТ ДА ВИДЯТ КАКЪВ ДЕБЕЛ КВАДРАТЕН С КОТЕШКА ГЛАВА ГИ ЧАКА. НО И ДА НЕ ДОЙДАТ ДА ВИДЯТ ЩЕ ГО УСЕТЯТ ДЕБЕЛИЯТ ЩОМ ДАВАТ ЗОР ДА ГИ ЕВРОПЕИЗИРАТ ЕСЕСОВЦИТЕ. СЛЕД КАТО ГИ ЕВРОПЕИЗИРАТ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ ПАК НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ЕВРОПЕИЗИРАНЕТО. НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ЕВРОПЕИЗИРАНИ И НИЕ МНОГО ДОБРЕ. ДЕБЕЛИЯТ НИ СЕ ОКАЗА ПО МЯРКА. ЕДНА ШЕПА МИЗЕРНИЦИ ГЛАСУВАТ И ГО ЗАВИРАТ НА БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА.
59
9
 
21
 
! Отговори
долу бкп преди 10 години
Обезглавиха Ленин - плачете червени мишки - *** долни :):):)https://twitter/mefimus/status/407225377493626880/photo/1
58
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разпадането на империите винаги и мъчително и продължително!
57
19
 
19
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Оставка на сламената кукла Пленелиевка.
56
5
 
19
 
! Отговори
той преди 10 години
Украинците ,и те били ***....От 22 члена на Съвета на народните комисариати-първото лениново правителство 1917 година, 18 са евреи,Маркс и Енгелс също.Тук някои наричат и българските протестиращи-***,че те евреите са ваши хора,другари комунисти.Що се срамувате от истината.Евреина Сорос си е ваш,и Ленин, 1/4 евреин,си е ваш.В ЦК на КПСС по Сталиново време всички са евреи или женени за еврейки.А Лаврентий Берия?....Иначе държавата,без комунисти,Израел е превърнала пустинята в рай
55
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еврофондовете са класическа пирамида ,в която"горят" последните и тези като нас,които участват ва банк.Не съжалявам украинците,явно и те не помнят историята си и какво им е причинила липсата на суверенитет-да си спомнят Сталин.
54
17
 
23
 
! Отговори
Знаещ преди 10 години
Горките украинци.Чака ги съдбата на България.Хиперинфлация и тотална разруха на държавата.Имайки предвид,че са два пъти по бедни от нас,горко им!Европа не прощава.
53
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До EU citizenХей, селтизън, много ви бърка Путин на такива като теб неудачници, присламчили се към силните на деня, независимо дали са подлеци, лицемери, използвачи, свирепи егоисти. Не си дава човекът държавата, пази интересите на велика Русия, а Украйна навреме разбра, какъв адски капан и готви озъбената усмивка на Европа, която вече загива без колонии, които да експлоатира. Затова подготви невероятно тъпия и алчен заговор, който само *** може да приеме. А Украйна не е ***, като нас. Запорожците написаха писмо до турския султан...
52
13
 
38
 
! Отговори
ДО Урунгела 55 преди 10 години
платени са да 550 000 човека в украйна са платени от кой БОРИСОВ И СОРОС ИЛИ НА *** ШУТКАТА ЧЕРВЕНА РУСКА..............ЗНАЕШ ЛИ АК СИ В УКРАЙНА АКО ТЕ НАБАРТ ЩЕ ТИ СКЪСАТ ГЬОНА ПЛАТЕН МАНИПУЛАТОР КОМУНИСТ ЗА 20 СТ СЕ ПРОДАВАТЕ КАТО ***
51
39
 
25
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
Платени подстрекатели винаги ще намерят хиляди ***, които да направят гражданска война и да досъсипят държавата си. Те си мислят, че се борят за демокрация, а всъщност искат да стават роби на Еврейския съюз и на Световните господари.Това го гледахме вече в Либия, Египет, Сирия ...В Украйна обаче не са познали ! Твърде много се приближиха към Руската мечка и това няма да се размине безнаказано.Просто Украйна ще остане руска. Ако трябва и с бой !
50
12
 
20
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До до еу "ситизън& Че откъде накъде ще ми отричаш правото аз да съм правилният православен, бе гъзльо?Путин ли е православен, дето дедо му е бил готвач на безбожника Сталин или аз, дето баба палеше кандило през ден и спазваше сички църковни празници? 20 млн украинци, 10 млн румънци, българи, грузинци, сърби, гърци не са православни, само *** бил най-православен. Ти изобщо за какъв си се помислил?
49
8
 
12
 
! Отговори
нека им преди 10 години
хахаха якооо, нека нашите червени кхмери да гледат внимателно как се прави, протестиращите да сме ние