Голям пожар в сграда на полицията в Египет, десетки ранени

Пожарникарите са се борили с пламъците повече от 3 часа
2 окт 2023 09:52, Елка Василева
4
Голям пожар в сграда на полицията в Египет, десетки ранени
Кадър: YouTube

Най-малко 25 души са пострадали при избухнал тази сутрин голям пожар в полицейско управление в град Исмаилия, Североизточен Египет, преди стихията да бъде овладяна, предаде Ройтерс, като се позова на службите за спешна помощ и медии.

Според видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, пожарът се е разразил в сградата на градската дирекция за сигурност.

Причината за него за момента не е известна. Пожарникарите са се борили с пламъците повече от три часа, преди държавната телевизия да съобщи, че пожарът е овладян.

Източници от службата за гражданска защита казаха, че части от сградата са се срутили.

Ройтерс припомня, че през август 2022 г. пожар отне живота на 41 души в църква в Кайро, а през март 2021 г. най-малко 20 души загинаха при пожар в текстилна фабрика в предградие на египетската столица. През 2020 г. два пожара в болници причиниха смъртта на 14 души.
(БТА, Десислава Иванова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Е, преди 6 месеца
и?
2
0
 
1
 
! Отговори
Младши сержант преди 6 месеца
Няма голям пожар в полиция, винаги може и повече!
1
0
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
ДАЙТЕ НИ ТЕМИ ЗА ПУТИН!! САМО ЗА 1 ЧАС И ТО КЪСНО ВЕЧЕРТА ВЧЕРА ТЕМАТА ЗА ПУТИН СЪБРА 300 КОМЕНТАРА! ТЕМИТЕ ЗА ПУТИН И БОРИСОВ ПОНЯКОГА СЪБИРАТ ПО НАД 1000 КОМЕНТАРА , НО БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН КОЛКОТО БЕШЕ НЯКОГА. ПУТИН ТРОВИ ЗДРАВЕТО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ В МОМЕНТА И ТЕМИТЕ МУ СА НАЙ-ОБОРОТНИ КАТО КОМЕНТАРИ. НАЙ-ГОЛЕМИЯ АГРЕСОР ВИНАГИ Е С НАЙ-МНОГО КОМЕНТАРИ! ПРЕДИ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ БОРИСОВ АГРЕСОРА СЕГА Е ПУТИН!