Вечните истини за любовта

Не е добре да се променяте, за да се харесате на някой
29 апр 2015 22:26, Мария Дуковска
12
Вечните истини за любовта
Снимка: Outnow.ch

Без значение дали сте безнадеждни романтици или пък по-скоро гледате прагматично на любовта, едва ли може да отречете, че човек не може да живее пълноценно, ако няма любим човек до себе си. Всяко живо същество, в това число и ние хората, се нуждаем от обич.

Любовните отношения обаче не идват с инструкции за употреба и човек трябва да се учи „в движение“, докато изгражда своята връзка.

Има няколко вечни истини за любовта, които със сигурност ще ви помогнат да бъдете по-подготвени и по-лесно да влезете в образа на страхотния партньор.

Ето и кои са те:

1. Трябва да се научите да бъдете добри в любовта

Не мислете, че е достатъчно само да срещнете подходящата половинка и нещата ще се наредят магически. За да имате „хепи енд“ с любимия човек, трябва да полагате усилия за вашите отношения. Човек трябва да бъде добър и да инвестира във връзката си, за да се радва на добри резултати. Точно както във фитнеса – първо полагате усилия и чак след това виждате желаните резултати.

2. Да промените себе си, за да се харесате на някой, никога не е добра идея

Човек не бива да се представя за някого, който не е, защото в крайна сметка истината дори след време ще изплува. Друг е въпросът, че ако пък дълго време се опитвате да промените себе си (насилствено), има голям шанс да изгубите своята идентичност. А именно тя е ценна и ви прави по-различни от всички останали. Не бъдете други хора, само за да се харесате на някого. Ако го правите – то направете го само заради себе си и защото знаете, че така ще бъде по-добре за самите вас.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
32
 
! Отговори
Маргарита преди 8 години
Към Агресивен Анонимен 2,5,6 и 7, Радвам се, че в моето, а се надявам и в обкръжението на Анонимен 3, не присъстват такива като теб :)
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кола и жена са на....късмет :д