Любовен хороскоп за 15 - 21 юни 2015-а

Нова любов и много романтика ви вещаят звездите
15 юни 2015 08:11, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 15 - 21 юни 2015-а
Снимка: freeimages.com

Новолунието във вторник ще даде мощна подкрепа на тези представители на зодиакалните знаци, които са необвързани. Позицията на звездите ще бъде благосклонна и към тези, които вече са намерили своята половинка. Повече вижте в следващите редове. 

Овен 

Този уикенд емоциите ви ще бъдат насочени към романтиката. Седмицата е подходяща да организирате малко бягство само за вас и любимия човек. Ще ви предстоят и семейни събирания. Ако отскоро сте във връзка, сега е моментът да представите половинката си на близките ви. 

Телец 

За Телците романтиката ще остане на заден план. Вие и вашата половинка може да решите да започнете общ бизнес или да осъществявате друга идея, свързана с финанси. Въпреки динамиката на дните, ще усещате хармония помежду си. 

Близнаци 

Възможностите за вас са безкрайни тази седмица! Новолунието е в Близнаци и това е една магия, която може да постави ново начало за вас. Ако фокусът ви е върху това да създадете нова здрава и хубава любовна връзка, съсредоточете се върху желанието си през следващите няколко седмици. Посейте семената на мечтите си в любовен план, след това използвайте вашето обаяние и те ще се сбъднат.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари