От първо лице: Мисия "Плажно тяло"

Ангелите на Victoria's Secret и техните тайни
31 май 2016 14:00, Криси Табачка
0
От първо лице: Мисия "Плажно тяло"
Снимка: Instagram

Разхождаме се по улиците, времето вече е топло, а лятото със сигурност е тук.

Това, което виждаме, са красиви жени, които очевидно са прекарали цяла зима във фитнеса и са нямали грам търпение да демонстрират какво са постигнали. За разлика от нас, които се чувстваме като Грозното пате и се чудим как да наваксаме.

За да се справим със задачата за кратко време, трябва да открием правилната мотивация и да получим добри съвети за хранене, тренировки и как да изглеждаме добре на плажа.
Към кого да се обърнем, освен към световноизвестните модели?

Представяме ви някои от ангелите на Victoria's Secret, които споделят своите тайни за перфектна плажна фигура.

Адриана Лима

За тези, които мразят да тичат, съжалявам, но това наистина работи. Забелязвам, че тялото ми наистина се трансформира от дори 30 минути на ден. Ако наистина не обичате да тичате, намерете нещо, което ви мотивира – нови дрехи за трениране, страхотен плейлист от песни, красива природа или приятел за фитнес.

Жасмин Тукс

"Преди да отида на плаж, винаги използвам слънцезащитен крем, а след това се старая да се сдобия с блестящ и красив тен. Освен това, впръсквам розова вода на лицето си – държа я в плажната си чанта, за да я използвам за освежаване през целия ден.

Алесандра Амброзио

Винаги помислете за осигуряването на подходящ бански костюм преди да отидете на плаж. Ако ще си почивам и лежа под слънцето, обикновено нося нещо с по-малко покриване, но ако смятам да играя волейбол или други плажни спортове, искам повече подкрепа и сигурност от банския.

Жозефин Скривер

"Едно от най-добрите неща, които правя за кожата си по време на плажния сезон е да се старая да я поддържам хидратирана отвътре навън. Затова пия много вода и постоянно овлажнявам с лосиони за тяло и масла. Кокосово масло и масло от ший в съставките я поддържат много мека.

Марта Хънт

Винаги тренирайте вечерта преди плажа или на сутринта – дори и да не забелязвате толкова голяма физическа разлика, това ще ви накара да се чувствате по-уверени. Тренировки, които са микс от кардио, упражнения за дупе и корем ви карат да се чувствате стегнати.

Вижте в галерията телата на красавиците, по които въздишаме

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: плажтялоVictoria s Secret
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари