Голямата победа на Наоми Кембъл - зависимостта към дрогата

Това е бил най-тежкия момент в живота й, сега иска дете
11 май 2017 10:00, Петя Славова
10
Голямата победа на Наоми Кембъл - зависимостта към дрогата
Снимка: ES Magazine

Не всичко в звездния път на 46-годишната Наоми Кембъл е цветя и рози. Супермоделът разкри пред ES Magazine за най-трудния момент в своя живот.

Не е тайна, че през 90-те Наоми активно се бори с наркозависимост. Звездата от модния подиум още с трепет си спомня тези моменти и е уверена, че опитът с посещенията в клуба на анонимните наркомани за нея е бил от голяма полза.

"Хората се опитваха да ме съдят, че съм се обърнала към тази организация за помощ. Вие никога не трябва да съдите някого, затова, че се опитва да се възстанови. Това е положителен момент. Но когато за първи път се обърнах, хората не бяха готови за това. А всичко това трябва да се обсъжда открито – проблемите, психическото здраве, следродилната депресия – има толкова много различни неща", разкрива наоми.

Наоми също така добавя, че телефонът ѝ винаги е отворен за хората с такива проблеми и иска те да получат съвременна и квалифицирана помощ.

"Ходете заедно и си помагайте един на друг. Това е много важно... Ние действително сме длъжни да насърчаваме тази програма“", допълва тя.

Един от най-неочакваните моменти в интервюто е признанието на Наоми Кембъл, че не спира да мисли за бебе. При това тя не иска да бъде и самотна майка. За нея е важно малкото да има пълноценно семейство.

"Искам деца. Сега благодарение на науката, мисля, че мога да имам, когато поискам", коментира черната перла.

Впрочем моделът не е сигурна, че иска да бъде самотен родител. Наоми не отрича, че е готова и да осинови дете, но когато срещне и мъжа, с когото заедно да вземат това решение.

Вижте Наоми в галерията на Tialoto.bg тук

Още новини за звезди - тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Наоми Кембъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тя тая на младини беше много ангажирана да тества всички видове дрога, затова не и е било до деца.Интересно защо никой не защитава правото на детето да не бъде раждано от отровеното с наркотици тяло на наркоманка, а всички са хукнали да защитават правото и да има дете. Детето не е вещ или играчка да го имаш, ама то и мозък трябва да имаш за да прозреш някои неща...
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Коментара ти за "умствено сбабичосалите се" говори толкова красноречиво за умствения ти капацитет, че дори не е нужно да го коментирам аз.Не разбрах само социологическо проучване ли си правил, та си толкова наясно, или изводите си градиш от наблюдения върху собственото си семейство и близки, не че е важно ....
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5 Редното и нередното го е определила природата с т.нар.менопауза. Ако беше редно, щяхме да се плодим до смъртта си.Колкото до това какви деца възпитават "родилите навреме", мога да ти кажа само, че щом не им се занимава с деца, значи не са родили навреме. Друг е въпроса, че на някои никога не им идва времето, просто не стават за родители, но никой не иска да си го признае или създава деца на принципа "кво ши кажът хоръта".
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хора осъждат възможността жените раждащи на възраст да се грижат адекватно за децата си, при положение, че като гледам, какви *** възпитават самите те родили "на време" и изпадам в разни размисли и страсти. Съветвам всички да си гледат тяхната работа и семейство и да не съдят много, всеки си има глава на раменете и това са решения, които всеки взима сам за себе си! Няма редно или нередно! Родилите рано имат навика да се сбабичостват умствено още на 30 години ей тва вече не го разбирам!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постоянно ни занимават с алкохолици, наркомани и разни други пропаднали ***.
3
1
 
7
 
! Отговори
е преди 6 години
Много хора от моето поколение бяха отглеждани от бабите си, нищо им няма, екстра са си. Освен това Еминем е отглеждан от майка си - по-добре прочетете сами за каква майчина любов и грижа става дума.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете са също толкова родители, колкото жените. И ако не участват активно в ИЗРАСТВАНЕТО на малкия човек, вредят активно на малкия човек. Грижа не е поддръжка. Това може да се прави и в дом, може и от чужд човек, емоционално непричастен.Освен ако мъжете сами се считат за некадърни или лош пример.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Сега благодарение на науката, мисля, че мога да имам, когато поискам"Можед, да. Ама дали е редно да създаваш дете на възраст, в която няма да си в състояние да се грижиш за него? Дали не е чист егоизъм желанието да родиш на всяка цена?