Пулев излиза с българска песен на ринга срещу Джошуа

Музиканти и творци предизвикаха Кубрат
19 фев 2020 10:21, Ния Христова
19

Музиканти и творци отправиха предизвикателство към Кубрат Пулев преди мача му за световната титла срещу Антъни Джошуа. Молбата е той да излезе на ринга с българска песен, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Бяхме на пресконференция, на която да обсъдим проектозакона за квоти за повече българска музика в ефира. На Ясен му хрумна, че платформата на Кубрат би била достигнала до повече хора, защото този момент е сублимен, всички помнят на коя песен е излязъл. Той би ни подкрепил, защото осъзнава важността на това да сме заедно", обясни певицата Прея Осасей, която взе участие в посланието към Кобрата.

Кубрат Пулев не закъсня с отговора си към творците. Той посочи, че не само ще изпълни молбата, но и заяви, че няма как да излезе на ринга с друга песен.

"Това изобщо не стои като въпрос пред мен. След 3-4 месеца целият свят ще чуе български песни, ще е нещо велико. Ще има много български символи, които се надявам българинът да оцени", сподели Кобрата.

"Преоткрих, че съм по-емоционален човек на моменти. Музиката определино е нещо, което отключва в мен съвсем различни чувства", призна си Пулев.

"Ще си пробвам късмета и ще го призова да излезе на моя песен", пошегува се Прея. Певицата планира да изкара нов албум в средата на тази година.

"Българите сме супер кадърни хора, много талантливи, имаме много потенциал. Ние не вярваме в това по някаква причина. Имаме нужда от мотивация, не ни липсва талант, култура и история", изтъкна певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
5
 
! Отговори
... преди 4 години
За момента фактите сочат, че ще излезе с българска песен на ринга, но ще влезе с гипс в ортопедията.
15
3
 
11
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
До Пиян - залянНапротив, пожелай му да издържи, пък каквото стане - трябва да сме солидарни. Без да съм фен на стила на Кобрата, ще кажа, че в момента е измежду 10-ината най-добри боксьори в тежка категория. Дори само това да е, дори да не стане шампион, малко ли е? КОЙ ОТ НАС МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ С ПОДОБНО НЕЩО В СВОЯТА ОБЛАСТ. Дръжте се малко по-прилично, ако обичате.
14
5
 
6
 
! Отговори
Сомалиеца преди 4 години
Да си купи машина за лед.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дано ама надали....!
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще е голяма еуфория наистина нашия да победи Джошуа, но мачът е още далеч..цели 4 месеца до него. Сега предстои обаче.... само след 3 дни мега сблъсъкът за световната титла WBC- Уайлдър- Фюри.Анкета: За победител Уайлдър +За победител Фюри -Гласувайте!Благодаря предварително!
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ако стане- Кубрат да победи Джошуа, ще е по- велико даже и от 4-тото място в САЩ.Давай Кобрааааа!
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е този път да не се уплаши пак, а най- после да излезе срещу световен шампион за втори път след Кличко. Пък нека се раздаде, а да става квото ще!Успех, Кубрате!Няма невъзможни неща.Оня *** Хасим Рахман как победи великият Ленъкс Люис само с един изненадващ удар и му взе титлите.Е, вярно на реванша Ленъкс Люис смачка Рахман, но важното е, че оня стана преди това световен шампион.
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прея Осасей - типично българско име!
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще се завърне с руфинка болна легнала:)))
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джошуа така е набрал от оня първи мач с мексиканеца, че ще си го изкара по зловещ начин срещу всеки отсега нататък( без Уайлдър и Фюри разбира се- ония са голям залък за него). Ще видин Машината за убиване отново срещу нашия. Дано има късмет Кубрат да не получи тежки травми.Успех, Кубрате!
6
1
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
При тежките никога на се знае на 100%. Един удар може да реши мача. А парите както знаеш, никак няма да са малко даже и при загуба!
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 3 Да ти имам парите ...оня робот може и да го прати в кома.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен има шанс. Все пак е седемкратен победител над охранителите на Била и двукратен над тия от Кауфланд/Тия добичета там са мноо яки/ Но най-големият му успех е надвиването на охранителя на Уолмарт ЮЕСЕЙ...
3
2
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Най-вероятно така ще стане. Само че освен болен ще се върне и с едни пари!
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам с коя песен ще излезе ,но знам с коя ще се завърне. Болен ми лежи Пуле ПопКубратов....
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма такава селяния като тоя