Треньорът на Ариана Гранде с план за диета и тренировка

Ключът към добрата фигура се крие в крачките
23 май 2020 15:14, Дарена Найденова
3
Треньорът на Ариана Гранде с план за диета и тренировка
Снимка: БГНЕС

Звездният треньор Харли Пастернак ви кани да влезете в обувките на известните му клиенти. Е, не в истинските Christian Loubotin на Ариана Гранде или Giuseppe Zanotti на Лейди Гага, но в метафоричните им маратонки за тренировка. Тези, които те използват, за да изминат около 12 хиляди крачки всеки ден докато трае забраната за посещения на фитнес зали.

В Лос Анджелис е позволено да се разхождате, ако спазвате социална дистанция и носите предпазни средства. Затова първото нещо, което Пастернак прави, когато карантината се настани в живота на американците, е да снабди клиентите си с фитнес гривни, които да измерват крачките им. „Отидох и ги оставих пред вратите им“, казва той пред E!News.

Към тях е добавил и инструкции как звездите да се придържат към тренировъчния си план. Това означава те да извървят 12 хиляди крачки на ден, което се равнява на 9 км. Те могат да обикалят квартала, да се качват по стълби, да тичат или каквото намерят за добре. Важното е да постигнат определените крачки.

Именно по този начин Джесика Симпсън бавно, но славно стига до желаните килограми, след като ражда дъщеря си през март 2019 година. Освен че ходенето помага за бързото отслабване, Пастернак казва, че сега е много важно да бъдем сред природата и да подишаме чист въздух.
"Психичното ви здраве има нужда от това, както и физическото. Излагането на слънце и дозата витамин D ще ви се отразят добре. Затова сложете маска и отидете на разходка", съветва той. След това е време да обърнете внимание и на съня си. Според треньора, по време на изолацията сериозно сме променили графика си за спане и често не се наспиваме.

Добре е да следите по колко часа спите на денонощие. Може да си водите дневник или пък да използвате различни приложения, които отмерват времето ви за сън и ви напомнят кога трябва да лягате, за да получите нужните часове. Трябват ви поне 7 часа на денонощие, за да се чувствате добре на следващия ден. За да постигнете това, трябва да забравите за социалните мрежи и сериалите преди лягане. Също така е добре да оставате по един час на ден без интернет и просто да се наслаждавате на тишината.

Какви са още съветите на треньора на Ариана Гранде, както и рецептите му вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не колко крачки си направил е важно а колко ядеш може и дваисет хиляди крачки да правиш но ако много ядеш няма никаква полза затова златното правило е яж всичко което си ял досега и пил но наполовина
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Татуирана така ,че всичко е ясно естествено милионерка с милонери а не със слаб безработен отврат