Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват десетилетие брак

В социалните мрежи се появиха романтични техни снимки
29 апр 2021 13:17, Петя Славова
8
Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват десетилетие брак
Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж отбелязват десетата си годишнина от сватбата с пускането на два нови портрета, направени тази седмица в двореца Кенсингтън от фотографа Крис Флойд.

Още по темата

На един от сладките кадри усмихнатата Кейт се притиска към Уилям, подпряла глава на рамото му, докато принцът светва с огромна усмивка на камерата. Интимната снимка напомня на техния годежен портрет от 2010 година, припомня People.

Във втория кадър двойката се държи за ръце, докато Уилям гледа към Кейт, която сияе в синя рокля.

Двойката тръгна по пътеката на Уестминстърското абатство на приказна церемония на 29 април 2011 г.
Оттогава те възпитават три деца - принц Джордж на 7 години, принцеса Шарлот, която навършва 6 в неделя, и принц Луи, който празнува третия си рожден ден миналата седмица.

 

Двойката прекарва първите си няколко години брак, живеейки в Северен Уелс, докато Уилям работи като пилот за търсене и спасяване в RAF. Сега те са се утвърдили като водещи членове на кралското семейство като бъдещи съпрузи на крал и кралица.

Уилям и Кейт се върнаха към обществени задължения във вторник, когато се насочиха към североизточната част на Англия, за да се срещнат с хората, подмогнати от проекта Cheesy Waffles (CWP). Двамата се пробваха в голфа, което доведе и до много забавни емоции, отбелязва изданието.

Кейт и Уилям се запознават, докато учат в университета Сейнт Андрюс в Шотландия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да илядят!