Почина актьорът Ангел Генов, обстоятелствата са неясни

Той е син на Антоний Генов
Обновена: 4 сеп 2021 19:14 | 4 сеп 2021 17:41,
36
Почина актьорът Ангел Генов, обстоятелствата са неясни
Снимка: Pixabay

На 43-годишна възраст почина актьорът Ангел Генов. Смъртта му е настъпила при неясни обстоятелства в Лондон, потвърди посланикът ни в английската столица Марин Райков.

Генов е открит мъртъв в апартамента си преди около седмица, след като не отговарял два дни на телефона си. Наложило се негови приятели да разбиват вратата на жилището му, предаде Нова тв.

Още по темата
Медицинският анализ на тялото му ще бъде извършен в понеделник. От него ще станат ясни причините за смъртта му.

Ангел Генов е син на известни актьори - Нели Монеджикова и Антоний Генов (1950 – 2006), които ще помним с ролята на Панайот Волов във филма "Записки по българските въстания".

Генов завършва НАТФИЗ "Кр. Сарафов" през 2002 г.в класа на проф. Надежда Сейкова, специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър". От 2009 г. е в трупата на Театър "Българска армия". Носител е наградата "Икар".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ачо беше мой приятел. Той беше много здраво и дейно момче. Ако е починал заради ваксина която си е поставил, ще потулят нещата.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за това красиво същество!Да почива в мир!
25
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казаха официално,че е умрял от ваксината. Честито на печелившите!
24
0
 
0
 
! Отговори
Lan преди 2 години
12 Докторе, или е пощадено семейството (ама тогава журналистите просто не пишат по темата изобщо), или противоречи на официалната линия, тогава журналистите намират начин на кажат, без да казват.
23
15
 
7
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До ТъжноВъобще не ти е тъжно, а в "Англия" ваксинацията въобще не е задължителна. Тъпите булгаристански антиваксъри си вадят сертификат от ***, че са си сложили ваксина и и казват "щадяща".... Мисля, че затова *** е на първо място по смъртност в Европа, а скоро и в света
22
7
 
19
 
! Отговори
БилГейтс преди 2 години
Ангел си е сложил ваксината в началото на Август. Това не е измислица и няма нищо неясно. Неяснотто е защо хората се карат на сила да се вакснинират.
21
11
 
6
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Понеже виждам, че *** булгаристански антиваксъри пак нещо са се превъзбудили. Случаи на тромбоза при ваксините е имало, но става дума за венозна тромбоза. Инфаркт и инсулт се причиняват основно от артериална.
20
0
 
0
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
По-скоро леви драми от ревност
19
2
 
14
 
! Отговори
ЗНАЕМ преди 2 години
"обстоятелствата са неясни" - значи обстоятелствата са ясни. Ама не е разрешено да се напише.
18
12
 
23
 
! Отговори
:( преди 2 години
Лека му пръст.Много е гнусно, че и под подобна статия лаят прости анти-ваксъри.
17
19
 
19
 
! Отговори
Тъжно преди 2 години
Това момче е живяло в Англия. Т.е. бил е задължително ваксиниран. Някой знае ли преди колко време е извършена ваксинацията му? Лека му пръст на момчето и светла му памет.
16
5
 
25
 
! Отговори
Футболист преди 2 години
При неизяснени обстоятелства започнаха да падат по терена абсолютно здрави футболисти. Някои ги спасяват, един умря. Няма доказана връзка с ваксинацията.
15
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все повече ще се увеличава смъртността при неясни обстоятелства. Ха сега познайте защо. Нещо да се опитват така да наложат със сила ? Да ни спасяват... От много зорлем спасяване ще дойдат тия внезапни отпътувания към онзи свят.
14
19
 
32
 
! Отговори
Ваксинатор преди 2 години
Защо не съобщят дали не е получил втората доза ваксина преди около две седмици? Или не е изгодно за пропагандата в стил Ким Чен Ун?
13
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрога бате..............А иначе тоя е известен с това че е световно НЕизвестен.Като пукясат и стават "известни" а преди това никой не ги е чувал........
12
10
 
33
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Такава внезапна смърт е или от инфаркт, или от инсулт, като и двете може да са причинени от тромбоза !!! Жалко за човека, твърде млад!!!
11
25
 
28
 
! Отговори
Как Неясни преди 2 години
КОВИД Ваксинация - Забавя, но не Забравя!
10
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Син на тоя и оня..Мерси.
9
4
 
30
 
! Отговори
Докторчето преди 2 години
Неизяснени обстоятелства ??? Ако смърта не е от старост, където всичко е ясно, всяка друга смърт има много ясни и точни признаци които лесно се откриват при оглед на тялото или чрез преглед на медицинския картон на починалия . За да се обявят "неизяснени обстоятелства" означава че или СМЪРТА НЕ Е ДИАГНИСТИЦИРАНА ОТ ИСТИНСКИ ЛЕКАР или самата причина за смърта може да доведе до коментари които биха навредили на доброто име на починалия и роднините не искат да го допуснат .... няма друго обяснение.
8
1
 
53
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Боже,не знаех че Генов има син!-:((( Не знам какво се е случило,но баща му беше прекрасен актьор! Изигра доста роли през социализма! Беше талантлив ! Бог да прости детето му!-:(((