Хелоуин 2021: 5 идеи за костюми от Хайди Клум

Вдъхновение от супермодела
Обновена: 31 окт 2021 22:04 | 31 окт 2021 21:53, Иванка Гъркова
10
Хелоуин 2021: 5 идеи за костюми от Хайди Клум
Снимка: БГНЕС

Остават броени дни до Хелоуин – празникът Вси светии, който много хора по света отбелязват, дегизирайки се, правейки фенери от тиква и обикаляйки из домовете късно вечер. Много известни личности не пропускат празника, като някои от тях всяка година са доста оригинални с избора си на костюми. Да вземем например Хайди Клум, която с всяка изминала година става все по-оригинална.


По данни на Insider, моделът празнува Хелоуин от 2000 г., като само през 2012 и 2020-а тя пропуска да вдигне тематично парти.

Експерти по карнавални костюми отбелязват, че ако има Златна малинка за обличане на празника, то със сигурност Хайди би спечелила наградата – с костюма си на хиндуистката богиня Кали, с който се появи през 2008 г. Той бе сметнат за обиден от последователи на хиндуистката митология.

През 2012 г. Клум бе избрала да се облече като Клеопатра, като покани куп гости в дома си, но заради опустошителния ураган Санди, се наложи да отмени своето парти.

През последните няколко седмици звездата показа, че е в трепетна подготовка за тазгодишния маскарад.
 
Ето какви идеи за костюми ни дава тя в Instagram:

1. Зомби

Със серия от публикации Хайди показва, че през 2021 ще бъде доста страшна за феновете. Този път тя е избрала да „възкръсне от мъртвите“, носейки костюм на зомби. А за него и украсата на дома ѝ, виждаме, че е пръснала доста пари.

„Докато смъртта ни раздели, Том Каулиц“, пише топмоделът към снимка, на която лежи върху гроб, на който са изписани техните имена. Тя носи асиметрична рокля, цялата изцапана в кръв и пръст, сякаш току-що е излязла от долната земя.

За страховитата визия, която Хайди показва в няколко видеа, допринася и нейният грим.
 

10
Още по темата: Хайди КлумХелоуин
Още от Ако щете - вярвайте
7 тайни на Марго Роби за перфектна кожа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Haloween е хубав празник. *** обича тричане и др. варващини.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Срам и позор!Кухи нещастници маскирани идьо т и!Не ви ли е срам да се поамериканчвате сънародници мои?!Малко са ви маските всеки ден,та сега се маскирате още повече и се надсмивате на смъртта?Смейте се,тя леко,леко тропа на вратата
8
0
 
5
 
! Отговори
Dj dance machine преди 3 седмици
То Хелоуин с тия маски ги държи две години.Днес е ден на учители и будители .Честит празник дами и господа бъдете все така всеотдаини
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Неприятен е онзи тип маскиране, при който деца и възрастни се уподобяват на мъртъвци. Иначе няма нищо лошо в маскирането като митологични, литературни и филмови герои. Това се прави и на Заговезни и хората се веселят.
6
0
 
4
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 седмици
Еволюирала комунистическа идея в Американско дело ! Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение съм репресиран, защото дядо ми по майчина линия е бил областен главен съдия, главен прокурор и мирови съдия на Северозападна България до 9 септември (1944).
5
0
 
4
 
! Отговори
Хайди, преди 3 седмици
хайдИ да не ни занимаваш с "умности"!
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Де да можехме и ние възрастните да имахме навремето такива празници! Заливаха ни с някакви измислени червени. Майка ми казваше, че ще дойде време, дето на чуждо ще се радваме, а наше ще проклинаме! Ето - дойде! Но поне е добре за децата. Ние, възрастните, сме си по-закостенели и излишни на тоя свят вече.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз предлагам Банго Васил за официален празник то без това вече са мнозинство
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Моята внучка искаше костюм на някаква "лошата кървава Бети", каква такава Бети. Та родителите й, обърнаха цяла България да й намерят, накрая по поръчка. И сега обикалят из квартала.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чуждо поклонници не ви е срам засрамете се не натрапвайте на българския народ чужди празници дори турците 5 века са ни оставяли да, си празнуваме празниците си оцелели сме 5 века вие за 30 години ни унищожихте