Най-накрая: Нина Добрев и Шон Уайт с дебют на червения килим

Двойката се появи на прожекцията на "Топ Гън: Маверик"
21 май 2022 15:06, Дарена Найденова
13
Най-накрая: Нина Добрев и Шон Уайт с дебют на червения килим
Снимка: Getty Images

Нина Добрев и Шон Уайт най-накрая пренесоха любовта си и на червения килим.


Двойката, която потвърди за отношенията си през май 2020 година, вече са в официалните архиви на филмовите премиери. Шон и Нина се появиха на прожекцията на "Топ Гън: Маверик" в Лондон на 19 май. Макар влюбените често да публикуват общи снимки в социалните мрежи и публично да говорят за връзката си пред медиите, това е първата им изява на червен килим. 

За специалното събитие Нина избра дълга рокля в цвят слонова кост, отличаваща се с висока цепка и лека изрязана част под гърдите. Токчетата й бяха в същия цвят и с отворени пръсти, а аксесоарите й бяха сведени до минимум, включвайки само големи кръгли обеци. Косата на актрисата беше стегнато прибрана назад в нисък кок, а гримът й се състоеше от черна спирала и ярко червено червило. 

Шон Уайт изглеждаше също толкова елегантно, колкото любимата си, избирайки бяла риза, бяло сако, черна папийонка и черен панталон. Олимпийският шампион и приятелката му изглеждаха повече от влюбени на червения килим, разменяйки си мили погледи и огромни усмивки. 
 

13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.