Най-накрая: Нина Добрев и Шон Уайт с дебют на червения килим

Двойката се появи на прожекцията на "Топ Гън: Маверик"
21 май 2022 15:06, Дарена Найденова
13
Най-накрая: Нина Добрев и Шон Уайт с дебют на червения килим
Снимка: Getty Images

Нина Добрев и Шон Уайт най-накрая пренесоха любовта си и на червения килим.


Двойката, която потвърди за отношенията си през май 2020 година, вече са в официалните архиви на филмовите премиери. Шон и Нина се появиха на прожекцията на "Топ Гън: Маверик" в Лондон на 19 май. Макар влюбените често да публикуват общи снимки в социалните мрежи и публично да говорят за връзката си пред медиите, това е първата им изява на червен килим. 

За специалното събитие Нина избра дълга рокля в цвят слонова кост, отличаваща се с висока цепка и лека изрязана част под гърдите. Токчетата й бяха в същия цвят и с отворени пръсти, а аксесоарите й бяха сведени до минимум, включвайки само големи кръгли обеци. Косата на актрисата беше стегнато прибрана назад в нисък кок, а гримът й се състоеше от черна спирала и ярко червено червило. 

Шон Уайт изглеждаше също толкова елегантно, колкото любимата си, избирайки бяла риза, бяло сако, черна папийонка и черен панталон. Олимпийският шампион и приятелката му изглеждаха повече от влюбени на червения килим, разменяйки си мили погледи и огромни усмивки. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Ейиии!.."Най-накрая!"...Таман са бех притеснил..
5
1
 
5
 
! Отговори
Свой преди 1 година
Всеки не може да бъде Айнщаин или Пикасо. Ако Де ниро, Ал пачино , Дензъл, Шон Конъри, Харисън Форд са големи и значими за Холивуд Еквивалент за медицината са професорите, който преподават известни хирурзи, кардиолози и т.н. Нина Добрев би била за Холивуд като един средностатистически лекар за медицината. Не мисля, че трябва да омаловажават постиженията и успехите на, който и да е. Някой биха казали как може да сравниш кифла с лекар. Едни от най-големите спортисти също не са образовани.
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Защо завиждате, неудачници?" ---- За кое по-точно е завистта. Заради някаква треторазрядна холивудска кифла, известна с участието си в тийнейджърски сериал с вампири сниман преди няколко петилетки. След това - нищо и само постинги в Инстаграм колко треторазрядни ховудски пръча са я прекарали. И накрая - кацнала при някакъв "спортист" от алтернативните спортове. Всяка едно момиче учило и работещо като лекар или инженер е 1000 пъти по-добре от тая необразована кифла.
3
0
 
5
 
! Отговори
Свой преди 1 година
ДО 4 И 6, ИНФОРМИРАНОСТА НА ТОЗИ СВЯТ НЕ Е САМО В ТОВА ДА РАЗБЕРЕМ НА КОЙ КМЕТ СИ ДАЛ РУШВЕТ А ДА ЗНАЕМ, В КОЕ КИНО ХОДИШ В КОЙ ТЕАТЪР ХОДИШ КАКВА ПИЕСА СИ ГЛЕДАЛ, КАКТО И В КОЙ РЕСТОРАНТ ХОДИШ И КАК СТЕ СЕ ПОСРАЛИ, ЗАЩОТ ХРАНАТА НЕ Е БИЛА ОК. НЕ ЧЕТЕТЕ СТАТИИ, КОИТО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ.
2
9
 
6
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 1 година
Голям праз! Занимават ни само с тъпотии....
1
10
 
7
 
! Отговори
:( преди 1 година
Тази толкова ли не намери едно огледало, преди да се покаже пред публика?