Кои кралски дами се появяват в червени тоалети тези дни

От Кейт Мидълтън, през кралица Летисия до принцеса Шарлийн
30 ное 2023 23:15, Теодора Драгоева
6
Кои кралски дами се появяват в червени тоалети тези дни
Снимка: Getty Images

Празничният дух се усеща и в стила именно чрез тенденцията „всички в червено“, която доминира не само сред звездите от шоубизнеса и тези от модния подиум, но и сред много кралски дами, които все по-често възприемат тази екстровертна модна тенденция.

Напоследък доста кралски особи започнаха да носят празнични червени тоалети, макар да остава почти един месец до Коледа. Някои от най-харесваните и обичани принцеси и кралици в света се появиха в различни нюанси на червеното – всички те напълно възхитителни.

Сред най-запомнящите се визии са тези на принцесата на Монако – Шарлийн, която демонстрира страхотна рокля в цвят на горски плодове, както и на принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън, която пък се появи на една от последните си официални изяви в ярка рубиненочервена рокля, съчетана с подходящо палто и шапка.

Червеното може да е считано за цвят на страстта и любовта, но в исторически план то отдавна е нюанс, свързван с царственост и власт, което го прави популярна палитра сред кралските особи, които го носят за официални ангажименти. Червената магия на коледния сезон и майсторите на шивашкото изкуство на кралските семейства по света дебютираха някои наистина зашеметяващи визии напоследък.
 

Можете да видите всички красиви червени тоалети от последния месец на дамите с т. нар. „синя кръв“ в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари