Останки от НЛО открити в сибирската тайга?

"Роскосмос" и НАСА предпазливи в оценките си за купола
Обновена: 27 мар 2012 14:50 | 26 мар 2012 07:50,
102
Останки от НЛО открити в сибирската тайга?
Странният купол. Снимка: YouTube

28-годишен руснак откри в сибирската тайга метален купол, за който се счита, че представлява останки от НЛО.

Куполът, който е с тежина около 200 кг, е направен от титан и част от експертите смятат, че става въпрос за секретно военно съоръжение.

С помощта на съседи откривателят му Михаил Бобров успял да го завлече до родното си село.

Експерти на "Роскосмос" твърдят, че куполът не е част от спътник или ракета и не е свързан с някоя позната космическа технология.

От НАСА се съгласяват с руските си колеги, че "обектът почти със сигурност не е свързан с космически кораб".

Не е установена радиация във или около него. Металният отломък остава под охраната на местната полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: НЛОСибирНАСАРоскосмос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
Весо Маймуната преди 11 години
Това е Неидентифициран Нелетящ Обект,ако се замислите.
84
1
 
3
 
! Отговори
соларис преди 12 години
Сетих се за въздушната ми пушка,отидах да я заредя от 1 до към 5 сутринта се гледах с това нещо то ме гледа,аз го гледам накрая стана към 5:30 преди да се съмне,викам си мечка страх мен не страх стинах зъби,буквално щях да се на*ера,но излязах,обаче онова ушатото го нямаше,на мястото на което беше застанало имаме рози около 10-15 кв м,точно там където стоеше розите бяха изгорени в кръг,около 1-5,2м в диаметър,така и не го видях повече,това става преди около 2 години,като няма накъде атакуваш :)
83
2
 
2
 
! Отговори
соларис преди 12 години
Аз лично съм виждал извънземно и между другото не бях пиян,бяхме се събрали на къщата ни в село близо до Варна,компанията замина към 12 и аз си останах в къщи,когато нещо почна да шуми отвън,кучето се скъса да лае не спираше,викам сигурно е котка,таралеж,нещо такова 30 минути не спря да лае,по едно време гледам пак през прозореца и го виждам как ме гледа с червени очи и големи уши наподобяващи чинии,стои си на едно място и ме гледа,аз се скривам за малко,гледам пак то си криви главата и ме гледа
82
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако си мислиш, че човека е произлязъл от *** жестоко си се заблудил или са те заблудили. През 1984 г. пакистански учен получава Нобелова награда за откритието, че лява изомерия на човешкото ДНК е възможно при t по-ниска от - 73 градуса по Целзий!!! Такава е имало на Земята, но за кратко време. Ти направи извода. Това, че не си убеден за съществуването на извънземни е твой проблем. Ако ги нямаше, NASA нямаха да полагат големи усилия да "поправят" снимките от Stereo и да ги спират за часове. П
81
8
 
7
 
! Отговори
nick преди 12 години
а според теб какво е? или ти се не вярва че си експеримент на друга цивилизация!!!ХОРА!!! осъзнайте се... видов ден е много близо, остават по-малко от 9 месецакрая на тази цивилизация е факт - просто се крие в тайна, защото ще настъпят масови безредици.Аз дори спрях вноските си по двата кредита, няма смисъл да се връщат :)))
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И как решиха че е НЛО, като не лети?
79
1
 
6
 
! Отговори
До 89 и 90-ти преди 12 години
Пичове, сори, ама точно вие двамата да ми давате акъл не сте познали. То не ви пръскат и тровят с chemtrails, ама цял ден летят самолети над градове и села, и ви разболяват! И вие същите пак ревете - няма кемтрейлс, това е конспирация и измислица. Ами излезте и вижте без емоции и с разум какво става над главите ви! Ако не знаете - питайте, интересувайте се! Опитвате се да отхвърлите неща, които ги има очевадно, без изобщо да се замислите, без да проверите. Съзнавате ли какво правите?
78
1
 
8
 
! Отговори
кико преди 12 години
Тва е казан за ракия бре...
77
4
 
8
 
! Отговори
До 85-ти преди 12 години
Ако си мислиш, че човека е произлязъл от *** жестоко си се заблудил или са те заблудили. През 1984 г. пакистански учен получава Нобелова награда за откритието, че лява изомерия на човешкото ДНК е възможно при t по-ниска от - 73 градуса по Целзий!!! Такава е имало на Земята, но за кратко време. Ти направи извода. Това, че не си убеден за съществуването на извънземни е твой проблем. Ако ги нямаше, NASA нямаха да полагат големи усилия да "поправят" снимките от Stereo и да ги спират за часове. Потърси stereo-ssc.na.nasa.gov и гледай в графата browse и SDO най-долу вляво в UV спектъра какво ще се случи на 6 април 2012г. със Слънцето! Само гледай. Далеч съм от мисълта, че в интернет всичко е истина и че, това "което ми се е искало било го имало" и сляпо съм му вярвал. Фактите от документалните кадри не са измислица на Спилбърг или Камерън. Между другото спътника SDO(наблюдаващ Слънцето) e трябвало да работи от 1996-98 година, но той работи и до ден днешен. Ако мислиш, че набюдава само Слънцето пак си се заблудил. Какво правят совалките и МИР толкова години в орбита около Земята? Правят опити с растения и др.? Само това може би? А? И още много неща.
76
2
 
5
 
! Отговори
Мислещ преди 12 години
НЛО под налягане, оставяте да се изпече добре на силен огън, после се сервира с вино, а ейлиъните са крехки и се топят в устата.Това е капака на тенджарата на Митьо Пищова, защото и той е търсил извънземни да ги "пълни кат рибки, върти кат агънцааа..."
75
4
 
9
 
! Отговори
До Schweizer преди 12 години
Тъпчо, *** си ти! Ако не можеш да си отвориш очите и не виждаш по-далеч от носа си, без да си видял и осмислил с пилешкия си мозък(ако това е по силите де?) някои неща недей да обиждаш! Да, извънземни са идвали и идват всеки божи ден на Земята. Няма кой да ги спре за това. Ако напишеш UFO в Google ще видиш за какво иде реч, но се съмнявам, че с НЕОЛИГОФРЕНСКИЯ СИ МОЗЪК ще можеш да отсееш зърното от плявата! Наистина не става само с ядене, трябва и акъл!
74
0
 
11
 
! Отговори
BIX преди 12 години
Скоро май имаше една статия че извън земните не влизали в контакт с нас щото ни взимали за ***???.......!!!ха ха ха ха :))))))))
73
1
 
20
 
! Отговори
Ra преди 12 години
Кво НЛО в тая тенджара бе? Туй руски казан за ракия в космоса. Така ставала 150 градусова ...минимум.
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мене са ме отвличали три пъти извънземни. Качиха ме на космическият им кораб и ме изследваха. Много е страшно. Не го пожелавам на никой.
71
2
 
4
 
! Отговори
NASA преди 12 години
Chuck Norris umbrella
70
0
 
2
 
! Отговори
КАРНОБАТ преди 12 години
това е играчката ми и вече е без стойност
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ехееее новина от преди седмица...
68
4
 
8
 
! Отговори
БГ преди 12 години
72-ри, не само прилича , но е и един голям казан за водка. Освен водка и всичко останало свързано с нея, мужиците не са способни да произвеждат качествено нещо друго.Впрочем не мога да разбера защо държавата им се казва Русия, а не нещо от сорта на Мужикия. Повечето руснаци отдавна са избягали в Западна Европа, САЩ, Канада...
67
1
 
18
 
! Отговори
патил преди 12 години
Харесват ми някои коментари, така весели, но явно от хора дето си нямат представа какво е титан ... преди време се пошегуваха с мене, искаха колеги да пробия отвор, 10 мм в едно парче, което мислех за дурал и бях доста изненедан, като направи от свредлото парче червено желязо, без даже да се надраска ;-) Така че, успех на този дето ще го нареже за вторични !
66
2
 
14
 
! Отговори
АВРАМ преди 12 години
ПРИЛИЧА НА ГОЛЯМ КАЗАН ЗА ВОДКА!!!