Да миришеш на пари... заради сапуна ти!

В Русия пускат сапун, който ще мирише на рубли
29 окт 2015 22:39,
19
Да миришеш на пари... заради сапуна ти!
Снимка: архив Reuters

Сапун с миризмата на руски рубли ще се появи в близко бъдеще по магазините във Владимирска област, съобщи БТА.

Продуктът ще е алтернатива на пуснатия наскоро парфюм с аромата на древния гр. Суздал - сено, краставици и медовина, предаде ТАСС, като се позова на автора на идеята, бизнесмена Михаил Самойлов.

"Когато беше създаден парфюмът с аромат на Суздал, се зароди идеята да има един класически, а втори - хумористичен. Тогава помолих познат производител на сапун да предложи такъв" - разказва Самойлов.

Какви компоненти ще бъдат използвани за новия продукт, не се съобщава. Твърди се обаче, че сапунът ще е с миризмата на току-що отпечатани рубли. Цветът му ще е розов, а на етикета на опаковката ще има карта на Суздал. По магазините сувенирният сапун ще се предлага от следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Интересно преди 8 години
каква е миризмата на рублите. Доколкото си спомням, парите нямат миризма. Ама руснаците сигурно са по-напред в материала от останалите, техните миришат - в буквалния смисъл.
5
1
 
0
 
! Отговори
Миришеш на рубли ? преди 8 години
Тоест ще има миризма на бедност?
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е защото 90% от руския народ парите само ги мирише. Извън няколко големи града, всичко останало е мизерия - няма ток, вода, интернет. От другата страна на Урал народите искат да се присъединяват към Китай, а дори нямат обща граница с него. *** тотално е оставил голяма част от страната на самотек.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болен е поръчал 10 тона от сапуна
2
3
 
6
 
! Отговори
Руснак преди 8 години
Поне да пахнеме на деньги патаму что они нет в кармане...:(((
1
2
 
12
 
! Отговори
във възторг преди 8 години
Много харесвам глупостите, които пишете и често си ги препрочитам и припомням. Във възторг съм от вашите глупости и по тази причина станах ваш верен привърженик. Много ви моля, продължавайте да пишете глупости. Ще доставите голямо удоволствие на цялата аудитория.