Тайните, които крие всяка една зодия

Скритите черти, за които близките ви не подозират
30 окт 2016 17:40, Теодора Драгоева
11
Тайните, които крие всяка една зодия
Снимка: outnow.ch

Всеки човек си има личностни характеристики, които са уникални само за него. Астрологията обаче може да ни насочи към някои черти, по които хората от един и същи зодиакален знак, си приличат.

Всяка зодия си има някои добре познати качества и недостатъци, но и някои скрити личностни черти, които не се виждат на пръв поглед.

Ето и коя е тайна ви личностна характеристика, според зодията ви, за която вашите близки вероятно не подозират:

Овен: Винаги искате да сте шефа

Хората от този зодиакален знак имат потребност да бъдат шефове. Те имат огромна нужда да доминират и да командват околните. Те са лидери по природа и им е наистина трудно и дори непосилно да се подчиняват на другите. Всеки истински Овен е готов безкомпромисно да смаже конкуренцията си по пътя към върха.

Телец: Мечтаете за лукс и скъпи вещи

Почти всеки човек от този зодиакален знак е меркантилен. Телците просто са омагьосани от хубавите, скъпи вещи и от луксозния начин на живот. Истинските представители на тази зодия цял живот се стремят към това да имат възможност да си купят нови бижута, да ходят по скъпи почивки, да карат супер автомобил, да живеят в голяма къща и т.н.

Близнаци: Склонни сте към интригантство

Близнаците обичат да говори, понякога повече от необходимото, и често са в състояние убедително да предадат двете страни на историята на един и същи човек. Те не само казват на своя събеседник, това което той иска да чуе, но и това, което абсолютно не е готов да чуе. Близнаците не могат да контролират потока от думи, който излиза от устата им и неволно правят интриги.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: астрологиязодиитайна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Някои телци наистина са психопати тежка категория.В смисъл, не са луди, а са със 100% ампутирана способност да съчувстват на друг човек. Дори най-дребното свое удобство не биха пожертвали даже и за кратко време, та дори и с този жест да могат да решат важен проблем в живота на човек, който разчита на тях, защото им е правил добрини.Много внимавайте с такива същества, не им поверявайте дори такова дребно нещо, като например да ви купят трамваен билет с пари, които сте им дали. Ще ви подведат!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Телците са най -меркантилните същества, всичко правят за пари, биха продали и родителите си. Безкомпромисни и отмъстителни.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което сте написали за раците, се отнася в най -голяма степен за мъжете като че ли, но имам приятелка от тази зодия,която е чудесен човек, много добре готви и никак не е меркантилна. Раците по начало са родени кулинари. Наистина много съпреживяват чуждото нещастие,тя ми е споделяла, че когато чете тъжна история за някой, плаче. А много остават сами не защото са егоисти, а защото се чувстват неразбрани, за тях емоционалната връзка е много важна. Мъжете раци като цяло са много сантиментално привързани към майка си и тя е жената номер 1 в живота им. Дори и да са вече възрастни. Телец - ей
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По мое скромно наблюдение, овните (и мъже и жени) са доста плашливи и не смеят да поемат рискове, да се пуснат по течението, да направят нещо, е така просто за да опитат и т.н.Ако например им предложат нова работа доста трудно ще приемат. Склонни са да тъпчат на едно място с години, без да мръднат напред или назад.
5
2
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
И жените Овен са абсолютно същите както Рибите,жалко но факт.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4Описал си с абсолютна точност жените-раци. Ще направя само едно допълнение. Познавам една такава, която не пие, но пък има други чревоугоднически пристрастия, на които държи много.
3
2
 
8
 
! Отговори
РакътПреценяваВсичко преди 7 години
през две призми:1. "Този дали няма да ме ощети по някакъв начин?", дори когато на тях /на Раците/ разчита за нещо съвсем дребно човек, който им е направил не една услуга и дори е имал неприятности заради тях.2. "Този е уреден по-добре от мен" /или "ще получи нещо по-добро, в сравнение с мен"/ и преживява този извод като лична обида. И игнорира факта, че въпросният друг човек получава някакви блага, като наследство или дар от близък или пък ги е постигнал с труда си, докато Ракът е мързелувал.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рибите-егоисти съумяват да се покажат възпитани и благонадеждни, също и да се харесат на хората, от които се предполага, че ще имат някаква полза. Но в отговор няма да проявят нито разбиране, нито съчувствие към човек, който им е помогнал. След като вече не им е нужен, дори няма да си направят труда да проявят неблагодарността си поне по някакъв начин, който няма да е обиден. Просто не им пука за чувствата на другия, нито за интересите му.
1
2
 
13
 
! Отговори
За част от зодиите преди 7 години
с чиста съвест мога да кажа, че наистина имат качества като описаните в материала.Но за Рибите и Раците са сбъркали. Познавам хора от тези две зодии, за които егоизмът е на първо място, но става въпрос за различни типове егоизъм.Познавам Риби, готови на всичко, само и само да могат да водят мързелив и презадоволен живот, някой да им дава наготово и, ако може, да е най-доброто. Също така, да не бъде смущаван душевният им комфорт, независимо какво ще коства това дори и на най-близките им хора.