Сексът вече не е магия, а надуваема бездиханна стихия! (18+)

Дама със силиконово чучело предизвика фурор в мрежата
21 ное 2016 07:07,
72
Сексът вече не е магия, а надуваема бездиханна стихия! (18+)
Кадър: YouTube

Журналистката от популярното американско списание "Vice" Карли Скиортино, която е известна със статиите си на тема "отношенията между половете" е решила да не бъде голословна и изпробва как се прави секс с кукла на американската компания Sinthetics.

Силиконовото секс секс чучуло вече е на пазара и има достатъчно много фенки, а вероятно и фенове, пише "Монитор".

Мис Скиортино е взела участие в доста откровена видеосесия с куклата и разказва на читателите/зрителите за своя еротичен експеримент със секс играчката.

Публикуваното в Youtube видео показва процеса на производството на секс кукли от мъжки пол и фрагментарни кадри от теста, проведен от Карли.

Клипът е гледан вече от близо 8 милиона потребители. В него журналистката е по сутиен, тя първо целува силиконовия си партньор, а след това...

Независимо от това, че еротичният манекен не помръдва, госпожица Скиортино признава, че е харесала секса с куклата, която имала приятно за пипане тяло и дори косъмчета по него.

Сношението със силиконовия партньор по нищо не се отличавало от половия акт с истински мъж и дори имал своите предимства, тъй като жената можела изцяло да контролира процеса.

Създателите на секс играчката твърдят, че тя ще помогне да бъде решен трудният проблем с недостига на сексуално удовлетворение при представителките на нежния пол, защото силиконовото чучело може да "действа" по всяко време, колкото пъти е необходимо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: видеосекс кукла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Както се казваше в криминалетата - вижте кой печели от цялата работа На въпросната и капят левчета от тези 8млн посетители плюс платеното от производителят ,за да му правят реклама ... Също като във футбола - Роналдо печели едни 20-30 млн. годишно благодарение на баламите дето плащат 70Е за фанелка и 150Е за пропуск на мачовете и дето залагат -половината отбори са спонсорирани от заложни къщи и т.н.
44
0
 
4
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 7 години
Тая да я командироват при мен за една седмица за" интервю".Бъдете сигурни,че ще иска българско гражданство и ще забрави Америка и секс куклата бг си.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо е страшно.Като некрофилия
42
1
 
4
 
! Отговори
селски сексолог преди 7 години
Ако някой се интересува от взаимовръзки между пазар на секс играчки и нежния пол, то aliexpress е един съвсем неманипулиран източник на данни. Поровете се в отдела за вибратори и забележете коментарите на реални позлватели. Може да си направите интересни изводи за пол, националност и възраст, както и предпочитания за размер, форма, функции и т.н. Това в статията е нищо повече от "празни калории" на секс тема...
41
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тази ако й се изредят групово няколко мигранта и ще забрави за смешните си кукли.
40
4
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Аз са правя на гумено *** в началото. Веднъж като почне истинското действие почвам да дишам да мърдам и да викам... урааааааааа
39
4
 
7
 
! Отговори
Виждам преди 7 години
Потърсете информация за "Карли Скиортино" за да разберете как и защо Ви промиват, чрез всичко което ТЯ уж на случайно и естествено прави!Масон, разработващ сексуалния яспект на възприемане на света на гоите: - ***, разкрепостено семейство, самозадоволяване и т.н.Идеята е да ви втълпят постоянно засилване на желанието да правите секс, чрез приемането на тезата, че "удоволствието от СЕКСА е над смисъла от самия СЕКС"! Така, Ви контролират чрез засилване на желанието ви да правите секс
38
1
 
12
 
! Отговори
Само така ! преди 7 години
Статията трябваше да е написана от специалистката в направлението - Михаела !
37
0
 
10
 
! Отговори
G преди 7 години
Поздрави за Днес.бг
36
5
 
8
 
! Отговори
angel преди 7 години
Не са виновни нито мъжете,нито жените,а тотално поквареното време,в което живеем-голотата ни залива отвсякъде ежеминутно-а от векове се знае,че най-желано е недостижимото.С болка забелязвам, че все повече млади момчета оплешивяват все по-рано, нещо което преди 30 години беше абсурдно, репродуктивните проблеми също добиват плашещо голям размер -Чернобил си каза думата. Дано да има рестарт и нещата потръгнат към по-добро. Колелото се върти.
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяко чудо за три дни, не може да и каже колко е нежна, не може да прави каквото и да било спонтанно, все трябва да го гласиш, но пък струва мнооого пари, по евтино е жигуло
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя, поне, може да го изхвърлиш през балкона, ако се върнеш ненадейно то командировка.
33
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е голям бизнес за жените .Освен ,че не му пада въобще може и да ви слуша глупостите непрекъснато ! Може да му бърборите без да спирате по цял ден и той няма да ви избяга.
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво да се прави - женската философия на съществуването клони винаги към перверзията.
31
2
 
6
 
! Отговори
сами си го търсят преди 7 години
До шопендарКучкарите са на мода от край време в БГ, всякакви помиари вече селектират (за всеки мерак, както се вика). Имаше една серия на "Клъцни Срежи" преди години, клиентката отива при пластичния хирург с молбата да и зашие зърното, имала навика да се маже с фъстъчено масло, когато мъжът и бил по командировки.
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светът върви към своя закономерен край :)---Света си върви както си е вървял милиони години. Само едни които сериозно си повярваха, че са над природните закони, са към края си.
29
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остава и тук да се разделите на русофили и русофоби!?------Такива дето харесват руси мадами и ге.йове ли имате впредвид?
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35Какво бъдеще бе, така ли си мислиш че ще е, исляма който ще се наложи по света няма да ти ги позволява тези неща.
27
5
 
48
 
! Отговори
шопендар преди 7 години
трябва да признаем че ние мъжете изгубихме войната с вибраторите и със секс куклите,и с едрите породи кучета.затова вече ни търсят само за спонсори.
26
2
 
17
 
! Отговори
мъжете са дефицит преди 7 години
До АнонименВ женската душа винаги има място за още един мъж. Спокойно, на сухо няма да останем. ;)