На какви опасности сме способни, според зодията (I част)

Къде се крие лошотията ни – за самите нас, а и за околните?
13 май 2017 22:40,
2
На какви опасности сме способни, според зодията (I част)
Снимка: Reuters

Всички ние сме една смесица от положителни черти, заедно с опасни и негативни личностни характеристики. Понякога реагираме на нашите не толкова хубави черти, а друг път ги държим скрити, докато не се появят тогава, когато най-малко очакваме.

Понякога се съпротивляваме на отрицателните си черти на характера си, а друг път ги крием, докато те не се изявят, когато най-малко очакваме.

Повечето от нас не целят да наранят околните преднамерено, но е невъзможно да бъдем най-добрата версия на себе си през цялото време. Интересно е обаче докъде можем да стигнем в лошотията си според зодията.

Овен

Рисковото поведение на родените под този знак е една от най-опасните им личностни черти. Те действат първосигнално и рядко обмислят как действията им ще засягат околните, а това понякога може да ги обиди и огорчи.
Овните не възнамеряват да бъдат зли, но понякога са. Нараняват хората и самите себе си с думите си, когато те не са обмислени.

Телец

Когато Телците се ядосат и ревнуват, трябва да внимаваме, защото могат да станат опасни. Те не се отказват. Когато установят, че в съзнанието им се заражда желание за мъст, няма да спрат, дори когато човекът, който най-много е засегнат, са самите те.
Често не се замислят дали това, което мислят, е правилно, и по този начин губят хора в целия този процес.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
ИСТИНСКИ преди 6 години
Заслепени, вярващи в Измислици и лъжи !
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие нормални ли сте?